Şimdi Ara

Yeni ASUS N56VZ-S4402H NOTEBOOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
7
Favori
31.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSI GE60 OND-453TR yeni atak yaparda Asus boş dururmu ve karşınızda N56VZ S4402H

Yeni dediğime bakmayın bildiğiniz N56VZ serisi farklılık göremedim belki siz farklılığı anlayabilirsiniz bilemiyorum kod numarası farklı olunca birden heyecanlandım yeni N56VZ GTX660 kart falan koydular diye ümitlendim birden S4402H

Farkı sanırım Win8 x64 olması ve sadece teknosada gördüm bu modeli
     Yeni ASUS N56VZ-S4402H NOTEBOOK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 19 Şubat 2013; 15:03:11 >

• indirime girerse bu hafta alacaz bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer vz modellerinden farkı yok. Diğer modellerde de win8 var. Teknosa fiyatı 3127 TL. Çok uçuk. Turuncu indirimle(%20) 2500 civarına geliyo, bu fiyata alınabilir ancak stoklar bitmeden önce 4257 ve 4299 u 2300 küsüre sattılar. Bunun yerine daha uygun fiyata en kötü ihtimalle freedos olarak başka vz modellerini bulabilirsiniz.

Ancak bu modelde klasik N56 sorunları giderildiyse bilemeyeceğim... (Cızırtı vs.)
  • Arkadaşlar asusun n56 vz s4402 ile n56vz s4283 arsındaki fark nedir bilen var mı?
  • Blu-ray sürücü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 20 Şubat 2013; 12:36:03 >
  •  Yeni ASUS N56VZ-S4402H NOTEBOOK

İki model arasında sadece blu-ray farkı var. teknosa kampanya fiyatıyla 4283h normal fiyatı bile hemen hemen aynı.. diğer fark o model sadece teknosa da var.
    4283H;
    http://www.ebrarbilgisayar.net/Urun/Asus-N56VZ-S4283H-i7-3630QM-24Ghz-16GB-1TB-4GB-VGA-156-Windows-8-Notebook-pmu221646.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • S4283H daha mantıklı bence

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8735

blue-ray yaygınlaşıyor gitgide artık birçok oyun blue-ray medyada sunulmaya başlanacak.
  • 4 GB NVIDIA GeForce GT NV 650
    4 GB NVIDIA GeForce GT 650M

Yukarıdaki ikisi birebir aynı özelliklerdemi, yoksa eksikmi yazılmış.
  • aynı kartlar
  • ASUS asla msı kadar f/p ürünü çıkaramaz...
  • Teknosa'da ASUS N56VZ-S4402H ürününü inceledim, hızlı açılıp kapanıyor, diğer işlemlerdede hızlıdır zannedersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolaygaleri -- 4 Mart 2013; 0:56:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolaygaleri

4 GB NVIDIA GeForce GT NV 650
    4 GB NVIDIA GeForce GT 650M

Yukarıdaki ikisi birebir aynı özelliklerdemi, yoksa eksikmi yazılmış.

Nv650 diye bir kart yok . Gt650m dir o ekran karti

nv teriminin anlami nvidia'dır diye düsünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

ASUS asla msı kadar f/p ürünü çıkaramaz...

Bence kendi sinifinda f/p urunlerinden birisi.
    Bu fiyatlarda bir Sony,Toshiba,Hp vs. baksaniz boyle bir konfigurasyona sahip degil.

Bu fiyat civarinda f/p urunleri bellidir.
    Ge60-np550p5c s05/04 - n56vz dir

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

ASUS asla msı kadar f/p ürünü çıkaramaz...

Bence kendi sinifinda f/p urunlerinden birisi
    Bu fiyatlarda bir Sony,Toshiba,Hp vs. baksaniz boyle bir konfigurasyona sahip degil.

Bu fiyat civarinda f/p urunleri bellidir.
    Ge60-np550p5c s05/04 - n56vz dir

haklı olduğunuz noktalar var fakat benim baz aldığım nokta ekran kartları. asus neden koyamıyor gtx660m? fazla performans farkı yok denebilir fakat yaklaşık olarak aynı fiyatlara neden daha iyisini almayasın ki? msı yeni 413tr modelinde 4 gb 660m kullanmış + 17,3 ekran. aslında demek istediğim şu asus bu şekilde bir politika izleyemez izlerse fiyatı uçurmak zorunda.

• Bir yorum okudum şöyle diyordu;
    "Bildiğim kadarıyla ekran kartı iki parça 2x2 gb.pilde kullanırken 2Gb devrede oluyor.eğer şarjdayken kullancaksanız 4gb performansı elde edebilirsiniz. ayrıca grafik işlemciyi oyunu açarken aktif etmeniz lazım."

Ekran kartını bu cihaz böylemi kullanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kolaygaleri -- 16 Mart 2013; 0:17:00 >
  • Bu modellerde m-sata girişi var mı acaba varsa bir m-sata taksak pc yi nasıl etkiler biliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: master357

Bu modellerde m-sata girişi var mı acaba varsa bir m-sata taksak pc yi nasıl etkiler biliyor musunuz ?

Msata yok . Msata olsaydıda Türkiye'de bulamazdınız
  • Merhaba arkadaşlar,

önümüzdeki 1 saat içinde bilgisayarı almayı düşünüyorum da, Blu-ray oynatıcısı olduğu söylendi bana mağaza tarafından ama siz yok diyorsunuz size inanıyorum :) beni endişelendiren 2 nokta var,

1. ekran kartı? ben oyun oynamak istiyorum ve bilgisayar dizinine baktığımda 1.6 gb yazan ekran kartı nvidia denetim masasından baktığım 4gb gözüküyor. ayrıca paylaşımlı falan mı ondan mı böyle?

2. bu dokunmatik ekranlı laptoplar çıkmaya başladı 3 ay sonra bu bilgisayarın fiyatında göze çarpar bi düşüş olur mu?

almayı çok istiyorum 16 gb ram'li başka laptop da yok piyasa da ama emin olamıyorum. yardımcı olur musunuz lütfen?
  • Acil cevaba ihtiyacım var arkadaşlar.Teknosaya gidip sordugumda asus n56vz-s4402h modelinde bulunan 4gb nv650m ekran kartının paylaşımlı olduğunu öğrendim.paylaşımlı olması ne oranla bir performans düşüklüğü yaratır.ayrıca;

PAYLAŞIMSIZ 2gb nvidia gtx650m (Lenovo y500) ile,
    PAYLAŞIMLI 4gb nvidia gt650m (Asus n56vz-s4402h) arasında nasıl bir fark olur.hangisi oyun için daha verimlidir? Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.