Şimdi Ara

Yeni ASUS N56VZ-S4402H NOTEBOOK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
7
Favori
31.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lenovo dvd sürücü yerine ekran kartı veya ssd takılabiliyomuş buna ragmenmi asus?
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    lenovo dvd sürücü yerine ekran kartı veya ssd takılabiliyomuş buna ragmenmi asus?
  • Dahili ekran kartı ile oyunları oynamaya çalışmadığınızdan emin olmasınız.Nvidia'nın konfigürasyon penceresinden yüksek performansa ayarlı olduğundan emin olursanız bu türde oyunlarda fps anlamında bir sıkıntı yaşamazsınız.Crysis 3 için söyleyeceğim ultra grafik ile yüksek fps beklemek mümkün değil , orta seviyede akıcı grafikler yakalamak mümkün.Birkaç oyun haricinde yüksek grafik ayarlarında herhangi bir problem yaşamamanız gerekiyor farklı bir probleminiz bulunmuyor ise. Ben şahsen daha yaşamadım ciddi bir oyun düşkünü olmama karşın.

@AdrianGordon
  • quote:

Orijinalden alıntı: felaketman

lenovo dvd sürücü yerine ekran kartı veya ssd takılabiliyomuş buna ragmenmi asus?

Asus'ta aynı şekilde ssd takabiliyor.İşçiliğiyle uğraşabilirim , garanti dışı kalmasında da bir sakınca yok diyorsanız küçük bir ar-ge ile internette n56vz için ssd upgrade anlatımları bulabilirsiniz. @felaketman
  • ürünün vatan stokları bitmiş ya yok böyle birşey tam da almayı düşündüğüm zaman :/ yalnız ben bi kaç gündür arastırma yapıyorum suan vatanda %30 indirimle 2400-2500 12 gblık fiyatı..bu ürün acaba önceki aylarda daha da asagı düşmüşmüydü ? veya suan kısa vadede (1-2 hafta içerisinde) dahada düşer mi?
  • sanırım şuan media markt tan alacam. 2139 lira ki son 3 haftadır gördüğüm en iyi fiyat bu.. media markt dan internet alışverişi yapan var mı hiç ? ürünlerde flan ilgilenmeleri nasıl ? hizmetleri iyi mi ? bide sıkıntılı ürün satmazlar demi ?

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/ASUS-N56VZ-S4401H-i7-3630QM-Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar,103452,465624,831823.html?langId=-14#infoTabNav
  • Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Mediamarkta bu laptopa baktım.Benim gittiğim mağazada yoktu başka mağazadan sipariş ettiler ve ellerinde 3 tane kaldığını söylediler.Almak istiyorsan acele et bence.Bize fiyat olarak 2150 lira dediler.
  • bu cihazı kullanan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum bu cihazı dün aldım ve sesle ilgili bi sıkıntı çektiğimi düşünüyorum. mp3 formatında ses seviyesi %100 deyken bir sıkıntı çekmiyorum fakat youtubedan dinlediğim müziklerde ya da videolarda cızırtı geliyor. bir ses bozukluğu değil bir titreme sesi ve patlak hoparlör cızırtısına benziyor. sizlerde de oluyor mu yoksa benim alette mi bir sorun var yardımcı olursanız sevinirim eğer bir sorun varsa vakit kaybetmeden ürün değişimine gitmek istiyorum ?
  • bende de var o.Hemen hemen herkeste var.Bazen hiç olmuyor, bazen çileden çıkarıyor.
  • ürünü mediamarktan aldım fakat mediamarktın oyununa geldik adeta bizi oyaladılar bayramdan beri ve bayram sonu bugün yani siparişi iptal ettiklerini söylüyorlar!!! mediamarkt hakkında şikayetvar a şikayet bıraktım her yerde adlarını kötüleyeceğim bu kadar ilgisiz ve kötü bir firma olduklarını bilmiyordum sadece adları büyük!!
  • bende bundan aldım iyi bilgisayar tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darty de fiyat 2399tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrmblt

darty de fiyat 2399tl

Darty de bitmiş gözüküyor birde bu cihazda bazı yerlerde ekran kartı 4gb bazı yerlerde 2gb yazıyor ikiside 650M farkını bilen varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar N56VZ-S4402H ile N56VZ-S4283H arasında ne fark var ? İkiside 16gb RAM'li gözüküyor. Kliksa'da birinin fiyatı 2500 diğeri 3000 tl, bu fark nerden geliyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirsavas

Arkadaşlar N56VZ-S4402H ile N56VZ-S4283H arasında ne fark var ? İkiside 16gb RAM'li gözüküyor. Kliksa'da birinin fiyatı 2500 diğeri 3000 tl, bu fark nerden geliyor ?

Sanırım mesajları okumamışsın Blu ray sürücü farkı var.O fark için 500 tl fark verilmez açıkçası.
  • svch0st.exe S kullanıcısına yanıt
    Ben takip ediyordum modelleride blue ray farkı olan modeller arasında 100-200 tl falan oynuyordu, bu niye 500 olmuş anlamadım :D
  • emirsavas kullanıcısına yanıt
    4402h'ın fiyatı normal gibi ama 4283h'ın fiyatı fazla.Sanırım indirim yok 4283h'ta o yüzden olmalı.
  • Bende s4402h var dvd yerine tam oturmamış gibi tam aynı ton da değiller siz de de bu varmı ve sistem derecelendirmesini soylermisiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.