Şimdi Ara

Yeni Astrada İnanılmaz Skandal! Dalgakıran var mı, yok mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umut T.

Allah'ın belası general motors ya da government motors demek lazım, iki-üç yıl önce psa ile platform ortaklığı konusunda anlaşmış gibiydi. yani bu araç, o antlaşma gerçekleşseydi 307(8) platformunda olacaktı. araca bu yönden bakıp olumlu yaklaşıyorum bu yüzden genel olarak, iyidir/kötüdür bir yorum yapamam tabi; o kadar derine inmedim henüz.

Söz konusu ortaklık Astra için değil Insignia içindi. Sonradan GM yanaşmadı.

Olsaydı 508-C5-Insignia aynı platformdan çıkacaktı. Ama bu sefer de Buick ve Vauxhall markalarındaki Insignia özdeşi modeller ne olacaktı? O sebeple iptal oldu.

Sonradan yeni nesil Meriva ve Zafira için anlaşıldı. Yeni Meriva ve Zafira, yeni 5008 ve C4 Picasso altyapısını kullanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz platformun emp2 olması lazım, modüler bir platform. çinliler gm'nin psa'daki %7'sini alacaklardı o zaman -'13-'14 civarı- bu gerçekleşirse gm çekilip opel'in tüm modelleri için ortaklık söz konusu olur gibiydi ama önden dediğiniz modellerin bahsi geçmişti başta ciddi olarak. o noktadan sonra o durumdaki iki marka vw'vari bir yaklaşımla maliyeti olabildiğince düşürmediği sürece düzlüğe çıkamayacağı için, bir de b-c modüler bir platform ortaklığı söz konusuyken kompakt sınıfta da kurulurdu o ortaklık. adı üzerinde modüler, 308 de aynı platform üzerinde yükseliyor şu an, vag'ın a3'e, ma3'e bakmadığı gibi astra da platform paylaşımına kurban giderdi.
  • Umut T. kullanıcısına yanıt
    Aynen EMP2 platformu. Aslında güzel olabilirdi ama GM, elini verip kolunu kaptıracağını, platform paylaşımının ileride motor paylaşımına zemin hazırlayacağını düşündüğü için vazgeçti.

MPV gamını da Peugeot'ya emanet etti. Araçları da PSA grubu üretecek zaten. Yanılmıyorsam İspanya'da idi.

opel gibi bir firmanın düştüğü durum içler acısı. gm, zamanında saab'ı mahvetti, onca marka aynı şekildeydi, koca şehir iflas etti daha ne olsun? insignia/saab 9-5 de ölü doğdu da insignia kurtarıldı iyi-kötü çıktığı yıl hariç; bu yüzden tek başlarına toparlanma olanakları varsa ortaksız, çinli de olsalar en azından ne istediğini bilen insanlar tarafından yönetilmesi iyi bir şey bence. diğer yandan gerçek anlamda iç içe geçseler de güzel olabilirdi ama zoraki olacaksa -motor dışında- olmaması daha iyi bence. gerçi opel'in de 136 bg dizeli var şimdi, iyi olmuş yani motor konusunda da.

edit: mpv konusunda da güvenilebilecek birkaç milletten birine güvenmiş durumdalar zaten, çok mantıklı bir adım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 15 Ocak 2016; 5:06:08 >
  • Oda bir şey mi astra k da bagaj yok...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: angel_f!re

torpidoda ışık yok yav.

S.k kadar ampul kaç para ya?

Torpido ışıklandırması benim arabada var ya 95 model arkadaş ayıp be😳

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

şimdi arka kol dayama, arka havalandırma, ışıklı torpido da yok diyeceğim yine eksilencez, amacım çamur atmak değil ama 95binlik araca yakışmıyor

Astra j'nin gözünü seveyim. Dedikleriniz yoksa bu araçta detay yok demektir. Japonlar gibi kupkuru zevksiz araç. Yazık o paraya

• 90 bin tl veriyor diye millet c sınıfı arabalarda s class konforu arabaya başladı. Compact hatchback la bu biseyler eksik olacak illa ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

90 bin tl veriyor diye millet c sınıfı arabalarda s class konforu arabaya başladı. Compact hatchback la bu biseyler eksik olacak illa ki.
    Mitsubishi'de torpido lambası kullanmaz. Çünkü tavan lambasının sağında teloskopik bir ışık vardır, ön yolcunun kucağının ve torpidonun içini aydınlatır. Astra'da bu yönteme geçmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Mitsubishi'de torpido lambası kullanmaz. Çünkü tavan lambasının sağında teloskopik bir ışık vardır, ön yolcunun kucağının ve torpidonun içini aydınlatır. Astra'da bu yönteme geçmiş olabilir.

Alıntıları Göster
    tercihimi golf ten yana kullandığım zaman (şu an bmw 1.16d bakıyorum) bu aracı bana tavsiye edenler nerde?

ben boşuna demiyorum opele oldum olası soğuğum diye sütçü beygiri

• İki guluk guluk etti diye güzelim arabayı çöp ettiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: HasanFFF

Astra J Sedan Dizel kullanıyorum aynı sorun bu araçta da var.
    Depo doluyken çooook bariz şekilde çalkantı sesi geliyor rahatsız ediyor.Yarıya geldikten sonra ses kesilmeye başlıyor.

Türkiyede satışa sunulacak modellerde özellikle öyle yapmışlar nasıl olsa bu pahalı benzinde depoyu çeyrekten fazla dolduramayacakları için fart etmezler diyerek
    Sayın abim c5 ile ilgili bilginiz var mı? Üretilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemide kamanlı

Sayın abim c5 ile ilgili bilginiz var mı? Üretilecek mi?

Hocam net bir bilgi yok, yalnız şöyle bir durum var; Citroen, 2017 yılında hidropnömatik yerine yeni ve modern bir süspansiyon sistemi tanıtacak. Tabi ki yine farkını koyacak cinsten.

Yeni C5 üretilmezse bu süspansiyonu nerede kullanacaklar o da var
  • O ses zenginliğin sesi.
    Anlayamazsınız!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: L&M

O ses zenginliğin sesi.
    Anlayamazsınız!!!
    dalga kıran falan bilmem de ciddi manada arka havalandırma olmaması artık 2016 yılında gerçek bir trajikomik durum ya.astra kullanıcısı olarak eleştiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Oda bişey mi 2015 model corsaya arka cam otomatiği koymamış adamlar

2000 Model HRV de 4 cam elektrikli tabi ki baska araclarin da elektrikli o donem cikan ama Hrv yani cogu kisi ismini bilmez . Adamlar kac jenerasyon Corsa gecti halaa arka cami elektrikli yapmiyor ayip be .

2000 Model HRV de 4 cam elektrikli mi? Onu boşver 92 Model Tempra SX-AK larda bile 4 cam otomatikti

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

dalga kıran falan bilmem de ciddi manada arka havalandırma olmaması artık 2016 yılında gerçek bir trajikomik durum ya.astra kullanıcısı olarak eleştiriyorum.

Alıntıları Göster
    ben tam olarak konuyu anlayamadım. Opel bizimle dalga mı geçiyor?

• Opel bu hatasından sonra üretimi durdurmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhan5656

ben tam olarak konuyu anlayamadım. Opel bizimle dalga mı geçiyor?

Alıntıları Göster
    Öyle bir başlık atılmış ki sanırsın depo yerine lastik çamaşır leğeni koymuşlar. Tamam bu fiyat bandında bir arabaya bunun konulmaması eksikliktir de, skandal nedir yahu. Kaç kişinin araç alım kıstasları içinde depo dalgakıranı vardır acaba merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.