Şimdi Ara

Yeni Astrada İnanılmaz Skandal! Dalgakıran var mı, yok mu? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Birisi 1903 yılında icat edilmiş, uzun yıllardır zorunlu olan bir GÜVENLİK donanımıdır. Depo dalgakıranı ise tamamen konfor ve ses yönetimi ile ilgili bir donanımdır, ayrıca zorunluluğu yoktur. 1960 model araba da alsanız emniyet kemeri olacağını bilirsiniz ama dalgakıran için geçerli bir durum değildir bu. Karşılaştırdığınız şeyler elmanın kendisi ile armutun çekirdeği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stainless Hardness kullanıcısına yanıt
    Araç alırken hiç kimse sormaz bunun deposunda dalgakıran var mı diye... Ta ki dur kalk trafikte o çalkalanma sesini duyana kadar... O sesi de bir kere duyan sürekli duyar, kulağı hep oraya gider müzik bile açsa duyar... ve bu durum oldukça can sıkar

kimse araç alırken sormuyor diye torpido gözündeki ışık çalınmaz, o paraya satılan bir araçta bunun olmaması kabul edilemez

bilinçli olarak çalınmışsa apaçık hırsızlıktır, ayıplı maldır, müşteriyi kandırmaktır, yok tasarım sırasında unutulmuşsa skandal bir mühendislik hatasıdır, araçların geri çağırılıp depolarının değiştirilmesine kadar gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

K kasanın tüm ar-ge gideri malesef kalitesen kısılarak karşılandı.Evet; donanımlar göz dolduruyor,matrix farlar devrim niteliğinde ama rahatlıkla söyleyebilirim ki,taban halısından tutun da,vites topuzu körüğüne,Koltukta kullanılan kumaşa kadar çoğu aklıma gelmeyen yerde,J'den daha basit bir malzeme kullanımına gidilmiş.Başkalarını bilmem ama ben Astra'yı tokluğuyla ve tatmin edici malzeme kalitesiyle,1.500 kiloluk ağırlığıyla yola oturmasıyla seviyordum,evet 140 beygirlik motoruyla Leon'la baş edemiyordu,ama leon gibi de boş hissettirmiyordu.Zamanına göre dolu dolu bir araçtı J.Ama K kasa bence göz boyama ve maliyet kaygısıyla üretildi,Sadece dalgakıran değil mesele,göze çarpan çok büyük kalite eksiklikleri var araçta.

leonun neyi boş?

• Arif kullanıcısına yanıt
    Bakın değerli hocam. İlk mesajımda da açıkça belirtmişim. "Bu fiyat bandındaki bir araçta eksikliktir bu" Eğer ki firma size katalogunda veya herhangi bir resmi organında torpido ışığı, depo dalgakıranı var şeklinde lanse edip, sonrasında olmaz ise evet hırsızlıktır, ayıplı maldır. Uluslararası normlarda depo dalgakıranı zorunluluğu olmadığı için, bahsettiğiniz duruma "mühendislik hatası" demek oldukça talihsiz bir ifade olur. Hele skandal durumu zaten apayarı bir şey. Bahsettiğiniz donanımlar "KONFOR" donanımlarıdır ve firma hiç bir yerde bunların var olduğunu idda etmemiştir. Opel bir ürün üretmiş ve bunu piyasaya sürmüştür. İstediği konfor donanımlarını sunma özgürlüğüne sahip olduğu gibi, tüketicinin de bu ürünün alıp almama özgürlüğü mevcuttur.

Ben opel kullanıcısı değilim. Hiç bir zaman da opel marka bir arabaya sahip olmadım. Yalnız şöyle bir durum var ki biz millet olarak abartmayı çok seviyoruz. Evet tekrar altını çizeceğim. İlk mesajımda belirttiğim gibi bu bir "eksikliktir". Ne zaman katalogda, depo için 50 LT yazıp, gerçekte 45 LT çıkar ya da torpidoda ışığı olduğu halde o noktaya elektrik çekilmemiştir işte o zaman ayıplı mal, müşteri kandırma, mühendislik hatası gibi şeyleri düşünürüz. Kimse bu ürünü tüketiciye zorla satmıyor. Araştırmadan alıp, sonrasında skandal demek tam bizim millete göre bir iş.

Dediğim gibi. Kıyasladığınız şeyler mantık sınırlarını çok zorluyor.

• Yalnız bu durum benim 2015 A3 Sedan'da da vardı, yen, makyajlı A1'imde de var. Depoyu fulleyince oluyor ve bir tık azalınca ses gidiyor. A6'da yok ama.

Sanırım daha alt segmentlerde oluyor. Zaten yeni araçlar kuşa döndü, nereden çalacaklarını şaşırdılar.
  • Dalgakıransız araç kullanmak insana hayatı zehir eder.

"Skoda Sıfır Arabanın Deposundan Ses Geliyor ve Çözümü Yok!
    Yunus Emre K. | 18 Ocak 2016 09:06

Ümraniye Skoda yetkili satıcısı Kayadibi Otomotivden 11.01.2016 tarihinde octavia style paket araç satın aldım. Aracın deposunu doldurduğumda depodan yarı dolu

bidondan gelen ses gibi çalkantı sesi geliyor. Sorunumu yine Kayadibi Otomotiv yetkili servisi ile paylaştım. Yapacak bir şey yok ses gelir dediler. 90 milyar verdiğim

arabanın kronik arızalı olması sebebi ile tüketici haklarına gidip arabamın iadesini isteyeceğim. (Şikayetvar.com)"
  • CyberBot kullanıcısına yanıt
    Otomobil firmaları fiyatları artırdıkca kaliteyi düşürmeye başladılar.

Avrupa'da eski kalite malesef kalmadı.Çünkü üretim maliyetleri vede işçilik çok yüksek.

Çinde 1 ayda 200 dolara çalışan bulurken Avrupa'da 2000 dolara buluyorsun.O nedenle bir çok firma uzak doğuda fabrika açıyor.

Kısaca Avrupa'da üretim yapmak artık cazip değil.Burada üretilenlerde bu ve benzeri sorunları daha çok göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 25 Ocak 2016; 2:34:59 >
  • uzun yolda sureklı çişi gelir insanın

Ulan mazdaların deposu guvenli diye amerikada örümcekler yuva yapıyordu opele de balıklar yuva yapar artık
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.