Şimdi Ara

Yeni Astrada İnanılmaz Skandal! Dalgakıran var mı, yok mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
5.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen arabaya doğru düzgün donanım koyma, ondan bundan kıs ...

insanları gerçekten aptal yerine koyuyorlar, opel pişmanlıktır !

benim corsa da bile arka camlar manuel usb yok hadi onları geçtim hararet göstergesi yok servisi de uçuk. Satamadım gitti corsayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stainless Hardness

Öyle bir başlık atılmış ki sanırsın depo yerine lastik çamaşır leğeni koymuşlar. Tamam bu fiyat bandında bir arabaya bunun konulmaması eksikliktir de, skandal nedir yahu. Kaç kişinin araç alım kıstasları içinde depo dalgakıranı vardır acaba merak ettim.

Konuyu açan arkadaş ana haber bülteni yapsın kanal kopar gider valla bu başlıklarla
  • Focuslarda da yok ama K kasanın yalıtım problemi nedeniyle içeriye biraz daha fazla duyuluyor olabilir. Herkesin şikayeti genelde yalıtım yönünde..
  • Yeni Astra'da herşeyden önce tip yok, 2012 de çıkmış golf 7 bile göze daha çok hitap ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

şimdi arka kol dayama, arka havalandırma, ışıklı torpido da yok diyeceğim yine eksilencez, amacım çamur atmak değil ama 95binlik araca yakışmıyor

o 95binlik araba aslında amerikada 15bin dolara satılıyor. bir memurun 3 aylık maaşı. her modeli kalite olarak 1 den 10 a kadar modellendirdiklerini düşünürseniz türkiyeye 1 2 3 geliyor sadece, amerikada ise 6 dan 10 a kadar var. avrupada 3 den 8 e kadar var. yani amerikada satılan en kötü model, türkiyedeki en iyi modelden neredeyse her zaman iyi oluyor. çünkü türkiyede %200 lere varan vergiler var. 90bin tl ye amerikada 8 silindirli ford mustang alırsınız artan paraya da bir evin peşinatını ödersiniz. böyle kötünün kötüsü türkiyeye girince öyle abzürt eksiklikler oluyor tabi. opelleri general motors amerikada buick markası altında satıyor genelde, orada alanlara bakın hiç böyle saçma eksiklikler yok araçlarda.

• Konu dışı / Bizde de Nissan X Trail 1.6 dCi PPP var aynı sorun bu araçtada mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyrant1907

Yeni Astra'da herşeyden önce tip yok, 2012 de çıkmış golf 7 bile göze daha çok hitap ediyor

Hocam zevkler ve renkler olayı burda biraz devreye giriyor. Düşüncenize saygı duymakla birlikte, Highline ve cam tavanlı bir Golf 7 sahibi olarak yeni Astra'yı oldukça yakışıklı buluyorum.

• C segment bir araçtan S sınıfı bir konfor beklemek değil durum. Bir önceki Kasa golf ve jettalarda olduğunu biliyorum. Insigniada da var Bmw 3 den itibaren var diye biliyorum Mercedeste de kesin bilmemekle beraber her modelinde vardır diye düşünüyorum.

Güvenlikle ilgili olsa premium denilen markalar koymazlardı değil mi. 1 tli lik maliyeti olan ampulun bile maliyet kaygısıyla tüketiciden esirgendği bir durumda böyle ufak ama can sıkan şeyler gayet olası. Astra K konusuna da daha aracın detayları cıkınca yazmıştım.

Bunlar ufak şeyler ama can sıkar. Almaya karar verdiğiniz aracı iyi inceleyin ona göre karar verin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtatic -- 15 Ocak 2016; 12:19:42 >
  • Güvenlikle alakalı bişey patlama riskini artırıyormuş depo içindeki parçalar bir yerde okumuştum, maşallah her kafadan bir ses çıkıyor
  • Eski yeni hepsinde var o ses emin olabilirsiniz 90dan beri soruna yol açmıyor

• 3 aydır astra k kullanıyorum hiç dalga sesi gelmedi araçtan hiç yol seside gelmediki giderken kaçla gittiğinizi fark bile etmiyorsunuz siz nasıl kullanıyorsunuzda dalga sesi ve yol sesi alıyorsunuz çok merak ettim doğrusu.
  • Bazılarınız hatırlar, broadway'lerde yağ ibresi bulunurdu, yağ çubuğu çekme ameleliği yaptırmaz, kadrandan gösterirdi.
    2000'lerden itibaren bazı şeyler kısılmaya başlandı.
  • Depo tam dolu veya doluya yakın olunca duyuluyor. Yani fakirler bilmez bu sesi Anlayamazsınız...
  • Bizim Octavialarda da dalgakıran yok.. Ön yolcu koltuğunda kemer takmayınca bipleyen zımbırtı da yok.. Bağımsız süspansiyon da yok.. Devir zengin görünüm, fakir arkaplan devri..
    Skandal falan yok yani.. Dağılın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemangroovy -- 15 Ocak 2016; 14:42:52 >
  • F20 lerde de yok dalgakıran. Depo fullse sadece park ederken duyuluyor o ses. Eğer dur kalp trafikte onu duyabiliyorlarsa bu iyi birşey. Demekki araç o kadar sessizki bu ses net olarak duyulabiliyor.

• Yeni astradaki tek sorun buysa, demek güzel araba yapmışlar..
  • o radyoyu-muzik sistemini bosuna mi koydular saniyorsun. onu acinca ses duyulmuyor.
  • başlığı gören aracı 3 vites şanzımanla piyasaya sürdüler sanır
  • RENAULT DA SIKANDALLLLLL. 89.950,00 tl fiyatı olan fluence de depodan çalkalanma sesi geliyormuş :))
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.