gibi pek cok isim verilmiş hangi donanım seceneği daha mantıklı, bilen bir arkadaş acıklarsa sevinirim tesekkürler
Twinport donanım değil motordur.
Yeni Astralarda Njoy ve Enjoy yoktur ikisi de aynıdır zaten. Yazım yanlışından kaynaklanıyor. Kimisi Njoy der kimisi Enjoy der. Güncel olarak 3 donanım bulunuyor. Essential Enjoy Cosmo
Daha önceden 2.0 sport varmış. Elegance donanım da mevcuttu sonradan kalktı.
tesekkürler hocam
sahibinden.com da bir sürü donanım cıkıyor da merak ettim sıralama olarak hangisi daha iyi; Essential Enjoy Cosmo
birde 2004-2005 21-22.ooo ytl ye benzili bir yeni kasa astra alıp sıralı sistem taktırmayı düşünüyorum düşünceinizi alabilirmym
Bana göre en iyi donanım Cosmo'dur. Full donanım.
Essential en boş Enjoy orta(ihtiyaçları karşılayan) Cosmo en full(Ekstralar var)
Yeni kasa o fiyata varsa alınır tabiki. Ama istediğiniz donanım olur mu orası da var.
İmkansız bişey değil yapmak istediğiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Bana göre en iyi donanım Cosmo'dur. Full donanım.
Essential en boş Enjoy orta(ihtiyaçları karşılayan) Cosmo en full(Ekstralar var)
Yeni kasa o fiyata varsa alınır tabiki. Ama istediğiniz donanım olur mu orası da var.
İmkansız bişey değil yapmak istediğiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: caver
tesekkürler hocam
sahibinden.com da bir sürü donanım cıkıyor da merak ettim sıralama olarak hangisi daha iyi; Essential Enjoy Cosmo
birde 2004-2005 21-22.ooo ytl ye benzili bir yeni kasa astra alıp sıralı sistem taktırmayı düşünüyorum düşünceinizi alabilirmym
o fiyata alacağınız yeni kasa astra ya ağır kazalıdır yada boş donanımlıdır.
quote:
Orjinalden alıntı: berat23
quote:
Orjinalden alıntı: caver
tesekkürler hocam
o fiyata alacağınız yeni kasa astra ya ağır kazalıdır yada boş donanımlıdır.
evet arkadasında dediği gibi düşünüyorum bende,o fiyata donanım olarak sadece essential bulabilirsiniz