Şimdi Ara

yeni almış olduğum anakartın bios ayarları doğrumudur?(resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar netten almış oldugum anakartımı taktım calıştırdım.acaba ayarları doğrumudur.resimli ekledim.bios hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum? anakartım gigabyte ma 790 gp ud4h modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 7 Nisan 2010; 21:35:49 >

• Kaç gigapiksel bu fotolar?
  • yokmu kimsenin bi bilgisi arkadaslar.
  • Hocam sistemde oc olmadığı için çok bi ayara gerek yok arada benim de bilmedğim bi kaç yeni ayar falan var

Oc yapmıyacaksanız c1e support u açabilirsiniz masaüstünde hızları düşürür

Ama gözüme çarpan hdd niz sata oluğu halde jumper ı varsa çıkartın slave görünüyo olmazsa dvd yle yerini değiştirin bide hdd ide modda sata yani ahci olarak kullanmıyosunuz

Floopy kullanmıyosanız kapatın,cpu warnin ayarını da bi derece verebilirsiniz onun altındakileri ellemeyin

First,second ,third boot device leri de kapatabilirsiniz hızlıca baktım gözüme çarpanlar bunlar bunların hiçbirini yapmasanız da olur sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellteam

Ama gözüme çarpan hdd niz sata oluğu halde jumper ı varsa çıkartın slave görünüyo olmazsa dvd yle yerini değiştirin bide hdd ide modda sata yani ahci olarak kullanmıyosunuz

hellteam merhaba
    oncelikle yardımın icin tsk ederim.allah razı olsun dediklerinin hepsini yaptım.ancak bi tek yukardakini yapamadım.daha doğrusu bulamadım.senden ricam yukardaki resim lerden hangisinde hdd iyi ide moddan sata moda ceviricem.ve bir diğeride hdd yi nasıl master dvd yide sleve yapicam. konunun linki aşşağıda lutfen yardımını bekliyorum saygılar.

http://forum.donanimhaber.com/m_38978196/tm.htm

• Hocam master olması için kabloyu bi üste takın yani dvd yi taktığınız yere takın

Ayrıca hdd de jumper varsa çıkarın

Anakartın sata yani ahci ayarı için biostan ayarlasanız bile yeni windows kurmanız gerekir yani şu durumda onun ayarını değiştirmeyin
    Xp kurarken ahci sürücüsüne ihtiyaç var win7 kurarken gerek yok(tabi bu farklılık gösterebilir)

Bu ayar yukarda son resimde 3.sıradaki ayardan değişir ama şu durumda değiştirmeyin
    Bu ayarları yapmasanız da olur

Bu arada ekran görüntüyü vermeyi durdurdu sorunu için masaüstü ayarlardan vpu recover özelliğini kapatın
    Ama bu sorunu 5850 nin konusuna sorun daha iyi çözümler gelecektir genelde ısıdan da olur ama tam emin değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***BİOS NEDİR VE AYARLARI***
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.