Şimdi Ara

YENİ ALINAN PCDE DÜŞÜK FPS + DROP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay önce aldıgım sistem lolde orta ayarlarda oyun basladıgında 300 250 fps arası alıyor ama oyun 30.dakkalarında büyük savaşlarda 100 fpse kadar dusuyor, cs2de low ayarlar 4:3'de 200 fps felan alıyor ama youtube.dan bu sıstemın aynısının ozellıklerının oldugu benchmarklara bakınca adamlar lolde en buyuk lol tf savaslarında bıle 300 fps asagısı dusmuyor ben de ne problemı oluyor ?

DİPNOT: Nvidadan tum performans ayarlarını yaptım ekran kartı guncel, biostan expo açtım ve bır cok ayarı yaptım sadece biosa update atmadım ama biosum 2 ay öncesının biosu kurulu çok eski degil.

SİSTEM ÖZELLİKLERİ

İŞLEMCİ:

AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 İşlemci × 1

İŞLEMCİ SOĞUTUCU:

Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili × 1

ANAKART:

ASUS Prime A620M-K 6400MHz (OC) DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI VGA mATX Anakart × 1

EKRAN KARTI:

GALAX GeForce RTX 5060 Ti 1-Click OC 8GB GDDR7 128 Bit DLSS 4 Ekran Kartı (56ISN8MDCPCT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili × 1

RAM:

Lexar Thor OC 16GB (2x8GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 / AMD EXPO DDR5 Ram (LD5U08G60C38LG-RGD) × 1

SSD:

Kingston NV3 1TB NVMe PCIe 4.0 Okuma 6000MB – Yazma 4000MB M.2 SSD (SNV3S/1000G) × 1

KASA:

XPG Valor Mesh RGB Siyah Mid Tower 650W 80+ Bronze Gaming Kasa × 1

• Sıcaklık değerlerini kontrol ettinmi ?
    Harici kaç Hz mouse kullaniyorsun.O işlemciyle 8k Hz mouse kullanamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.