Şimdi Ara

Yeni alınan Casio güneş enerjili saat çalışmıyor! (sorun devam ediyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
11.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babama trendyol'dan aldığım yeni güneş enerjili saat (dijital) çalışmıyor. Acaba belli bir şarj süresi falan mı var? Yoksa bozuk mu?

Saat şu model: casio AL-190WD-1AVDF

Yeni alınan Casio güneş enerjili saat çalışmıyor! (sorun devam ediyor)
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sorun çözüldü arkadaşlar, aklınızda olsun yöntemim: cep telefonunuzun flaş ışığına tutunca kendine geliyor saat

edit: Arkadaşlar sorun devam ediyor. Bugün saati gün ışığına koydum 2 saat kadar. gün ışığında çalışıyor ama bir kaç dakikada bitiyor pili. yarın geri göndermeyi düşünüyorum.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • pilde sorun var belliki şarj tutmutor sanırım ona şarjlı pil bulmakta zor olur sanırım
    casıo garantılı servıse gondersen derim ben..!
  • Bir gün güneş alan bir pencere kenarında bıraktım saati, problem halloldu şu an için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolfire

Bir gün güneş alan bir pencere kenarında bıraktım saati, problem halloldu şu an için.

Konu hortlayacak ama,bende trendyoldan güneş enerjili saat almak üzereyim sizim sorun halloldu mu?Kafama soru işareti düştü şimdi.Askerde kullanacağım sorun yaratmasını istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

quote:

Bir gün güneş alan bir pencere kenarında bıraktım saati, problem halloldu şu an için.

Konu hortlayacak ama,bende trendyoldan güneş enerjili saat almak üzereyim sizim sorun halloldu mu?Kafama soru işareti düştü şimdi.Askerde kullanacağım sorun yaratmasını istemem

Sorun yok, ilk şarjı yaptınız mı halloluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Sorun yok, ilk şarjı yaptınız mı halloluyor.

İlk şarj işini yaparken neye dikkat etmek lazım peki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hava bulutlu da olsa açık havada şarj edin. Kapalı mekan ışığı yetmiyor ilk başta. Bir gün sabahtan akşama pencere kenarına bırakmanız yeterli olacaktır.
  • quote:

quote:

Hava bulutlu da olsa açık havada şarj edin. Kapalı mekan ışığı yetmiyor ilk başta. Bir gün sabahtan akşama pencere kenarına bırakmanız yeterli olacaktır.

Teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.