Bildirim
Yeni alınan Casio güneş enerjili saat çalışmıyor! (sorun devam ediyor)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sorun çözüldü arkadaşlar, aklınızda olsun yöntemim: cep telefonunuzun flaş ışığına tutunca kendine geliyor saat
edit: Arkadaşlar sorun devam ediyor. Bugün saati gün ışığına koydum 2 saat kadar. gün ışığında çalışıyor ama bir kaç dakikada bitiyor pili. yarın geri göndermeyi düşünüyorum. -
pilde sorun var belliki şarj tutmutor sanırım ona şarjlı pil bulmakta zor olur sanırım
casıo garantılı servıse gondersen derim ben..! -
Bir gün güneş alan bir pencere kenarında bıraktım saati, problem halloldu şu an için. -
quote:
Orijinalden alıntı: coolfire
Bir gün güneş alan bir pencere kenarında bıraktım saati, problem halloldu şu an için.
Konu hortlayacak ama,bende trendyoldan güneş enerjili saat almak üzereyim sizim sorun halloldu mu?Kafama soru işareti düştü şimdi.Askerde kullanacağım sorun yaratmasını istemem -
quote:
Orijinalden alıntı: alptug.55
quote:
Bir gün güneş alan bir pencere kenarında bıraktım saati, problem halloldu şu an için.
Konu hortlayacak ama,bende trendyoldan güneş enerjili saat almak üzereyim sizim sorun halloldu mu?Kafama soru işareti düştü şimdi.Askerde kullanacağım sorun yaratmasını istemem
Sorun yok, ilk şarjı yaptınız mı halloluyor. -
quote:
quote:
quote:
Konu hortlayacak ama,bende trendyoldan güneş enerjili saat almak üzereyim sizim sorun halloldu mu?Kafama soru işareti düştü şimdi.Askerde kullanacağım sorun yaratmasını istemem
Sorun yok, ilk şarjı yaptınız mı halloluyor.
İlk şarj işini yaparken neye dikkat etmek lazım peki? -
quote:
İlk şarj işini yaparken neye dikkat etmek lazım peki?
Hava bulutlu da olsa açık havada şarj edin. Kapalı mekan ışığı yetmiyor ilk başta. Bir gün sabahtan akşama pencere kenarına bırakmanız yeterli olacaktır. -
quote:
quote:
İlk şarj işini yaparken neye dikkat etmek lazım peki?
Hava bulutlu da olsa açık havada şarj edin. Kapalı mekan ışığı yetmiyor ilk başta. Bir gün sabahtan akşama pencere kenarına bırakmanız yeterli olacaktır.
Teşekkür ederim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X