Şimdi Ara

yeni aldığım gtx 690 arızalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Asus Gtx 690 aldım eve geldim pc ye taktım açıldı fakat bios ekran görüntüsünden sonra ekran simsiyah kaldı. 5-10 dk bekledim pc zar zor açıldı fakat ekrana görüntü çok ağır geliyordu sürücüleri yükledim pc kitlendi reset attı sonra yine açılmadı. En son masaüstüne geldim zar zor 3-5 dk sonra pc kitlendi kaldı yine. Güç kaynağından desem karta yüklenmiyorum sonuçta 2d desktop modunda açılması gerekmez mi? dünyanın parasını verdiğim kart resmen beni şok etti ve oturup sinirden ağlamak üzereyim yarın kartı vatana götüreceğim umarım yardımcı olurlar. Şu an gtx 680 i geri taktım sorunsuz çalışıyor ne olduğunu çözemedim sanırım kartta bir sıkıntı var.

• öncelikle psu kaynaklı olmaz gtx 680 tam yukte calistiriyorken sıkıntı yapmıyorsa zaten internetten aldıysanız direk geri verin ayrıca 690 gecmekteki amac ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam emin değilim ama kartı geri yollamadan önce bir iki başka biligsayarda deneyin imkan varsa. daha sonra işlemciye oc yapın 4-4.3 ghz çekin. belki işlemci yetmiyordur. bir de başka bilgisayarda psu daha fazla olanda deneyin. belki yetmeme olabilir ama psu verimliliği ne kadar?
  • Gtx 690 a geçmemdeki amaç falan yok sadece öyle oldu ama kartta sorun olduğunu düşünüyorum deneyecek bir pc yok etrafımda ancak vatana götürdüğümde anlayabilirim sorunu ve mağazadan aldım internetten değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

Arkadaşlar bugün Asus Gtx 690 aldım eve geldim pc ye taktım açıldı fakat bios ekran görüntüsünden sonra ekran simsiyah kaldı. 5-10 dk bekledim pc zar zor açıldı fakat ekrana görüntü çok ağır geliyordu sürücüleri yükledim pc kitlendi reset attı sonra yine açılmadı. En son masaüstüne geldim zar zor 3-5 dk sonra pc kitlendi kaldı yine. Güç kaynağından desem karta yüklenmiyorum sonuçta 2d desktop modunda açılması gerekmez mi? dünyanın parasını verdiğim kart resmen beni şok etti ve oturup sinirden ağlamak üzereyim yarın kartı vatana götüreceğim umarım yardımcı olurlar. Şu an gtx 680 i geri taktım sorunsuz çalışıyor ne olduğunu çözemedim sanırım kartta bir sıkıntı var.

Rahat ol yarın götür test ederler sorun varsa iade alırlar zaten heleki öyle bi kartla özel ilgilenirler.

• Ziver arkadaş cebimi aldı bakalım ararsa konuşur hallederiz bir şekilde.
  • Bios pili problem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bios pilini söküp biosu resetledim güvenli modda onboard ekran kartıyla açıp bütün sürücüleri temizledim ve kurdum sonuçta düzeldi. Gerçekten bayağı uğraştırdı beni ama sorunu çözmek beni mutlu etti gerçekten güzel bir kart umarım bir daha sorun yaşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

Valla bios pilini söküp biosu resetledim güvenli modda onboard ekran kartıyla açıp bütün sürücüleri temizledim ve kurdum sonuçta düzeldi. Gerçekten bayağı uğraştırdı beni ama sorunu çözmek beni mutlu etti gerçekten güzel bir kart umarım bir daha sorun yaşamam.

Geçmiş olsun. Araba fiyatındaki kartla sıkıntı yaşamak zor iş heralde.

• Hem de nasıl bilemezsin hayatım bu kadar parayı bi karta vereceğimi söyleseler heralde gülerdim ama şimdi kasamın içinde duruyor çok ilginç.
  • açlıktan kıvranan insanlar varken 2.500 tl ekran kartı alıyoruz çok güzel üstelik 680 zaten varken şaka bi yana hayırlı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.