Şimdi Ara

Yeni Aldığım Bilgisayarıma DDR3 Ekran Kartı Olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=34&productid=bd56317

arkadaşlar ben yukarda linkini verdiğim bilgisayarı world'ün kampanyası ile ucuza geleceğini düşünerek almıştım.395 lt'ye geldi.
    fakat ekran kartı dahili olduğu için oyunlarda randuman alamadım haliyle...

Volar Nvidia 9600GT 1GB 256Bit GDDR3 (DirectX 10) DVI-CRT-HDMI PCI-E 2.0 Ekran Kartı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryId=204&productId=bd56126

not:edit
    bu linkini verdiğim kartı alsam kasama takmada sorun yaşarmıyım?çünkü 256 bit süper bence ama bu ekran kartı DDR3.Bilgisayarıma uyum sağlarmı?bu ekran kartını nasıl buldunuz
    ve bunu beğenmediyseniz önereceğiniz ekran kartı varmıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antony_costa -- 11 Ocak 2011; 21:39:07 >

• kartınız güzel ama size bunu tavsiye ederim
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_30417_PALIT_GTS250_E-Green__1_GB__DDR3__256_Bit__Ekran_Karti.html

daha iyi ve yeni nesil bir kart
  • Vallahi kardeşim şu hazır bilgisayar saçmalığından kurtulun artık ya. Afedersiniz ama sinir olmamak elde değil . Sorunun cevabına gelince adamlar öyle bir anakart yazmışlarki, arkadaş ben ömrü hayatımda bu kadar saçma anakart açıklaması görmedim. Neyse anladığım kadarıyla o ekran kartı on-board ekran kartı yani anakartın üzerine entegre edilmiş. Anakartının ekran kartı slotu pci-e yani seçtiğin ekran kartını takabilirsin. Ama psu un yetermi bilemiyorum. Onu da bilen arkadaşlarımız cevaplayabilirler.

Birde verdiğin sitede bilgisayar 5 sn yede açılıyo diye 5 satır yazı yazmışlar. Allah aşkına 5 sn de açılıyormu ya daha geçen gün ssd incelemesi gördüm o bilgisayar bile 9 saniyede hazır oluyor töbe töbe ya

Not: Yanlış anlaşılmasın sinirim bilgisayardan anlamayan insanları böyle kandırmalarına

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimdincer -- 11 Ocak 2011; 22:20:13 >

• arkadaslar pentium 4 631 3000 mhz (15x 200 ) işlemcim vaR 3 gb ddr2 667 mhz ram anakart ise
    MSI P4M900M/P4M900M2 (MS-7255 v2)
    veri Yolu (FSB) Özellikleri
    Yol Türü - DDR2 SDRAM
    Yol Genişliği - 64 Bit
    DRAM:FSB oranı - 10:6
    Gerçek Saat - 333 MHz (DDR)
    Etkin Saat - 667 MHz
    Band Genişliği - 5333 MB/s
    Anakart Teknik Bilgisi
    CPU Soket/Slot 1 LGA775
    Genişleme Yuvaları 2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16
    RAM Yuvaları 2 DDR2 DIMM
    Anakart Ölçüleri 210 mm x 240 mm
    Anakart Çipseti P4M900
    güç kaynagıda 400 w v Ekran Kartı aLıcam Bu sisteme uygun medal of honor 2010 cod serısını kasmadan oynucagım bı ekran kartı önerilerinizi alabilirmiyim ??? işLemcim kotu biliyorum ama suan bütcem sadece ekran kartıını almama kaldırıo sizce hangi ekran kartı sorunsuz oynatıR .?? ve calistigim avm de media mrkete qttm bna sapphire radeon hd 4650 1 gb ddr2 128 bit onerdiler goLd a gittim zotac 9800 gt 1 gb ddr3 256 bit onerdiler ama psu kaldrmayablir sizinde goruslerinizi almak istiyorum simdiden tesekkur ederim

• @mckeskin34

ah dostum ah. Bu dediğin pc ye ekran kartı alsanda işin biraz zor o oyunlar için. Sen şimdi black ops falan da oynarsın. Bana sorarsan bu pc ye masraf yapma 3, 5 ay para birikle ne biliyim anneni, babanı sıkıştır birşeyler yap yeni pc topla kendine. Bu forumda bilen herkes sana yeni bir pc konusunda yardımcı olur. Bende dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimdincer

@mckeskin34

ah dostum ah. Bu dediğin pc ye ekran kartı alsanda işin biraz zor o oyunlar için. Sen şimdi black ops falan da oynarsın. Bana sorarsan bu pc ye masraf yapma 3, 5 ay para birikle ne biliyim anneni, babanı sıkıştır birşeyler yap yeni pc topla kendine. Bu forumda bilen herkes sana yeni bir pc konusunda yardımcı olur. Bende dahil.

bende isterm toplamayı ama suan durum sakat ekran kartı alp oyunları medium ayrlarda donmadan oynucagım ekran kartıda olabilir 1 sene snra askerLik var askere kadar idare etsin yeter :D sizce bu nasıL idare edermihttp://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=89575&ad=ASUS-EAH4670-Di-1GB-128BiT-DDR3-Ekran-Kartlari

• @mckeskin34

2. elden 7600GT yada 8600GT ayarı bir kart al bence o sisteme fazlası yazık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EMRE42* -- 12 Ocak 2011; 1:59:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 elden bişiler bak zotac 9600gt snergy filan 100 e ayarlarsın
  • bu sisteme 2.el bir 7900GT ya da 8600GT gider .
  • 4670 ddr3-gt240 ddr-hd5570 ddr5
    fazlası parana yazık işlemcin eski
  • ekran kartım en iyisi olsa bile işlemcim yüzünden tam randuman alamazmıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: antony_costa

ekran kartım en iyisi olsa bile işlemcim yüzünden tam randuman alamazmıyım?

evet
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.