Şimdi Ara

yeni 5 serisinin ilk kurbanı mercedes E serisi oldu, 535i vs. e350

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
7.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.motortrend.com/roadtests/sedans/112_1004_bmw_535i_mercedes_benz_e350_comparison/index.html
    6 sayfa var okuyun

quote:

1ST PLACE: BMW 535i
    A physics-defying technological wonder that no longer flaunts its electronics.

2ND PLACE: MERCEDES-BENZ E350
    Feels as strong, solid, and capable as we used to think our banks were.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem_usta -- 18 Şubat 2010; 1:34:34 >

• dış olarak bmw ye henüz alışamadı gözüm ama içerde açık ara önde bence
  • Yaşa 5.En büyük 5.
  • Kullanıp oyle yorum yapmak lazım bu dergilerin ıvır zıvır testleri gerçegı yansıtmıyor ne yazık kı...

Enazından performans yonu ıcın konusuyorum...

Suspansiyon cok sert demiş eksi puan yazmıs
    digerının suspansıyon konforlu demıs + puan yazmıs

Belki ben sert olanı sevıyorum bu dezavantaj degildir mesela benim için..

Sürüş dinamıklerı beklentılere gore degıskenlik gosterıyor aslında...

Pist sürelerine bakıp bu daha ıyı bu daha kotu demek daha mantıklı..

Konforda cok degişiklik gostermıyor kıcın rahatsa konforludur degilse konforsuzdur :)

Kullanıp t est edip ona gore yorumlamak cok cok daha mantıklı...
  • BMW'nin motoru performans olarak üstün,konsolu da daha şık,sırf bu ikisi bile yeterli bence E serisini geçmesi için,W211 gibi bir efsaneden sonra bu kasa çok büyük hayalkırıklığı bana göre,artık ''yıldızı yeter'' de diyemiyoruz MB'in maliyet kısmaları yüzünden.
  •  yeni 5 serisinin ilk kurbanı mercedes E serisi oldu, 535i vs. e350

Merco nun vites topuzu nerede acaba? yoksa artık tamamen direksiyondan vitese mi geçtiler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 18 Şubat 2010; 1:46:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

Merco nun vites topuzu nerede acaba? yoksa artık tamamen direksiyondan vitese mi geçtiler ?

Vites kolu 5 ileri otomatik ve 6 ileri manuel şanzıman olan modellerde ortada, 7g-tronic şanzımanlı modellerde ise direksiyonun yanında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozpinar -- 18 Şubat 2010; 1:53:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 1 serisi hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Baştan belirteyim BMW 5 serisinin çok daha güzel buluyorum.

Bu dergilerde yapılan karşılaştırmalı testlere acaip uyuz oluyorum. Ben otomobil üreticisi olsam bunlara dava açarım. Saçma sapan değerlendirmeler ve saçma sapan puanlamalar yapıp duruyorlar. Zaten tarafsız olduklarına da inanmıyorum. Aynı arabaları test eden farklı farklı dergiler çok alakasız puanlamalar ve sıralamalar yapıyorlar. Bir de bu asla referans alınmaması gereken bu taraflı testleri insanlar tartışmalara taşıyıp birbirlerini yiyorlar.
  • Her derginin farklı farklı değerlendirme kriteri vardır. Hiç biri birbirini tutmaz. Biri sert süspansiyonu var yol tutuşu çok iyi diye över. Diğeri ise sert süspansiyon konforu kötü diye eleştirir. Herkezin arabadan beklentisi farklı oluyor. Doğal olarakta herkeze göre hangisinin iyi olduğu değişir.
  • Tasarım olarak BMW çok daha derli toplu ve orantılı duruyor. Mercedes'in yeni tasarımlarını başarılı bulmuyorum şahsen arka tasarımları özellikle omuz çizgisi çok orantısız. Ön tasarım olarakta farlar kötü duruyor Merso'da.
    BMW nin güzelliği değil Merso'nun kötü tasarımı bence:)
  • çocukluğumdan beri bmw'ye bir zaafım var.Mercedes daha ziyade orta yaş arabası gibi geliyor. daha 18.5 yaşında olduğumdan dolayı herhalde her bmw-mercedes karşılaştırmasında kalbim bmw diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnryldz -- 18 Şubat 2010; 11:40:23 >
  • Allah kabul etsin
  • Bmw'nin ön görünümü çok kötü.
    Tampon fazla ufak kalmış. Sanki sıkıştırılmış gibi duruyor.

Mercedes'in de iç kalitesinde büyük düşüş var.
    Eski kasaya bindiğinizde dünyadan soyutlanmış gibi hissediyordunuz.
    Yeni kasaya hiç binmedim ama fotoğraflardan aynı hissi vermedi bana.
  • Roller asla değişmiyor...
  • Abs standart olanı aracı seçmek lazım
  • Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki 5 serisi beni daha çok heyecanlandırdı.Bekliyoruz
  • tasarım olarak bence merso açık ara önde kalite olarak bayilere düştüğünde anlaşılır zaten hangisi daha iyi
  • Ben çok fazla bir kalite farkı göremedim açıkcası. En azından resimlerden bunu anladım.
    Tek gördüğüm hitap ettikleri kitle. Genç isem daha dinamik hatları olan 5 serisini, 35imi geçmişsem daha sert ve oturaklı duran E serisini alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Ben çok fazla bir kalite farkı göremedim açıkcası. En azından resimlerden bunu anladım.
    Tek gördüğüm hitap ettikleri kitle. Genç isem daha dinamik hatları olan 5 serisini, 35imi geçmişsem daha sert ve oturaklı duran E serisini alırdım.

bu araçlar birbirine o kaday yakın ki kalite farkları çok büyükmüş gibi konuşuluyor asla öyle aman aman farklar olmaz aralarında....
    tercih eden kitlede zaten zevkine beklentisine göre tercihini yapıyor.... iç mekanı kalitesi kötü v.s. diye seçmemezlik kolay kolay olmaz....

a6 5 serisi E sınıfı birbirine çok yakın araçlardır.....
  • Yine döktürmüş BMW
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.