Şimdi Ara

Yeni 12lere Bir Şey Diyecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olum tatil BİTTİ. Sınavımız var ALOOOO.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardır gitsin
  • Yeni 11'lere ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raspy

Yeni 11'lere ne diyorsunuz?

Kardes sen git sonra gel.

Bak sana tek tavsiyem bu sene anlatılan konuları unutamayacağın kadar iyi öğren. Mat fizik kimya unutma. 12 ye geçtiğinde bana teşekkür edersin. Bak öylesine söylemiyorum derslerin ilk haftadan başladığında millet goygoy yaparken sen git adam akıllı çalış. Onlar ilk konuyu tam olarak bilmiyorken sen 11. Sınıf lys denemesi çözersin. İster dediğimi yap ister yapma sana 12. Sınıfta çok memnun kalacağını garantisini verebilirim adam gibi çalışırsan.

• Isimsiz2343 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum.
  • ZAAA YERLEŞTİM BU SENE BAYA SIÇTINIZ BU ZAMANLAR 18 YILLIK HAYATINIZINDAKİ YATIŞLARIN SİZE BUMERANG OLARAK DÖNDÜĞÜ ZAMAN ZAAA

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyır Vik

ZAAA YERLEŞTİM BU SENE BAYA SIÇTINIZ BU ZAMANLAR 18 YILLIK HAYATINIZINDAKİ YATIŞLARIN SİZE BUMERANG OLARAK DÖNDÜĞÜ ZAMAN ZAAA

ünide eğitim fakültesi falan okumuyorsan daha çok sürüneceksin ünide evladım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatınızın en berbat senesine başlıyorsunuz ama bu daha başlangıç hayat şimdi başlıyor ve bundan sonrası daha zor olucak sınav süreci en kolayı bu yolda tercihlerde sınav neymiş ki diyceksiniz ve sonrası daha daha daha zor sürekli zorlaşıyor zaten türkiyede hayata expert seviyeden başlıyosunuz modu seçme şansınız yok hadi kolay gele...

• OneShotHeadShot kullanıcısına yanıt
    Kardeşim tercihler niye daha zor olsun, eğer çalıştıysan keyifle beklersin ,burda insanları sıkmak için safsata yapmayın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktkc

Kardeşim tercihler niye daha zor olsun, eğer çalıştıysan keyifle beklersin ,burda insanları sıkmak için safsata yapmayın .

Çalışmadığımı mı sanıyosun?

• Riders Of Rohirrim R kullanıcısına yanıt
    Müh fak babacığım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.