6 Mayıs - 30 Haziran tarihleri arasında Sağlam Kart Troy başvurusu yapan müşterilere 50.000 TL'ye kadar vade farksız sonradan taksitlendirme imkanı! Sağlam Kart Troy ile 30 Haziran tarihine kadar her ekstrenizde 50.000 TL'ye kadar olan 1 işleminizi, işlem sonrasında Kuveyt Türk Mobil üzerinden vade farksız bir şekilde 2 ila 5 taksite bölebilirsiniz. Kampanya Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit kısıtı kapsamında yer almayan işlemler için geçerlidir. Yeni Sağlam Kart Troy'lulara Özel Vade Farksız 5 Aya Varan Taksit İmkanı! | Kuveyt Türk Katılım Bankası https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/kart-kampanyalari/yeni-saglam-kart-troylulara-ozel-vade-farksiz-5-aya-varan-taksit-imkani< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 6 Mayıs 2025; 23:47:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni Sağlam Kart Troy'lulara Özel Vade Farksız 5 Aya Varan Taksit

-
-
Kuveyt Miles&Smiles ile yaptığım eğitim ödemesini bölmeye izin vermedi, kayıt açtım Miles&Smiles kartında eğitime taksit yok dediler, baktım Sağlam Kart yazıyor, bunların tüm kartlarının adı Sağlam ... Kart şeklinde diye düşünmüştüm. Mübarek Kurban Bayramı zamanı hançeri vurdular. Dikkatli olun derim.
-
Kampanya Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından taksit kısıtı kapsamında yer almayan işlemler için geçerlidir.
Yani çöp.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
- Mastercard ve Visa şemalı Sağlam Kart sahibi olan müşterilerimiz Sağlam Kart Troy'a başvurarak kampanyadan yararlanabilir.
Eski musteriler de yararlanabiliyor. Peki Visa/Master'i iptal edip Troy mu veriyor yoksa ikinci kart mi veriyor? (bakalim gorecez)
-
- Yasal düzenlemeler gereği; telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, fatura ödemeleri, kozmetik, ofis malzemesi ve kuyum harcamaları, hediye kart, hediye çeki, havayolları ve seyahat acenteleri (KKTC hariç), taşımacılık ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımları taksitlendirme uygulamasına dahil değildir.
Çok sektör var yinede..
-
Bilindik pazaryeri sitelerinin herhangi birinden alışveriş yapıp da taksitlendirebilen oldu mu?
-
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Şu anda bekleyen işlemlerde görünen bir alışverişim var ama taksitlendirme görünmüyor acaba provizyondan düşmesi mi gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten taksit kısıtı olmayan yerlerden vade farksız taksit yapabiliyoruz mantığı anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son durum nedir?
-
Provizyondan çıkınca taksit yapabildiniz mi hocam?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
karta başvurdum ama hala bir dönüş yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsi burada vade farksız 9 taksit avantajıda yok oldu kartın gecen hafta son 9 taksit alıosverişi yapmıs olduk sanırım :( 6 ya düşmüş
-
Çok bile dayanmışlar. Orada kalırsa iyidir.
-
Kuyuma taksit oluyormu anlamadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X