EDİT : Sınır kalkmış. Bilginiz olsun. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160684188 Yorumlarda var ama buraya da ekliyorum. 250 Kişilik sınırın dolup dolmaması hakkında hiçbir bilgi vermiyorlar. Ancak ödeme günü geldiğinde öğrenebilirsiniz dediler. Kampanyayı kullanacaklar bunu dikkate alarak katılsınlar. Selamun aleyküm. Bugün katılmış olduğum kampanyayı sizlerle de paylaşmak istedim. Detaylarını ekliyorum. • Kampanya 1 Şubat 2024 – 31 Mart 2025 tarihleri arasında geçerli olacaktır. • Kampanya dönemi boyunca her ay 1 kez kampanyadan yararlanılabilir. • Tabii üyelik ödemelerinde 99 TL nakit iade kazanılacaktır. • Kampanya dönemi boyunca bir kullanıcı her ay en fazla bir üyelik bedeli nakit iade alabilir. • Nakit iade tutarı bir sonraki ayın 20’sine kadar UPTION hesabına yatırılacaktır. • Üyeliğin iptal ve iadesi durumunda verilen nakit iade geri alınır. • Kampanyaya fiziki UPTION Kart ve/veya sanal kart ile katılım sağlanabilir. • Kampanyaya katılım gösteren her kullanıcı kampanya koşullarını kabul etmiş sayılır. • UPT Ödeme Hiz. ve Elektronik Para A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. Bağlantı Adresi : ![]() Tabii'de %100 Nakit İade! https://www.uption.com.tr/en-son-kampanyalar/tabiide-100-nakit-iade< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 12 Şubat 2025; 16:29:55 > |
UPTION Kart - TABİİ %100 İade // 250 Kişilik Sınırı Kaldırmışlar.

-
-
tami kartı uptiona kaydedince noluyomuş diye girdim konuya tabii çıktı😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
otomatik değişim yaptığı için tamii olmuş. bende siz söyleyince farkettim hocam
-
İlk 250 kisi ama onceden bakiyordum uygulamaya yoktu yeni gelmis o yüzden kisi sayisi dolmamistir. Malum seyin icinde tabii vs var o yuzden almayacagim , almamamin asil sebebi neredeyse 50 gun sonra yatiracak olmasi o yuzden ist.kart kampanyasi icin 3 uption hesaba parayi attim farketince geri harcamadan parayi geri cikarttim. 3 is gunu icinde gelen hatta sonraki gun bonus gelen kampanya taa sonraki ayin 20 sine atarsan boyle adini duyurup milleti alistirmak icin acayip acayip kampanya yapmak zorunda kalirsin iste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam aleyküm selam, haber verdiğiniz için teşekkür ederim. bu aralar yapacaktım iyi denk geldi
-
250 kişi de sıkıntı yatırmasa doldu diye nasıl anlayacaz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim. Dönüş yapacaklar hocam bana.
Dönüş yapar yapmaz konuya eklerim.
-
Üye olduk bakalım bir sayaç felan olsa kota fazla olsa yada kampanya kotası dolduğunda uygulamadan kaldırılsa iyi olurdu herkes ona göre işlem yapardı iadelerin bir sonraki ayın 20 sinde olması da süreç çok uzun birinci ödemeyi yapacağız daha ilkinin iadesi gelip gelmediğini bilmeden 2. Ayın ödeme süresi gelecek 2. ödemeyi de yaptıktan sonra gelip gelmemesini bekleyeceğiz biraz muamma kampanya açıkçası birde ödemeyi yaparken ilk kartı kaydetmek için ilk 0,01 TL çekip iade etti arkasına 99 TL çekti kampanya için bir problem teşkil etmiyordur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 6 Şubat 2025; 0:18:16 >
Malum neyin içinde var hocam?
Umarim 251 kisi filan kullanıyordur uption kartı.. Ben kullanmıyorum da koca koca sermaye gruplarının küçük sayılarla kampanya yapması komik geliyordu şimdi ise uyanıklık olduğunu, bunu reklam için yaptıklarını düşünüyorum. Küçük yerler marketler dahi 250 kisilik kampanya yapmıyor. Sen tüm Türkiye'ye hitap edeceksin her vilayetten 3 kisiye özel kampanya yapacaksın onda da ödül 99 Tl. Resmen piyango ...
uption cevabı
boşuna harcama yapmayın zaten almayacaksanız
Kampanyadan yararlanan kişi sayısını kampanya süreci devam ederken görüntüleyememekteyiz. Her ayın sonunda kampanya tamamlandıktan sonra nakit iade kazanan müşterilerimiz tarafımıza iletilmektedir. Dilerseniz, Tabii ödemenizi UPTION fiziksel ya da sanal kartınız ile gerçekleştirebilirsiniz. Kampanyadan faydalanmanız durumunda bir sonra ki ayın 20’sine kadar kampanya tutarı hesabınıza yansıtılacaktır.
-
uption kafasına göre takılır canı isterse cashback verir...
-
"Malum seyin icinde tabii vs var"
şair burda ne anlatmak istemiş olabilir???
-
İnat ip tv vs
Şaka gibi. Koskoca dijital banka olduğunu iddia eden kurumlar canlı kampanya yapamıyor. Halen anam babam usulü ay sonu SQL sorgularıyla kampanya hazırlıyorlar. Sorsanız şöyle kurumsalız böyle iyiyiz derler. 250 kişilik kampanya. :D
Bddk yerinde olsam aşağıdaki cevaplarından sonra çat diye yetkilerini iptal ederdim.
Kampanyadan yararlanan kişi sayısını kampanya süreci devam ederken görüntüleyememekteyiz.
Ne Gerek Var Platforma Para Ödemeye. İnat Var, Rec Var, Bir Sürü Platform Var Ücretsiz
Herkese merhaba! 🧡
Sizlerden gelen geribildirimler doğrultusunda kampanyamızda yer alan katılımcı kotasını kaldırdık. Artık "Tabii %100 Nakit İade" kampanyamızdan Tabii abonelik ücretini UPTION Kart ile ödeyen herkes yararlanabilecektir.
www.uption.com.tr/en-son-kampanyalar/tabiide-100-nakit-iade
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UPTION -- 10 Şubat 2025; 11:49:19 >
En Beğenilen Yanıtlar

Umarim 251 kisi filan kullanıyordur uption kartı.. Ben kullanmıyorum da koca koca sermaye gruplarının küçük sayılarla kampanya yapması komik geliyordu şimdi ise uyanıklık olduğunu, bunu reklam için yaptıklarını düşünüyorum. Küçük yerler marketler dahi 250 kisilik kampanya yapmıyor. Sen tüm Türkiye'ye hitap edeceksin her vilayetten 3 kisiye özel kampanya yapacaksın onda da ödül 99 Tl. Resmen piyango ...
|
Herkese merhaba! 🧡
Sizlerden gelen geribildirimler doğrultusunda kampanyamızda yer alan katılımcı kotasını kaldırdık. Artık "Tabii %100 Nakit İade" kampanyamızdan Tabii abonelik ücretini UPTION Kart ile ödeyen herkes yararlanabilecektir. www.uption.com.tr/en-son-kampanyalar/tabiide-100-nakit-iade |
Benzer içerikler
- akbank eğitim kampanyası 9 taksit
- ziraat süper şube nedir
- garanti 1.99 taksitli nakit avans
- denizbank davet et kazan
- ücretsiz findeks raporu
- bim teknolojik ürünler
- bim razer kulaklık
- sıcak fırsatlar amazon
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- iphone öğrenci indirimi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X