Şimdi Ara

yemesi zor olmayan balık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
16.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • balığı severim ancak kılçıklar iştahımi kaçırıyor. hamsiyi bile kılcığını çıkarıp pişiriyorum. var mi kılçığı az olan balık türü, ya da temizlemesi kolay

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • çipura
  • Konserve ton balığı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    balığı severim ancak kılçıklar iştahımi kaçırıyor. hamsiyi bile kılcığını çıkarıp pişiriyorum. var mi kılçığı az olan balık türü, ya da temizlemesi kolay

    büyük balık al
  • norveç somonu
  • Büyük balık yicen o zaman. Büyük balıkların hepsinde omurga olur onun dışında kılçık bulunmaz pek. Ortadaki kılçığı çıkartır yersin. Somon,palamut,levrek,lüfer... vs vs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

    Büyük balık yicen o zaman. Büyük balıkların hepsinde omurga olur onun dışında kılçık bulunmaz pek. Ortadaki kılçığı çıkartır yersin. Somon,palamut,levrek,lüfer... vs vs

    büyük balık en mantiklisi ama sadece kendim için alacağım, yiyemem 5 kiloluk balığı,acaba beşiktaşta parca halinde satılıyor mudur?
    çipura levrek yedim,ancak onlarda da ufak tefek kılçıklar var,palamut belki
    norveç somonu da olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -uSahin-

    Konserve ton balığı

    o değil de, trde ton balığı satılıyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716


    quote:

    Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

    Büyük balık yicen o zaman. Büyük balıkların hepsinde omurga olur onun dışında kılçık bulunmaz pek. Ortadaki kılçığı çıkartır yersin. Somon,palamut,levrek,lüfer... vs vs

    büyük balık en mantiklisi ama sadece kendim için alacağım, yiyemem 5 kiloluk balığı,acaba beşiktaşta parca halinde satılıyor mudur?
    çipura levrek yedim,ancak onlarda da ufak tefek kılçıklar var,palamut belki
    norveç somonu da olabilir

    Balık pazarında dilimlenmiş somon oluyor. Zaten somon çok büyük olduğu için bütün olarak satılmaz, dilimlenerek satılır. Palamutunda mevsimi değil.




  • Çipura büyüktür ortada bi kılçığı var oda kemik gibi başkada yok en lezzetli balık türlerindendir
    üşenemem diyosan al Ton balığı ekmekle bana bana ye suyuna
    favorim Sardalya temizletip piçirirsen süper kılçığıda zaten yağda eriyip gidiyor
  • orkinos balığı hiç kılçığı yok dana eti gibi.. tıpkı dana eti yani japonyaya gidiyor türkiyeden japonlar ağzının tadını biliyor gerçi saçmaspalak şeylerde yiyorlar ama
  • Konserve Ton Balığı ve Dilimlenmiş Norveç Somondan başka alternatifin yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 7 Nisan 2012; 14:06:23 >
  • mezgit al kızartıp ye.Ortada büyük bi kılçığı olur onu çıkarttığın zaman hepsi ettir çokta lezzetli olur.

     yemesi zor olmayan balık?
  • 2seçeneğin var ya çok küçük balık alıp kılçığıyla yiyeceksin yada büyük alıp yapıcaksın benim önerim balığı ortadan 2 ye ayır kelebek şeklinde sonra pişirmeden kılçıklarını temizle üşenmeden sonrası zaten ziyafet
  • Tavsiyem somon alman et balığı olarak bilinir ve eti çok lezzetlidir yanınada patates baharatını felan koy tamamdır . Afiyet olsun
  • Çipura ve somon.
  • Ulan adamlara bak canımı çektirdiler akşam gidip bi hamsi tava yiyeyim ben
  • kesinlikle somon.
  • deniz hıyarı
  • hangi balığın malzemesi bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.