Şimdi Ara

Yemeksepeti boykot

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yemeksepeti boykot

Yemeksepeti kullanma kulandırtma hem verileri çaldırırlar artık satıyorlarmı belli değil

hem kazıklarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Şubat 2026; 16:15:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 195 tl fazla yuh gözünüz doysun soyguncu yemek sepeti

patlıcanlı islender 1.5 porisyon yedim
    Salata
    Kola

675 tl tuttu

-----

Mevsim salata

1 porisyon iskender sadece iskender he patlıcanlı değil

845 tl yemek sepetinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Şubat 2026; 16:21:7 >
  • İlk carls jr da farkettim eve söylüyorum farklı orada yiyorum farklı 150 tl fark vardı arada açılmıştır gözleri doymuyor

Yakında AVM falan yok mu Kadıköy uzak mı kalıyor hocam çıkıp restorana git ye bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

gececiyiz ya evde çıkasım gelmiyorYemeksepeti boykot sabah uyuyorum bundan sonra uykuluda olsam yiyecem dışarıda

• Yemeksepeti %40 komisyon alıyor. Basit bir orantoyla 100 tl ye sattıgım üründen elime 60 kalacaksa 325 lira kalması için kaça satmam lazım oranstısından, 541 tl çıkıyor. Yani yemeksepetinde 520 tl ye satılan iskenderden işletme 21 tl zarar ediyor.

Ama bence orantıyı yanlış kurmuşlar. 100 tl ye sattıgımdan 60 kalacaksa elime 325 den kaç komisyon öderim diyerek 195 bulmuslar. Bunu da 325 e ekleyerek 520 bulup yemeksepeti fiyatını bu belirlemişler. Oysaki 520 tl ye satıp %40 komisyon odediklerinde ellerine 312 kalıyor

İşte basit oran orantı kuramadıgında insanlar böyle zarar ediyor ve batıyor. 7. Sınıf konusu bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 26 Şubat 2026; 17:49:36 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99971077/f_//tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yemeksepeti ONAYLI Hesap satış
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adnansetek kullanıcısına yanıt

Çok fazla ve doğru. Ama ürünün mağazadan alınıp müşteriye ulaştırılması da dahil. Personel yakıt motor vs giderleri düşününce vergiyi de koyunca bu fiyatlara geliyor.

Dünya üzerindeki canlıların, DNA zincirinde sadece dört Nükleotit bulunur. Her canlı varlık, bu dört temel yapı taşlarının değişik kombinasyonlarıyla yaratılmıştır. Bizim gen zincirimizde ise; Boşluklar vardır. Bunlar beşinci ve altıncı DNA Nükleotidir. Şu an gen aktarımını tamamladık, yeni bir tür yaratmayı başardık, Bu tür insan ile uzaylı melezidir,
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

bildiğim kadarıyla yemeksepeti kuryeleri getiriyor ama personel diyorsun ? bilemedim o yüzden soruyorum

Neyse boşver 890 tl sonuçta eirsem babam kartı iptal eder o yzden gidip yiyoruz ay sonu para kalmadı xdYemeksepeti boykot maaş bilmene 60 70 bin harcarsan ayda böyle oluyorYemeksepeti boykot 2 aydır deli gibi yurt dışından alışveriş yaptım artık bırakıcam

hocam sen kimdin

Yemek sepetinin yazılımcıları sunucuları idari işler personelleri motorkuryeleri vs oek çok masrafı var.

• Tekel olan her şey zararlıdır. Trendyol yemekten sipariş verirken indirim kovalıyorum. Sipariş detaylarında 400 liralık ürün indirimle 250 TL olmuş. Kargosu + komisyonu derken restoran cebine 100 lira kalıyor. Yemek firmaları restoranlara zorunlu olarak haftada 2-3 gün indirimli satış yapıyor. İndirimdeki farkı da restorana iteliyor. Restoranlar el mahkum yemek şirketlerine girmek zorunda aksi halde satış yapamıyor. Ben web hosting işlerinden anlasam web site kurar komisyonsuz restoranlara hizmet verirdim ama anlamıyoruz. Bu gidişle zaten devlet bu işe el atacak, e-devlet üzerinden belki komisyonsuz yemek siparişi verilecek.

• olay online uygulamada değil ki. Ben sana yapay zeka ile yapayım uygulama. Onemli olan her ilde ilçede hizmet verecek motorlu personel. Firmalara tanıtım yapacak personel. Uye iş yerleri eklemek vs.

Her ilçede hizmet vermek zor bir şey değil. Bir ilçeden başlarsın zaten komisyon olmadığı için bütün restoranlar buraya geçer, bir ilçede tutarsa ondan sonra kendi kendine kar topu gibi büyür gider, restoranlar bu yemek uygulamalarından illallah etmiş durumda. Moto kurye işini ayarlamak, bankacılık sistemini kurmak zor olur. Öyle yapay zeka ile olacak basit bir uygulama değil.

Restoranlar siteye reklam verecek. Reklam geliri ile köşeyi döneriz. Komisyona gerek bile yok.

Site yapmak sorun degil zaten, siteye girecek adami nereden bulacaksin? Adam bulsan zaten parayi her sekil goturursun

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.