|
Yemeklik yağ ile çalışan Harley-Davidson: Biyodizel devrimi başlıyor

-
-
Fosil yakıtın sonu bio dizeldir. Kenevir ekiminin asıl yasaklanma nedeni fosil yakıt satmak isteyen tüccarlardır [Onlar, yumurtalarını pişirmek için dünyayı ateşe vermekten çekinmeyen lanetlilerdir. (Necip Fazıl)] Birde onlar yalandan çevreci gözükürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dizelin emisyonu yüksek lpgli olan versiyonunu bekliyoruz
-
90'ların sonu ve 2000'li yılların başlarında İETT'nin yeşil otobüsleri bu yağ ile çalışırdı. Ortalık patates kızartması gibi kokardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_34 -- 25 Ağustos 2025; 1:50:52 >
-
Sanki bol miktarda atık yağ bulunabiliyormuş gibi hayaller.
Restoranlar genelde kızartma yağı eksildikçe üzerine yağ ilave ederek size yedirir.
Gidip marketten alırsanız ancak bulursunuz aradığınız yağı.
ölü yatırım
-
Clementine candır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Aslında elektrikli araca lpg takılabilse daha az yakardı gibi bir haber.
-
Yeni bir konu değil, yıllardır atık yağdan biyodizel üretiliyor, egsoz kokusu kızartma yağı kokuyor, ancak şehirlerarası çalışan büyük araçlarda kullanılabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 25 Ağustos 2025; 23:29:46 > -
Olay öyle değil işte :)
Bu biyodizel olayı ilk ortaya çıktığında çooooooooook ucuza üretim sistemi kurulabiliyordu
Yakıt üretimi için atık peşinde koşmak yerine hayvancılık ve paketli gıda sektörüyle beraber çalışılıp kanola vb bitkiler üzerinden atılımlar yapıldı, sistemler kuruldu
Maliyette dizelin yarısı falan olup çok da kârlıydı
Ne oldu :)
Tabikisi haracından kalan devlet denen yamyam ve petrol şirketleri el ele verip, yanına da paketli gıda ham maddesi ithalatçılarını alıp bu sürece çöktüler
Cezalar kestiler
Aptallar aptalı bahaneler ile söktürdüler
"oy omo motoro çoook zoror voroyormooooşşş" diye muhabbetler yaydılar ki sana ne benim aracımın motorundan, motor benim para benim de işte memlekette bu propogandaya inanacak çok :) :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 26 Ağustos 2025; 3:39:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kızartma yemek yağını motoruna yakıt yaparak milletin kafasını şişiren redneckler bu habere bayılmıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Fosil yakıtın sonu bio dizeldir. Kenevir ekiminin asıl yasaklanma nedeni fosil yakıt satmak isteyen tüccarlardır [Onlar, yumurtalarını pişirmek için dünyayı ateşe vermekten çekinmeyen lanetlilerdir. (Necip Fazıl)] Birde onlar yalandan çevreci gözükürler.
|
Sanki bol miktarda atık yağ bulunabiliyormuş gibi hayaller.
Restoranlar genelde kızartma yağı eksildikçe üzerine yağ ilave ederek size yedirir. Gidip marketten alırsanız ancak bulursunuz aradığınız yağı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X