Şimdi Ara

yedek parça işinden anlayanlar varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • connect yağ fitresi tofaşa olurmu 2 sinki birbirine çok benziyo bu işlerden anlayan varmı?

• Şu anki okul:Samsun EML Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü Elektromekanik Dalı
    Staj:Samsun Birmot\Fiat
    Samsun Otokoç\Ford

Bu okulda okuyup, burada staj yapıp connect yağ filtresi tofaşa olur mu diye soruyorsan, sana araba teslim edecek müşterinin vay haline.
  • olur olur sıkıntı yapma sen..hatta kutu kola bağla o da olur
  • bütün yağ filtreleri biribirine benzer.. vidalı kısmın dişlerine ve çapına bakmalısın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Şu anki okul:Samsun EML Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü Elektromekanik Dalı
    Samsun Otokoç\Ford

Bu okulda okuyup, burada staj yapıp connect yağ filtresi tofaşa olur mu diye soruyorsan, sana araba teslim edecek müşterinin vay haline.

connectin yağ filtresini 86 model taunusa taktık oldu.Tofaş filtresinin interentte ölçüleri var connect karşılaştırdım hepsi biribirini tutuyo bitek diş çapını ölçemedim

bu tofaşın yağ fitresi

orjinal değil buda ama connectin yağ fitresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390090328 -- 13 Mayıs 2013; 15:51:31 >

• Farklı filtreler farklı araçlarda, yağ akış hızını etkileyebilir. Yüksek devirlerde pompa yağ yetiştiremeyebilir. Yataklar zarar görebilir. Gereksiz risklere girmeye gerek yok.
  • etkisi olur mu bilmem ama tofaşın yağ filtresinde 6,
    connect de 8 delik var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • connect yağ filtresi tofaşınkinden daha mı ucuz niye böyle bir şey yapılıyor onu anlamadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmlfc

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Şu anki okul:Samsun EML Motorlu Araçlar Teknolojisi Bölümü Elektromekanik Dalı
    Samsun Otokoç\Ford

connectin yağ filtresini 86 model taunusa taktık oldu.Tofaş filtresinin interentte ölçüleri var connect karşılaştırdım hepsi biribirini tutuyo bitek diş çapını ölçemedim

bu tofaşın yağ fitresi

orjinal değil buda ama connectin yağ fitresi

Yağ filtresi dediğin şeyin sadece kaba ölçülerine bakılarak başka araca takılıp takılmayacağına karar verilmez. Filtrenin bir karakteristiği vardır, efektif olarak görevini yerine getirebileceği bir debi sınırı vardır, sıcaklık altında davranışını bilmek gerekir. Ölçüleri uyar takarsın en başta oldu sanarsın, 1000 kilometre sonra yatakları pompayı vs alırsın eline. Benden daha iyi bilirsin, yağ motorun kanıdır, canıdır, şakaya gelmez.

Ayrıca Tofaş'a uymak ne demektir arkadaş? Tofaş 124? 131? Serçe? Doğan? Tempra? Palio? Linea? Doblo? Dizel? Benzinli? 1300cc? 1200cc? 1600cc?

• b
    önceki mesajımda bu filtreyi staj yaptığım ford servisinde 86 model taunusa taktığımızı söyledim.Ben bunu 90 model kartala takıcam.Eğer tofaş filtresini connecte takmak isteseydim dediğiniz belki doğru olabilirdi.
  • stajımı ford servisini yapıyorum imzamdada yazıyorum ordan fazlalık bi yağ filtresi buldum onu kendi arabama takıcaktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.