Şimdi Ara

Yazlıkta Başıma Gelenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bugün size mükemmel azmimi ve kız tavlama hilayemi anlatıcam. 1 ay önce dayımgilin yazlığına gitmiştim. Orda 2,3 gün geçirdikten sonra sahilde her gün toplanan (benimde dikkatimi çeken) 10,12 kişilik popüler arkadaş grubuna katılmaya karar verdim. Tüm gözler onların üzerindeydi. Ben de niye onların arasına katılmayayım dedim. Ve içlerine girip "Selam , naber?" dedim. Ve onlarda "Selam ,iyiyiz sen nasılsın ? Buralarda yenisin herhalde." dediler. Yeniyim demeye vakit kalmadan bir çocuk gitmiş arkamda eğilmiş diğeri de önümden beni hızlıca iktirince 360 derece dönmemle düşmem bir oldu. Herkes bana gülüyordu. "Hahah,zuhahah,uhahuah" sesleri içinde neden olduysa gözlerim kararmaya başladı. Herhalde o grubun lideri midir nedir (kiz) "Şuna bakın bize katılmak istiyormuş. " dedi. Neyse gözüm yavaş yavaş açılmaya başladığında biri beni kaldırdı. Çevre de hiç kimse yoktu. Beni kaldıran çocuğun adını öğrendim Ali'ymiş. Neyse biz bu çocukla baya kanka olduk 1,2 günde. Bunlar kim felan dedim. Bu grup ukalanın tekidir , fazla bulaşmazsan iyi olur dedi. Ben ise intikam istiyordum. Neyse bu kızın bir sevgilisi var tipin biri. Neyse onu gözüme kestirmiştim. Ve yarın onu grubun içinde dövmeyi planladım( doğrusunu söylemek gerekirse dokunup kacacaktim. ) Neyse sabah oldu ve sahile gittim. 30 dk sonra geldiler ve 1 saat takıldıktan sonra bu sahildeki duşa gitti. Doğru zamanın olduğunu anlamıştım. Gittim çocuğa bir tane Kafa atıp tekmeledim sonra herkes bana doğru gelince cool cool ortamdan uzaklaştım. Neyse evde vakit geçirdim ve yattım. Yarın sabah herkes bana farklı bir şekilde bakıyordu.(tabi öle bakacaklar grubun içinde adam dövmek kolay mı) Neyse gittim kankamin yanina o herşeyi anlattı. Dünkü olaydan sonra o çocuğu dışlamışlar. Kız da ayrılmış çocuktan. Neyse bunlar yanıma geldiler. Bizim gruba girmek ister misin dediler. Bende kararsız da olsam kabul ettim. Neyse 1 hafta felan takıldık bunlarla. Ve o 1 hafta sonunda bu kızdan hoşlandığımı fark ettim. Kızı gezdirdim. Bir şeyler içmeye götürdükten sonra kızla daha da yakınlaşmaya başladım. Birgün yine kızla oturduğumuz da kız sevgiye ihtiyacım var dedi. Ben de anlamıstim. Kızda benden hoşlanıyordu.

Zamanı gelmişti. Kıza çıkma teklifi ettim oda kabul etti. Çok iyi anlasiyorduk. Artık benimde sevgilim vardı. Hedeflerime ulaşmıstim.
    Evine davet etti ondan sonraki gün. Sizin tahmin ettiğiniz gibi bir şey olmadı. Fakat kız kucağıma oturdu öpüşüyorduk ki zil çaldı.
    Babasıymış zili çalan , şanslıyimki anahtarı evde unutmuş. Yoksa yakalanıyordum. Kim bilir başıma neler gelecekti. Şanslıydım.
    Ali'ylede konuşmaya devam ediyordum. O bunu olanları hala şaşkınlıkla izliyordu. Yazık lan şu çocuğada bir sevgili yapalım.
    Neyse kızla ilişkimi baya geliştirdim. Artık o tayfanın başkanı gibiydim. Kendime güvenim yerine gelmişti. Beni düşürenleri gruptan attım.
    İşte bütün bunları okuduysanız anlatmak istediğim bu da dahil son altı satırın ilk harfleridir.

• Zebaniyi çok iyi gizlemişsin
  • Tebrikler, klasik yöntemle fark edilmiyor.
  • Müthiş gizlemişsin zebaniyi işte kaliteli csb diye buna derim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel tebrikler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın, özet = yazlıkta arkadaşları gece bunu sarhoş edip sabaha kadar düdüklemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blekwolf -- 1 Ağustos 2017; 22:52:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarın sevgilim eve geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.