Şimdi Ara

Bugün başıma gelenler[İÇERİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 4 kişiyiz Kızılay'da geziyoruz. Sonra dedik bi Guitar Hero yapalım diye. Gittik işte 1 saatlik oda açtırdık. Herkes bi enstruman aldı birisi vokale geçti vs... Gireli 40 dk falan olmuştu. Arkadaşlar şarkı seçiyorlardı işte hangisini çalsak diye... Ve ne olduysa o sırada oldu :))

Diğerleri şarkı seçiyorlardı ben de camdan dışarı bakıyordum (Cam dediğim dışarıya bakan değil, her odanın koridora bakan kısmında büyük bi cam var). Bi kız geldi durdu bana bakıyordu. Ne oluyor lan dedim içimden. Kız 10-20 saniye falan öylece baktı. Ben de tanıdık mı falan diye bakıyorum ama tanımıyordum. Sonra başını sağa sola eğdi falan en sonra da hafifçe gülümsedi. Ben de gülümsedim ne olduğunu da hala anlamıyorum tabi. Kız saçını düzeltti sonra ben de kafa salladım 'Ne oluyor?' dercesine bi taraftan da gülümsüyorum tabi. Kız son kez baktı ve hiçbir şey olmamış gibi gitti. Ben kala kaldım tabi.

1 saatimiz doldu ve odadan çıktık. İşte çıkış o çıkış. Meğersem cama içeriden bakınca dışarıyı görebiliyorsun ama camın dışında olan kişi ayna olarak görüyor

• Daha önce heç kız görmediz mi ula krolar.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zebani var diye girdim, olmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiromen3

zebani var diye girdim, olmamış

no zebani yes güven
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani kız tipini düzeltiyormuş. Bu çocukta bana bakıyor sanmış. Yazık lan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Guzelmis guldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş okulu bırak oksforyd a yazıl ve international csb technology director ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.