Şimdi Ara

Yazın çalışacak olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malum önümüz yaz.yazın yatıp kalkıp gezecekmisiniz.yoksa bi işe girip çalışacakmısınız?

valla ben kendimi hiç bozamam.yatar kalkar gezerim ya siz?

• ben hayal kahvesinde çalışıyorum, gececiyim sabah okula gidiyorum daha koridordayken benim geldiğimi anlıyolar

yani değişen bi şey olmıycak aynen devam çalışmaya
  • dh ta konu aç kapa işlerine bakıcam.
  • valla çalışıpta kendimi yoramam.1 ay çalışacam verecegi para belli.yazımı berbat edecek hemde para vermeyecek.ne gerek var. çalışmak kötü birşey değil.ancak.az paraya çok iş yapmakta benim prensibim değil
  • Çalışki bişeler öğrenesin
  • Simdi,yazın ve önümüzdeki 60 sene boyunca çalışıcam
  • ben work and travel ile alaskaya gidiorum 15 haziranda balık şirketinde çalışıcam 2 ay sanırım bi 6000 ile 8000 dolar ile donmeyi düşünüorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @tirannosaurus

Güle güle git.Hayırlısıyla gidip döndüğünde , o işin ayrıntılarını bizimle paylaşır mısın...
  • şimdi,yazın ve ölene kadar çalışacağım

• quote:

Orjinalden alıntı: tirannosaurus

ben work and travel ile alaskaya gidiorum 15 haziranda balık şirketinde çalışıcam 2 ay sanırım bi 6000 ile 8000 dolar ile donmeyi düşünüorum

bizde isteriz
  • Valla iş bulabilirsem çalışıcam,

herkes deneyimli eleman arıyor , ya yalan atıcam çalıştım ettim dicem ya da iş bulamıcam nedir bu deneyimli eleman furyası anlamış değilim anamızın karnında deneyimli mi doğuyoz

Burdan birbirimizede tavsiyede bulunsak güzel olur iş imkanları eleman ihtiyacı gibi

mesela hayal kahvesine eleman lazım mı çalışabilirim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 25 Nisan 2008; 13:13:26 >
  • İş oLmadan Aş oLmaz..Hep Baba Parası Yemekte oLmaz!..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Muhammed VeyseL

İş oLmadan Aş oLmaz..Hep Baba Parası Yemekte oLmaz!..

+1905
  • quote:

Orjinalden alıntı: AhMeT.

malum önümüz yaz.yazın yatıp kalkıp gezecekmisiniz.yoksa bi işe girip çalışacakmısınız?

valla ben kendimi hiç bozamam.yatar kalkar gezerim ya siz?

paramı kazanacağım çalışıp sonra çatır çatır yiyeceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

@tirannosaurus

Güle güle git.Hayırlısıyla gidip döndüğünde , o işin ayrıntılarını bizimle paylaşır mısın...

çok saol azizcinar Allah razı olsun

şimdi work and travel'a baş vuruosun beşiktaşta falan şubeler var

ucak parası 1100 dolar gidiş dönüş 1900 dolarda şirkete veriyorsun sonra vizeler ve iş ayarlama kalma falan şirkete ait herşeyi o ayarlıyor

yanınada 500 dolar gibi kendi özel masrafın olabilir diye alın dediler

sonra işte saat başı çalışıyorsun çalıştıgın kadar kazanma yane saat ücreti var istersen bıkmadan 7/24 çalış

giden arkadaşım var bnde onun sayedinde gidcem inş o 2 ay çalışmış 1 ay bi şirkete bi ayda gemide atlas okyanusunda çalışmış iş olarakta balık temizleme saglam curuk ve paket işinde çalışmış 6500 dolar kazanmış 2 ayda çalışmadıgın halde dedi dogru duzgun yane

işte şirket bunları dönmelerine son 1 hafta kala siyetıl(türkçe yazılışı)'a götürmüş elektronikti yeme işçeydi gezmeydi fln laptop almış kendine işte 3000 dolar öle yemiş 3500 dolar ile geri donmuş banada cazip geldi yapıcaz inş bakalım kanada var newyork var alaska var bakalım newyorkda hasat pahalı diyorlar çok para harcıyormuşsun alaska para biriktirmek için en iyisi diyorlar çunku para yicek yer yok diyorlar bakalım bekleyip görücez

• hemşerim sen zaten 3000 dolar masraf yapıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zekecan

ben hayal kahvesinde çalışıyorum, gececiyim sabah okula gidiyorum daha koridordayken benim geldiğimi anlıyolar

yani değişen bi şey olmıycak aynen devam çalışmaya

Ne iş yapıyorsun hayal kahvesinde?
    Diye sorsam bir mahsuru olur mu acaba?

Ben de barmenlik yapmayı düşünüyorum beyoğlu civarında..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firtikk -- 25 Nisan 2008; 14:44:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gülsen-i Husnune

hemşerim sen zaten 3000 dolar masraf yapıyosun

ama 2.5 katı kar yapıosun en az kim vericek sana 2 ayda bu parayı burda

iddaa'dan at yarışından sayısaldan fln kazanırsan bilemem ama
  • turistlik bi yerde çalışmak istiyorum ama iş bulursam şöyle barboy olarak iş bulursam güzel olur
  • Ben çalışıcam galiba ankarada internet cafe veyatta restorant veyatta Cafe gibi bir yerde Hiç olmazsa

Ostim Sanayi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.