< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazın arabada kalarak kamp yapılır mı?

-
-
Tek başınaysan rahat yatarsın. Ama tuvalet ihtiyacını nereye yapacaksın gece falan gelirse o sıkıntı olabilir.
Sürekli bir benzinliğe yakın olman gerekir bu yüzden.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerTek başınaysan rahat yatarsın. Ama tuvalet ihtiyacını nereye yapacaksın gece falan gelirse o sıkıntı olabilir.
benzinci de bıkar artık belli bir süreden osnra
alışveriş yapman lazım hep :D
-
Aynen :D
-
Evet hocam tek başıma olmak istiyorum. Tuvalet işini benzinliklerde çözerim duşu da kamp alanlarında veya sahillerdeki duşlarda birkaç günde bir yaparım diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerTek başınaysan rahat yatarsın. Ama tuvalet ihtiyacını nereye yapacaksın gece falan gelirse o sıkıntı olabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Youtubeda bir kanal takip ediyorum adam bisikletle ve sırtında çadırıyla karadenizi ve akdenizi gezdi. Onu izleyince cesaretlendim herif bisikletle bile 5 6 ay gezdi. Kafamdaki sorun arabanın sıcaklığı nasıl olur gece.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çadır ve araba aynı konforu vermez hocam bence. Arabada uyumak biraz zahmetli iş. Ayrıca yazın sıcak olur araç. Nasıl ki evde de cam açık olduğu hâlde yazın terliyorsak arabada da aynısı olacaktır diye düşünüyorum.
-
hocam youtubeda senin gözünden diye bir kanal var arabayla kamp 2 videosunu izlersen biraz daha kalmayla ilgili fikir tecrübe sunar gibime geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok sıcak olursa arada bir klima açıp kapatırsın hocam.
-
Terlememek için soyun ve terketmeyecek eşyalar seç yat kalk işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Askerde derler ne üşüyeceksin ne ısınacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ucuz yollu bir çadır ve düzgün bir mat almanı öneririm. Nasıl olsa arabayla gezeceğin için battaniye veya pike de alırsın yanına mis gibi gezip rahat edersin. Sıcakta arabada uyumak eziyete dönüşebiliyor hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya arkadaşım
Bak forumdayız küfür edecem yoksa
Küresel bir salgının orasındayız insanlar ölüyor sen ne hakla egede akdenizde tatil yapmayı planlıyorsun?
Kimse senin yüzünden ölmek zorunda değil.
Onun yerine lebalep kongreye gitsene, orada bulaşmıyor.
Ama yok illa alakasız alakasız yerlere gideceksiniz.
Sağlık bakanımızın gözleri kıpkırmızı olmuş, maske mesafe hijyen diyor sizse...
Yazık çok yazık.
-
Nerde çimecen hocam?
-
Kalacağın yere göre değişmekte olup gece iyi olur ama sabaha karşı arabanın üstüne çiğ düşer, arabanın dışı su içi buharlı olur. Sıkılırsın bunaltı gelir. Pek tavsiye etmem. Varsa bir çadır iyi olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araba hafif ticari ise çok güzel tasarımlar var yt'de.
Sedan ise arkaya şişme yatak atarsın bagajı doldurup gezersin ama boyun
uzunsa başka çözüm aramanı tavsiye ederim.
-
Araba c3 aircross arka koltuk yatınca düz oluyor ön koltuk da yatıyor boyum rahat rahat sığar. Belki çadır da alabilirim yanıma bi kaç tavsiye geldi çünkü ama karar vermedim. Kampı da umarım bi aksilik olmazsa kesin yapıcam temmuzda. Buraya da fotoğraf atarım o zaman.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herseyinhayirlisi -- 6 Haziran 2021; 22:44:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi
Araba c3 aircross arka koltuk yatınca düz oluyor ön koltuk da yatıyor boyum rahat rahat sığar. Belki çadır da alabilirim yanıma bi kaç tavsiye geldi çünkü ama karar vermedim. Kampı da umarım bi aksilik olmazsa kesin yapıcam temmuzda. Buraya da fotoğraf atarım o zaman.yaşanır ama geceleri baya bi sıcak olabilir, cam açsan sinek, böcek girer. sen en iyisi çadır al bence, arabada cam açmayınca kafayı sıyırıyorsun bi süre sonra sıcaktan.
-
Ege turu olabilir ama Akdenizde gece nemli sıcaktan pişersin. Döşemelerin mahvolur 1-2 günden fazla kalacaksan. Cam tavanın poposunu kaldırınca yeteri kadar hava gelmiyo ve içeri sivri sinek doluyo. Uçacak yeri olmadığı için sürekli vızır vızır kafanda. Ege daha rüzgarlı olduğu için hem sinek böcek hem de nem olarak daha rahat olur diye tahmin ediyorum.
Benzer içerikler
- aso teknik koleji yorumlar
- marmaray ile beykoz'a nasıl gidilir
- beko açılımı
- paçoz ne demek
- sevgili olmadığı halde kıskanan erkek
- penis nakli
- prompt mühendisliği
- black friday 2025
- deprem güvenlik bilgileri
- çay bardağı emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X