Şimdi Ara

Yazın arabada kalarak kamp yapılır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Akdeniz (Antalya) da geçen sene koronaya rağmen kampa çıkmıştık. 10 günün 7 günü otel tatili, 3 günü de kamp.


    Tatilimiz efsaneydi, çok güzel şeyler yaşadık   Sonra otelde kalmaya bütçe zorlanacak diye elveda dedik.


    Sonrasında 3 gün kamp yaptık, balık tuttuk. Bizde balık hastalığı var, zaten çok güzel günler geçirdikten sonra eğlencenin cilası olmuştu.


    Kamp malzememiz vardı, ama çadır kurmaya üşendik açıkçası. Piknik kıvamında yapmayı tercih ettik. İlk gün yatarken dışarıda da yatabilirdik, sıcaklıkta problem yoktu (Ağustos 2020), ama biz arabada ön koltukları en geri iterek, ayaklarıda camdan çıkararak yatmayı tercih ettik. Şişme yastıklarımız da vardı, ama sırt ve boyun ağrımaya başlayınca, çadır kurduk ve dışarıda yattık. Denize çok çok yakın olmazsan esmiyordu bile doğru düzgün.


    Seçeceğiniz ortama göre değişir, arabada her türlü yatılır problem değil, ama 2 günden fazlası arabada yoruyor insanı. Çok büyük bir araban yoksa, tam olarak uzanamıyorsan zorlanabilirsin.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi





    Araba c3 aircross arka koltuk yatınca düz oluyor ön koltuk da yatıyor boyum rahat rahat sığar. Belki çadır da alabilirim yanıma bi kaç tavsiye geldi çünkü ama karar vermedim. Kampı da umarım bi aksilik olmazsa kesin yapıcam temmuzda. Buraya da fotoğraf atarım o zaman.

    Çok rahat olur hocam





  • k




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DD61D2951 -- 3 Temmuz 2021; 18:22:19 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.