Şimdi Ara

Yazılım mı Donanım mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese iyi akşamlar.Sorum şu;
    Elektronik okuyorum.Sizce yazılıma mi yonelmeliyim yoksa donanıma mı yönelmeliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne yapmak istediğine göre değişir. Fakat elektroniği kendi başına zor öğrenirsin. Yazılımı kendi başına öğrenebilirsin.
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Hocam peki ikisinide aynı anda götürmek saçma mi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: _Gmn_

Bence olmaz ikisinede yoğunlaş şartlandırma kendini..
  • Ben mühendisleri yazılım geliştirebilenler veya geliştiremeyenler diye ikiye ayırıyorum bu devirde. Bilgisayar mühendisi kadar yoğun bir disiplin almıyorsunuz ama en azından gömülü yazılım geliştirebilmeniz gerekir. Stajlarını hem donanım hem de yazılım alanında yapmaya çalış. Hoşuna giden alana yönelirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Gmn_

Saçma olmaz ama ne yapacağını söylemedin? Ne yapacaksın? Asıl kilit soru bu. Elektronik + Yazılım birçok alan var.
  • Bu soruyu çok saçma buluyorum. Kesinlikle her şeyi zamana bırakmalısn. Bu süreçte de sana verilen ödevleri, işleri en iyi şekilde yapmalısın. Son sınıfta en iyi şekilde cevaplasın böylece sorunu.
    Ben donanım isteyip yazılıma dönenlerdenim. Ama şimdi de bu yazılım bilgim ile donanımı birleştirmeyi düşünüyorum. Bakalım zaman ne gösterecek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harita mı Bilgisayar mı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cinsellik

• bence yazılım bak abimiz bir oyun yazmış, 10 milyondan fazla indirilmiş. paraya para demiyordur şimdi.
    play.google.com
    Bus Simulator : Ultimate - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zuuks.bus.simulator.ultimate

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.