Şimdi Ara

Yazılım attırmalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kaç gündür düşünüyorum 2011 C5 1.6 hdi aracım var söylendiği kadar hantal değil gidiyor aslında ama zonguldak bayır dağ merkezden eve çıkana kadar toprak taş biraz toparlasın diye yazılım attırmalıyım öyle yazılım attırdım diye sürekli gazlayacak biri değilim araba kendini biraz zorlasın yeter yağını suyunu bakımını eksik etmem fazlasıyla ilgilenirim yazılım atınca neleri göz önüne almak lazım nelere dikkat etmek lazım ? Bir kaç süre daha düşüneyim araştırayım diyorum attırırsam remaps diye firma var ona düşüşüyorum

• Motor yağına katkı konmaz, kimse bu tavsiyeyi vermez o katkıyı üreten haricinde.

Dağ başında arkadaşın aracının lastiği parçalandığında gidip kurtarma garantisi veriyorsan lastik sprey tavsiyesi ver ama nerde ne şekilde otomobilini kullandığını bilmediğin bir sürücüye böyle bir tavsiye verilmez. Stepnenin önemi büyüktür. Aile varsa ücra köşede gece vakti lastik parçalanırsa gel uğraş. Maddi kulfetini geçtim yaşanan stres, zaman kaybı, can güvenliği konusu bile söz konusu...
  • Aracınız kaç hp?
  • Psa grubu motordan hemen hemen tüm verimi alacak şekilde motorlarını dizayn ettiriyor. Kısaca attırmayın, dertsiz başınıza dert almayın.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    110hp yazılım sonrasıhttps://www.remaps.com.tr/chip-tuning/citron/c5/tumu/1.6-hdi-110hp
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    araç da 100 binde daha c5 lere göre km de çok düşük ileride sıkıntı olur mu diye biraz kafam karışıyor ama iyice bakalım düşünmem lazım önemli bir sıkıntı olur mu olmaz mı
  • genelde kullanıcıları memnun, otomatik olsa aracın attırma derdim de manuel sanırım.
    eğer fazla gazlamam bakımı beklemeden yağı değiştiririm, uzun seneler binerim diyosan attır gitsin.
  • Dpf varsa çabuk dolar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazılım mı, Donanım mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • motor yagına bor katkısı koy.
    yazılım atma.
    hava filtreni temiz tut.
    stepne vs gibi gereksiz agırlıklardan kurtul.lastik spreyi kullan.
  • Çevremd var yazılımlı araçlar sorunsuzca biniyorlar bence performans az ise yaptır gitsin bişey olmaz araca kan can gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRad67

110hp yazılım sonrasıhttps://www.remaps.com.tr/chip-tuning/citron/c5/tumu/1.6-hdi-110hp
    Bence yersiz macera olur. Ama siz bilirsiniz tabii. Zonguldak dikliklerini tahmin edebiliyorum birde araba kalabalıksa tat vermez ama ben olsam girmezdim yazılım işine.
  • Arac manuel dusunmeden attirin derdim fakat km 100 bin oldugu icin acaba diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

motor yagına bor katkısı koy.
    yazılım atma.
    hava filtreni temiz tut.
    stepne vs gibi gereksiz agırlıklardan kurtul.lastik spreyi kullan.
    Motor yağına katkı konmaz, kimse bu tavsiyeyi vermez o katkıyı üreten haricinde.

Dağ başında arkadaşın aracının lastiği parçalandığında gidip kurtarma garantisi veriyorsan lastik sprey tavsiyesi ver ama nerde ne şekilde otomobilini kullandığını bilmediğin bir sürücüye böyle bir tavsiye verilmez. Stepnenin önemi büyüktür. Aile varsa ücra köşede gece vakti lastik parçalanırsa gel uğraş. Maddi kulfetini geçtim yaşanan stres, zaman kaybı, can güvenliği konusu bile söz konusu...

• Yağ pompası, turboyu kontrol ettir. Yağ eksiltmesi filan yoksa yaptır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkihalindekal

Motor yağına katkı konmaz, kimse bu tavsiyeyi vermez o katkıyı üreten haricinde.

Alıntıları Göster
    ben ve benim gibi binlerce kullanıcı yokuslarda bor katkısıyla performans artısını garanti ediyor.
    sen ister koy ister koyma.
    dağ başına gidiyorsan stepnenı koyarsın. hergün şehir içi gittiği rotadan bahsediyoruz sanırım.

• Yağ katkısı felan kesinlikle koyma, kullanım kılavuzunda yazan kışın ve yazın bulunduğun yerdeki sıcaklığa göre uygun yağı seç.

Yazılım atacaksan açık hava filtresi tak ama havayı soğuk alacak şekilde kanallı olanlardan.

Kat orta susturucu iptal ettir, basınç kaybı olursa sadece kat iptal ettir.

Bunlar herkesin yaptığı basit şeyler daha fazlasını istiyorsan, turboyu büyüt, enjektörleri büyüt, intercoolerı büyüt, yazılımla destekle 200hp aracın olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finnbhennach -- 25 Eylül 2018; 15:53:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psa motor yazılıma müsait diye biliyorum. Ancak şanzuman dayanır mı o daha mühim bi mesele. Kaç torka kadar töleransı var şanzumanın.

He Ben olsam attırmam dizel arabadan korkuyorum ben. Benzinli THP motor olsaydı nefis olabilirdi ammaaa.
  • quote:

ben ve benim gibi binlerce kullanıcı yokuslarda bor katkısıyla performans artısını garanti ediyor.
    dağ başına gidiyorsan stepnenı koyarsın. hergün şehir içi gittiği rotadan bahsediyoruz sanırım.

Alıntıları Göster
    Sen ve senin gibi "Binlerce" kullanıcı, nasıl bir garanti veriyorsunuz?
  • Attır gelsin
  • quote:

Alıntıları Göster
    Motor üreticisi, yağ üreticisi açıkça belirtir kullanmayın diye hala ısrarcı olman senin bileceğin iş. Senin ve kullananların nasıl bir garanti verdiği konusuna girmiyorum çünkü boşa çene yorarız.

Sanırım ile olmuyor işte. Stepnenin önemini bilmeyen bir sürücü okuyor olabilir şu yazdığını.

• Yeniden bir düşünelim dedim kafama takıldı upp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.