Şimdi Ara

YAZICIMIN IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni format atmıştım pc me her dırverını kurdum sorunsuzca sıra hp deskjet 3920 yazıcımın drıverını kurmaya geldı kurdum kurarken yazıcının usb sı pc ye takılıymış yazıcımı açtığımda ışığı yanıp sönuyordu kapadım açtım gıne değişmedi bır şey yazdıramıyorum hıç bir şey yazmıyor usb sını takıp çıkartıyorum yenı donanım bulundu dıyer bır ıfade yok aygıt yönetıcınde yazıcım gözukuyor napacam bılmıyorum sakın drıverlaryı yenıden yukle demeyın işlemleri yaptım ama duzelmedı gıne ışık yanıp sönuyor

• ne yapmak lazım arkasslar aynı sorun bende war acıl?=!!!!!!
  • başka bi porta taksan??
    benim flash belleklerdede öyle oluyor bazen..bir portta okumuyor başkasında okuyor..
  • denedım ama tık yok nedn acaba???
  • benim usbden çalışan harici diskimvardı oda ışığı yanıyor ama pc tanımıyordu kitabında windowsu güncelleyin diyorddu ve tanıdı belki sende denetim masasından windowsu güncellersen yazıcını tanıyacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkannhl

benim usbden çalışan harici diskimvardı oda ışığı yanıyor ama pc tanımıyordu kitabında windowsu güncelleyin diyorddu ve tanıdı belki sende denetim masasından windowsu güncellersen yazıcını tanıyacaktır

hocam yeni bir donanım olarak algılamaması farklı bir durum

• aynı sorun bende de var olmuyor dediklerinizin hepsini yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG IŞIĞI YANIP SÖNÜYOR
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.