arkadaslar benım yazıcı ıle ılgılı bı problemım var.uzun sure kullanmadım ve cıktı almam gerektı. ama yazdıramadım.yanı yukleme ıslemlerı falan tamam sorun yok.yazdırıyorum.ama bos kagıt verıyor bana yanı beynıne alıyor.ama kagıta yazmıyor.kartuslar sorun dedım.gıttım doldurttum.yıne aynı.
sızce sorun nedır ve nasıl halletebılrıs ???
belı bı yararı olur : HP deskjet 3650
Yazıcını bilgisayardan kaldırarak. Driverlerini güncelleyip tekrar kurmayı dene.
eger yazdır diyince kartuşlar sağa sola hareket ediyorsa driver yada bilgisyardan kaynaklamnana bi sorun diildir.Yazıcı da sorun vardır.Onun için yazıcını bi tamircie götürmen gerekir.
aynen dedın gıbı kardes. yazdır dıyorum kagıtı alıyor ıcıne.kartuslar gıdıyo gelıo yanı yazdırmak ıcın yapılan hersey oluyor.farzedelım yazıyor ama bos kagıt verıyor.bembeyaazzz.:S:s:s
sorun acaba kartuslardamıdır sızce.yoksa uzun sure kullanmadımdan dolayı yazıcıdan kaynaklanıyor olabılırmı ?
Kartusların ölmüs gibi görünüyor..
yazıcı kağıdı aldıktan sonra normal yazdırma işlemi gibi yapar gibi ve yazdırma süresi içerisinde mi kağıdı çıkartıyor.
eğer evet se kartuşlarını çıkartıp ağzı geniş bir bardağın yada tabağında içerisine sıcak su doldur ve kartuşların mürekkep ağızlarını suyun içerisine sok ve mürekkep çıkmaya başlayana kadar beklet arada bir çıkarıp peçete ile silersen daha iyi çünkü uzun süreli beklemeler kartuşun ağızlarındaki mürekkep donuyor.
eğer hayırsa
HP nin 36xx serisinde özel mürekkep kurutma sistemi vardır. Yazıcının konumlama kartı bu ışıktan sinyal alamazsa bu tür sorunlar çıkartır bu durumda yazıcıyı tamir ettirmen yada yenisi alman gerekebilir.