Şimdi Ara

Yazdıklarım Gitmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet friend listedeki arkadaslarıma yazdıklarım gitmiyor milletin yazdıklarıda sadece 1-2 defa geliyor coğu zaman gelmiyor. neden oalbilir bu cogu zaman 3g den baglanıyordum ondan olabilir mi? pek sanmıyorum çünkü oyunlarda 0 lag ile oynuyorum 3g+ çekiyor çünkü.

• Benimde mesajım 1-2 kişi hariç herkese gidiyordu.Onlara söyledim üçümüzde oyunu silip tekrar yükledik şimdi öyle bi sorun yok
  • Bende oyundayken lobbydeki arkadaşlara mesaj atamıyodum. Eğer senin de sorunun böyle bişeyse /r yapıp cevap vermek yerine /w "nick" yapmayı dene ben böyle atıyodum.

Orijinalden alıntı: DrunKeNN PunK

chat e bağlanamıyosun anladığım kadarıyla. bu sorunu ben 2 hesap ile lol açtığımda yaşıyorum gir çık yaparken bug oluyor. çözümüde ctrl alt del kapat oyunu tekrar aç

Evet aynen oyle chat den dusuyorsun oyundan cıkınca lol penceresinin en altında Reconnect Chat yazar ona tıkla yeniden baglanır Ama bi ara Riot dan problem vardı kimse birbirine birsey yazamıyordu ozelden sen ona da denk gelmis olabilirsin.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.