Şimdi Ara

yaz tatilinde otelde çalışacaklar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar üni öğrencisiyim sınavlarım bittikten sonra tatil boş geçmesin diye güneyde çalışmak istiyorum hem farklı yerler görmüş olurum .hemde dil eğitimim için para biriktirmek istiyorum .temmuzdan sonra tatil köylerinde yada otellerde çalışmak istiyorum daha önce cafe de çalıştım garson& komilik yapabilirim.

oralarda düzgün güvenilir bir yerde çalışmak istiyorum. otellerde çalışan yada bana yardımcı olacak arkadaşlar var mı??

Not : Sarhoşum.

Dr. Sheldon Cooper
  • Aslında benim içinde farklı olabilir

Jim Carrey Fan Club
    Sessizce gitmek en iyisi
  • babam antalyada iyi bir tatil köyünde satın alma müdürü gidince bakıyorumda sezonluk işçi diye adamın canını çıkarıyorlar o yüzden bunu göze alarak gitmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orada çalışan akrabalar var Side'de gittiğimde görmüştüm kıçlarının üstünde durmuyorlardı yani baya yoruluyorlardı . ama ben büyük otellerden ziyade böye butik otel tarzı bir yerde çalışmayı istiyorum daha bir sıcak geliyor bana .dediğim gibi sınavlarım bittikten sonra çalışacağım, temmuz civarı o zamana kadar bana oralarda yer kalır mı bilmiyorum ama illaki fire verenler olacaktır ve eleman açığı doğabilir.kardeşim sen antalya da mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 haftalık hevesini alırsın sonra geri gelirsin merak etme

K U R T
    C O B A I N
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

1 haftalık hevesini alırsın sonra geri gelirsin merak etme

heves değil bir yerde çalışmayı planlıyorum zaten amacım farklı yerler görüp tecrübe edinmek. temiz,adam gibi insanların olduğu yerde çalışrsam bırakmam zannediyorum. zamanında amcama yardım olsun diye sabah namazından sonra tarlaya gidip akşama kadar yaz sıcağında güneşin altında çalışan birisi için çok zor bir iş olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi artist kendini bişey zanneden çalışanlar patronlar olmadıktan sonra disiplinli şekilde işimin hakkını veririm. ailem çalışmam konusunda muhalifler mühendis olacak adamsın ne işin var diyorlar.yurt dışına çıkıp dil öğrenmek istiyorum ailemden para almak istemiyorum bu konuda yoksa ihtiyacım yok Allah'a şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 3 Haziran 2014; 16:19:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetorcan46

quote:

Orijinalden alıntı: HitlerinKardeşi

1 haftalık hevesini alırsın sonra geri gelirsin merak etme

heves değil bir yerde çalışmayı planlıyorum zaten amacım farklı yerler görüp tecrübe edinmek. temiz,adam gibi insanların olduğu yerde çalışrsam bırakmam zannediyorum. zamanında amcama yardım olsun diye sabah namazından sonra tarlaya gidip akşama kadar yaz sıcağında güneşin altında çalışan birisi için çok zor bir iş olacağını sanmıyorum ama dediğim gibi artist kendini bişey zanneden çalışanlar patronlar olmadıktan sonra disiplinli şekilde işimin hakkını veririm. ailem çalışmam konusunda muhalifler mühendis olacak adamsın ne işin var diyorlar.yurt dışına çıkıp dil öğrenmek istiyorum ailemden para almak istemiyorum bu konuda yoksa ihtiyacım yok Allah'a şükür.

malesef otellerde temiz adam gibi adam yok işe başlarsan çok ezilirsin ama kendi kararın

K U R T
    C O B A I N

• quote:

Orijinalden alıntı: PaperMo0n

babam antalyada iyi bir tatil köyünde satın alma müdürü gidince bakıyorumda sezonluk işçi diye adamın canını çıkarıyorlar o yüzden bunu göze alarak gitmelisin

+1 bi arkadaşım demişti, oraya otelde çalışmaya değil, tatile gidilir.

Bence yinede git.Fakat maaşlı işçilik yapma, git su sat.Sandwich sat.Sen tatil yapsan, ne alırsın? Düşün o işi yap.
    Ama önüne atılacak 1-2-3 vs Maaş için kölelik yapma

Ticaret ile çok daha fazlasını kazanabilirsin.Gerçi üniversite seçerken dahil, iş imkanı arayan milletiz.
    Sen girişimci tayfadan ol ahbap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: PaperMo0n

babam antalyada iyi bir tatil köyünde satın alma müdürü gidince bakıyorumda sezonluk işçi diye adamın canını çıkarıyorlar o yüzden bunu göze alarak gitmelisin

+1 bi arkadaşım demişti, oraya otelde çalışmaya değil, tatile gidilir.

Bence yinede git.Fakat maaşlı işçilik yapma, git su sat.Sandwich sat.Sen tatil yapsan, ne alırsın? Düşün o işi yap.
    Ama önüne atılacak 1-2-3 vs Maaş için kölelik yapma

Ticaret ile çok daha fazlasını kazanabilirsin.Gerçi üniversite seçerken dahil, iş imkanı arayan milletiz.
    Sen girişimci tayfadan ol ahbap

farklı,mantıklı bir yaklaşım göstermişsin evet malesef ülkemizde girişimci, melek yatırımcı sayısı pek az

ticaret yapabilmem için bir miktar sermayemin olması lazım. umarım insani şartlarda çalışabileceğim bir otel bulurum yoksa hippiler gibi takılırım orada :))

• Temmuz civari gidersen is bulamazsin cunku antalya taraflarinda sezon acildi. Nisan, mayis civari eleman alimlari icin gorusmeler basliyor. 1000-1250 lira civarinda eline maas gecer eger bahsis filan olursa belki daha fazlaya da cikabilir ama genelde bu araliklarda olur varsa cisanlar icin otel oluyor oralarda ucretsiz olarak kalabilirsin ama her yerin calisan oteli duzgun olmayabiliyor. Ayrica ucretsiz servisten de faydalanabilirsin. Yorucudur ama belli bir vasif kazanana kadar bu tarz isleri yapmazsan eline de para gecmez. Ornegin sen x bolumunu bitirmeden gidip seni kontrol muhendisi, satisci filan yapmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Temmuz civari gidersen is bulamazsin cunku antalya taraflarinda sezon acildi. Nisan, mayis civari eleman alimlari icin gorusmeler basliyor. 1000-1250 lira civarinda eline maas gecer eger bahsis filan olursa belki daha fazlaya da cikabilir ama genelde bu araliklarda olur varsa cisanlar icin otel oluyor oralarda ucretsiz olarak kalabilirsin ama her yerin calisan oteli duzgun olmayabiliyor. Ayrica ucretsiz servisten de faydalanabilirsin. Yorucudur ama belli bir vasif kazanana kadar bu tarz isleri yapmazsan eline de para gecmez. Ornegin sen x bolumunu bitirmeden gidip seni kontrol muhendisi, satisci filan yapmazlar.

oteller illaki fire verir sanırım .antalyada kalmadığım için servis'den faydalanmam sanırsam . internet'ten bir çok başvuruda bulundum mail yoluyla olur da geri dönerlerse baştan şartları konuşurum barınma,iş ahlakı vs vs . bir miktar para biriktirmek istiyorum onu bir şekilde döndürür çoğaltırım.malum mühendislik okuyoruz ve ingilizce bilmek şart o parayı dil eğitimim için kullanmayı planlıyorum ingiltere'de akrabalarım var onlar yardımcı olurlar, babamdan para almak istemiyorum .

insan biraz zorluk görmeli bence ,daha bir hayata hazır olursun en azından öyle düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.