Şimdi Ara

Yaz alerjisi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya çok kötü birşey her yıl temmuz ağustos aylarında yarı nezle gibi oluyorum bu alerjiden gözlerim kanlanıyor hapşuruyorum burnum tıkanıyor yok mu bunun kesin çözümü ilaçlar sadece dindiriyor

• Ben de yok fakat dedikleriniz ablamda var gibi.
  • Esclavage kullanıcısına yanıt
    şahtere otu diye birşey duydum onu kullansam mı acaba
  • Her zaman burnum akıyor, boğazımda kan tadı oluyor uyandığımda, ağzımdan salya akıyor, hapşuruyorum sürekli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ya yokmudur bunun bir çözümü
  • Alerji testi yaptırdın mı kardeş polenlere, ev tozuna vs. de alerjin vardır belki
  • İch hab keine lust kullanıcısına yanıt
    yok yaptırmadım ama %100 bu mevsimle alakalı birşey her yıl hiç şaşırmıyor zamanını hep bu dönemlerde eylül gibi geçiyor ama 2 ay ağzıma mıçıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hic sorma ya gunlerdir burnum tıkalı,hapsurmaktan kurudum

• quote:

Orijinalden alıntı: aboveusonlysky21

yok yaptırmadım ama %100 bu mevsimle alakalı birşey her yıl hiç şaşırmıyor zamanını hep bu dönemlerde eylül gibi geçiyor ama 2 ay ağzıma mıçıyor

Yaptır bence neye karşı alerji olduğunu öğrenirsen çaresini de bulursun mesela benim polenlere, toza, kimyasal kokulara karşı alerjim var alerji hapımı içtiğim zaman hiçbiri etkilemiyor.
  • İch hab keine lust kullanıcısına yanıt
    duact diye bir ilaç var onu kullanıyorum şu otuda kullanıyım belki işe yarar şimdi doktora gitmeye üşeniyorum
  • Ben Aerıus hap kullanıyorum. Faydası oluyor.
  • şuan sağ gözüm kaşınıyor
  • quote:

duact diye bir ilaç var onu kullanıyorum şu otuda kullanıyım belki işe yarar şimdi doktora gitmeye üşeniyorum

Bitkisel yoldan çözersen hapı kes sonuç olarak hapların da yan etkileri var ve uzun süreli kullanımda iç organlar zarar görüyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İch hab keine lust -- 11 Temmuz 2014; 15:33:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İch hab keine lust

quote:

Bitkisel yoldan çözersen hapı kes sonuç olarak hapların da yan etkileri var ve uzun süreli kullanımad iç organlar zarar görüyo

biliyorum ota başlayalım o zaman

• Alerji olmadan önce hekimizine başvurun. Ben alerji olmadan önce sprey kullanımına başlıyorum sizdeki sorunlarla karşılaşmıyorum.

• bana da oluyor. yazdıklarına artı olarak çok ağır baş dönmesi, halsizlik falan var
  • Aynısını şuan yaşıyorum çok iğrenç bir durum birde hapşıracak gibi olup hapşıramıyorum artık sahte hapşırık taklidi yapmaya başladım :( :(
  • bende de aynısı vardı alerji testi yaptırdım ilaç alıyordum doktor ev tozuna olduğunu söyledi iyi dedik kullandık ilaçları hakkını vermem gerekir işe yaradı fakat sürekli ilaç kullanmak bana saçma geliyordu derken askerlik geldi başka memlekete soğuk memlekete gittim orada sorun filan kalmadı. sonuç: muhtemelen sahil kentlerinin birinde yaşıyorsun veya nemli bir bölgede havası kuru kışın kar yağan bir memlekete git ya iş bul ya üniversite artık sana kalmış nasıl gideceğin. ben mi ben memlekete her gittiğimde %95 olan yaşam kalitem özellikle geceleri %50 ye kadar düşüyor...
  • doğru İzmir'de yaşıyorum ama sırf bu yüzden memleketimi mi terk edeyim
  • Bende yok da yazdan nefret ederim. Hava kararana kadar işkence gibi aşırı derecede sıcak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.