Bildirim
Yavru Kedi Yakaladım Ellerimi Parçaladı SS'Lİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tatlımıs kedi. Bir süt koy belki içer ? olmadı su koy. -
sen ona saldırmışsın gibi bakıyo -
Veterinere götür tam olarak bilmiyorum ama tırmalamasıyla hastalık falan bulaşmasın onu da sor. -
pişir ye -
Hocam aman direk sut vermeyin isal oluyolar sutu sulandirarak verin birde kurumama falan alirsaniz onu sutle islatin sisin yumusacik olunca verin yoksa hemoroid oluyplar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne peyniri yav :d
Aksam yediginiz yemekten ver ona da. 2-3 gun sonra alisip ehlilesir. Balkona kum koy bi kutu icinde alissin tuvalete
bir an önce kuduz aşısı yaptır. ciddiyim. -
sen tutmayi becerememissin. once bi yika onu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim öncelikle seni Kutlarım çok doğru bir iş yapmışsın yapman gereken bırak sinsin oraya süt su ve mama koy ve başında bekle o yiyecektir güvendiği zaman o yemek yerken kediyi sev yavaşça kafasından ama dikkatli ol baktın sevdirmrdi 2 gün devam et alışır
Edit: kuduz değildir yüksek ihtimal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 24 Mayıs 2013; 18:33:40 >
şu an ürekek ve korkak yani saldırması doğal! peynir yemez süt ve ekmek ver hatta şoyle sütün içine azbişey ekmek parçala ver dostum.. -
Riskli, dikkat. -
Ve son olarak o Kedilere işkence yapan şerefsizler nerde oturuyor çok merak ettim
Süte 1-2 damla zeytin yağı koy isal olmaması için
-
Bizim evin yanında vardı böyle bi kedi zar zor dışarı çıkarttık. Gitmiyo bi türlü sonra bacakları hareket etmemeye başladı ve öldü. Zehirlemisler hayvanı kasıldı ve öldü :(
yavru kedi demeyin bana abi yaa :( bu kış bakıp büyüttüğüm 3 yavru vardı, doğumlarından ölümlerine kadar ben baktım, ilki arabanın motorunda canını teslim etti, diğer 2si de viral enfeksiyon kapmış :( veterinerlere götürdüm ilaçlarını ihtiyaçlarını eksik etmedim bikaç gün veterinerde konakladılar sonunda 2side yenemedi virüsü... ah ah yavrucuklarım benim öyle masumdular ki tanıyolardı beni hiç saldırmadılar, kimseye saldırmazlardı insanlara karşı çok uysallardı -
Çok afacan bir şeye benziyor :) -
onu sevmeye çalış sana alışacaktır alışırsa evde çok güzel beslenir. rengi falan çok güzel çünkü. sütle yumurta sarısını karıştır ver bayılır ona -
Sumsuk etmeyin kediyi sevecem derken
o sekilde olmasi yani tirmalamasi iyi. Buyuyup disari salinca ac kalmaz en azindan. Arada bir ince bir dalla oynatin onu penceleri kuvvetlensin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 24 Mayıs 2013; 19:48:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- atarax 25 mg uyutur mu
- sönmez reis kimdir
- dişçiden sonra dudak şişmesi nasıl geçer
- köseyim sakal nasıl çıkar
- sadece tc no ile dolandırıcılıklar
- discord açıldı mı
- prompt mühendisliği nedir
- exxen de neler var
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X