Şimdi Ara

Yavaşlama ve durma farkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar araç sürme konusunda acemiyim biraz sürücü kursuna yazıldım yazılı sınavı geçtim direksiyon dersleri basladi. Hoca bana yavaşlamak istediğimde fren, durmak istediğimde debriyaj + fren dedi. Size bir sorum olucak mesala normal akan trafikte gidiyoruz kırmızı ışığa yaklaşıyoruz yavaşlamak için frene hafiften basıyoruz ama durmamız gerektigini anladigimizida ayağımız frendeyken debriyaja basarsam bir stop ettirme durumu filan olur mu? Birde 1den 2. Vitese attığımızda aracı sarsmamak için ne yapmamız gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arabayı geri kaçırmadan kaldırmak için debriyaj kavrama noktasını hissettiğinizde biraz beklersiniz. Vites değişiminde benzer bir mantıkla ayağınız zamanla alışır.

durmaya yakin 2 yada 1 deyken km saatine gore debraja basmadan yavaslama yapabilirsin her vitesin km saatindeki araligina gore iste

1 den 2 ye sarsmadan kalkmak icinde hafif gaz yap. yada 1 le iyi hizlanip ayagini yavas cek debriyajdan gaza basmadan dengeleme yapican iste

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.