Bildirim
yavaş i7 işlemci
KAHVE DUNYASI Dünyası Lavi Karışık Dolgulu Çikolata Kutulu, 1Kg : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CN733719/?psc=1
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
up -
Nedeni birçokşey olabilir format atmanı öneririm işe yaramazsa garantisi vardır sanıyorum gönderebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KıyametGibi
Nedeni birçokşey olabilir format atmanı öneririm işe yaramazsa garantisi vardır sanıyorum gönderebilirsin.
formatı birçok denedim hocam,ama garanti ne yapabilirki? -
Masaüstü ile dizüstü bilgisayarı bir tutmamak lazım. -
donanımsal problem varsa eğer o da donma yapar.hp lerin mazisi iyi değil zaten ürünü kötülemek için söylemiyorum.siz kullanıcı olarak formatlamışsınız en son iş garantiye yollamak belki ısınmadan dolayı kasma yapıyordur. -
bendede aynı sorun var 3.8 ghz 4 çekirdek i7 ama rar dan dosyalrı çıkarırken veya bir dosyayı biryerden bir yere taşırken okadar yavaşkı anlamış değilim dünyanın parasını verdik... -
quote:
Orijinalden alıntı: etem1907
quote:
Orijinalden alıntı: KıyametGibi
formatı birçok denedim hocam,ama garanti ne yapabilirki?
Masaüstü pc olsaydı aç jumper falan çıkart tak derdim ama laptopta olmaz okadarda pahalı bir ürün sen şikayetini bildir gönder yenisiyle bile değişme ihtimali var donanımsal arıza olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: dramer1
bendede aynı sorun var 3.8 ghz 4 çekirdek i7 ama rar dan dosyalrı çıkarırken veya bir dosyayı biryerden bir yere taşırken okadar yavaşkı anlamış değilim dünyanın parasını verdik...
dostum zaten o dosya işlemlerinde işlemci veya ram değil hdd hızın önemli. bir ssd takıp denesene kaç saniyede gblar taşıdığını -
yavaştan kastın ne yani nasıl yavaş yani biraz açabilirmisin eğer oyunlarda istediğin performansı veriyorsa sorun yoktur ama eğer dosya taşıma rar çıkartma gibi hdd gerektiren işlerde yavaşlığı kastediyorsan eğer hdd hızın düşükse bu normal birşey istersen 1tb ram 1tb ekran kartın olsun etkilemez. hatta 2-3 tane i7 daha bağla. ama dosya işlemlerinde hdd hızı önemlidir öyle bir şeyse ssd al derim -
quote:
Orijinalden alıntı: wert95
yavaştan kastın ne yani nasıl yavaş yani biraz açabilirmisin eğer oyunlarda istediğin performansı veriyorsa sorun yoktur ama eğer dosya taşıma rar çıkartma gibi hdd gerektiren işlerde yavaşlığı kastediyorsan eğer hdd hızın düşükse bu normal birşey istersen 1tb ram 1tb ekran kartın olsun etkilemez. hatta 2-3 tane i7 daha bağla. ama dosya işlemlerinde hdd hızı önemlidir öyle bir şeyse ssd al derim
haklısınız fakat sorunum şu ve şüphelerim var pc yi toplamadım marka aldım bilgim olmadığı için ne sıcaklık değelerine baktım nede başka bir şeye,2 sene oldu garanti bitti ve sorunlar başladı bende test ettim işlemci boştayken 92 derece gösteriyor,sonra kasayı açtım ve soğutucunun tam oturtulmadığını gördüm,yeni soğutucu aldım şimdi 27 derecelerde ama sanki cpu da bir geri dönüşümsüz sorun olmuş gibi geliyor bana bunu test edebilirmiyim...
-
quote:
Orijinalden alıntı: dramer1
quote:
Orijinalden alıntı: wert95
yavaştan kastın ne yani nasıl yavaş yani biraz açabilirmisin eğer oyunlarda istediğin performansı veriyorsa sorun yoktur ama eğer dosya taşıma rar çıkartma gibi hdd gerektiren işlerde yavaşlığı kastediyorsan eğer hdd hızın düşükse bu normal birşey istersen 1tb ram 1tb ekran kartın olsun etkilemez. hatta 2-3 tane i7 daha bağla. ama dosya işlemlerinde hdd hızı önemlidir öyle bir şeyse ssd al derim
haklısınız fakat sorunum şu ve şüphelerim var pc yi toplamadım marka aldım bilgim olmadığı için ne sıcaklık değelerine baktım nede başka bir şeye,2 sene oldu garanti bitti ve sorunlar başladı bende test ettim işlemci boştayken 92 derece gösteriyor,sonra kasayı açtım ve soğutucunun tam oturtulmadığını gördüm,yeni soğutucu aldım şimdi 27 derecelerde ama sanki cpu da bir geri dönüşümsüz sorun olmuş gibi geliyor bana bunu test edebilirmiyim...
sıcaklıktan hasar aldığınımı düşünüyorsunuz yani.
eğer şuan stabil çalışıyorsa bence bir sorunu yoktur cpu nun ancak kesin bir şey diyemem . test etme programınıda malesef bilmiyorum
-
ısınmaya karşı ne tür önlemler alınması lazım peki? -
disk birleştirme yapmadıysanız disk birleştirme yapınız msconfig den baslangıta yer alan gereksiz gördügünüz uygulamaları devre dışı bırakın ısınmaya karşı da pc de bir sorun yoksa fanlı laptop sogutucu kullanınız.. -
i7 işlemcili hızlh çalışan hp görmedim.
Cihaz çok ısınıyor, işlemci kullanımı düşük ama yine de kasıyor.
Ssd kullanırsanız performans artışı kesin yaşarsınız.
Isınma varsa zaten cihazın ömrü kısadır. Servise göndersen bile sorun çözülmüyor.
I7 alacaksan Sony alacaksın. Alet manyak gibi çalışıyor. Zora gelince fan pc fanı gibi bağırıyor hatta ısınıyor ancak dozer gibi asılıyor.
Sony sevmezdim ama i7 işlemcili olanlara hastayım.
quote:
Orijinalden alıntı: volkanclk
disk birleştirme yapmadıysanız disk birleştirme yapınız msconfig den baslangıta yer alan gereksiz gördügünüz uygulamaları devre dışı bırakın ısınmaya karşı da pc de bir sorun yoksa fanlı laptop sogutucu kullanınız..
disk birleştirmeyle falan aşılacak sorun değil.
Hp markasının kullandığı kalitesiz malzemeler sorun çıkarıyor.
Bir tane i7 kullanınca iş bitmiyor.
quote:
benim i7 işlemci,2gb hdd,8gb ram 64 bit windows 7 işletim sistemim var.laptobum ama çok yavaş.her türlü ayarları yaptım ama yinede yavaş.eski masaüstü pentium 4 bilgisayarım bile bundan daha hızlı çalışıyor.sebep ne olabilir acaba?
Not: laptop marka HP DV7
Hocam eğer oyunlarda sorun yoksa, sadece dosya taşıma ve internette gezinirken kasıyorsa hdd'nizde bad sector oluşmuş olabilir.hdd'nizi hdtune'nin programıyla error scan yapın.kırmızı kutu çıkarsa hdd'nizde bad sector oluşmuştur.değiştirmek zorunda kalırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: dblackx
quote:
benim i7 işlemci,2gb hdd,8gb ram 64 bit windows 7 işletim sistemim var.laptobum ama çok yavaş.her türlü ayarları yaptım ama yinede yavaş.eski masaüstü pentium 4 bilgisayarım bile bundan daha hızlı çalışıyor.sebep ne olabilir acaba?
Not: laptop marka HP DV7
Hocam eğer oyunlarda sorun yoksa, sadece dosya taşıma ve internette gezinirken kasıyorsa hdd'nizde bad sector oluşmuş olabilir.hdd'nizi hdtune'nin programıyla error scan yapın.kırmızı kutu çıkarsa hdd'nizde bad sector oluşmuştur.değiştirmek zorunda kalırsınız.
dediğinizi deniyecem hocam.yardımlarınız için teşekkür ederim.görüyorum ki bu sorunu yaşayan tek kişi ben değilmişim.
-
hocam önerdiğin sony var mı crysis4 ü mario gibi oynatacak grafik programlarını canavar gibi kullanabileceğim bi i7 işlemcili ? -
vay be konu benimdi 6 sene olacak neredeyse zaman ne hızlı geçiyor, şimdi gelen bildirimle fark ettim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- uyku modunda indirme devam eder mi
- bilgisayar mouse görmüyor
- pcı basit iletişim denetleyici nedir
- cable not connected ne demek
- network stack nedir
- bağlantı sıfırlandı hatası
- video boyutu küçültme
- windows ekran görüntüsü alma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X