Şimdi Ara

Geceleri indirmeye devam etmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uyurken indirmelerin devam etmesini istiyorum.Uyku modunda indirir mi?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Geceleri İndirmeye Devam Eder mi?

Bilgisayarın veya laptopun uyku modundayken indirme işlemlerinin devam edip etmediği, cihazın yapılandırmasına bağlıdır.

PC veya Laptop Uyku Modundayken İndirme Yapma

• Varsayılan Ayarlar: Çoğu bilgisayar ve laptop, varsayılan olarak uyku modundayken indirme işlemlerini durdurur.
    • Güç Ayarları: Güç ayarlarında "USB Uyandırma" özelliğini etkinleştirerek, uyku modundayken bile USB cihazlarından indirme yapılmasını sağlayabilirsin.
    • İşletim Sistemi: Windows 10 ve sonraki sürümlerinde, "Güç ve Uyku Ayarları" bölümünde uyku modundayken indirmelere devam etme özelliğini etkinleştirme seçeneği bulunur.

Oyun İndirme

Uyku modundayken oyun indirmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

• Bilgisayarının veya laptopunun özelliklerini kontrol et ve "USB Uyandırma" özelliğinin etkinleştirildiğinden emin ol.
    • Oyun indirmeye başla ve bilgisayarını veya laptopunu uyku moduna al.
    • İndirme işleminin devam etmesi gerekir. Ancak, internet bağlantısı kesilirse indirme durur.

Özet

Bilgisayarın veya laptopunun uyku modundayken indirme işlemlerinin devam edip etmediğini belirlemek için güç ayarlarını kontrol etmelisin. USB Uyandırma özelliğini etkinleştirerek veya işletim sistemindeki ilgili ayarı değiştirerek uyku modundayken indirmelere devam edebilirsin. Ancak, internet bağlantısının kesilmesi indirmeyi durdurabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • UP
  • ben torrentten denediğimde iniyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crewice

ben torrentten denediğimde iniyordu

Laptop geceleri ışık vurmasını istemiyorum o yüzden kapatmadan indirmek zorundayım
  • Uyku modunda hiçibirşey inmez.Denetim masasında güç seçeneklerinden bilgisayar boştayken 5-10-15 dk sonra monitör kapansın seçeneğini aktif edin.Kafanıza göre süre belirleyin.
  • resimlerdeki ayarlamaları yapın, kapağı kapatın ve uyuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticuleux -- 18 Ekim 2013; 3:28:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbudakk

resimlerdeki ayarlamaları yapın, kapağı kapatın ve uyuyun.
     Geceleri indirmeye devam etmek. Geceleri indirmeye devam etmek.

- Konuyu iyi okuyun. Arkadaşın istediği farlı bir şey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine yeniden foruma devam :)
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşın istediği gece laptop'un ışık yapmaması ve indirmeye devam etmesi. uyku modunda bu mümkün olmayacağına göre ışığını kapatma yolunu söyledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbudakk

arkadaşın istediği gece laptop'un ışık yapmaması ve indirmeye devam etmesi. uyku modunda bu mümkün olmayacağına göre ışığını kapatma yolunu söyledim.

- Birde ilk 2 resim bozuk.
  • görünen resimlerle aynı. ne olur ne olmaz diye imageshack.us'a da yükledim, zaten sadece onlar görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticuleux -- 18 Ekim 2013; 4:41:10 >
  • Çok teşekkürler
  • Bu arada başlattan kilitle yapınca da indirmeye devam ediyor..

Benimki masaüstü. İlk kilitleyip sonra ekranını kapatıyorum Karıştıran çıkabiliyor
  • Arkadaşım ben riske girmeden aydınlığı kısıyorum ekranı karartı 5 dk yapıyorum sabaha iniyor. Ama uyku modunu kapaman lazım.
  • Kapağı kapatınca uyku moduna geçir şeklinde ayarlanmıştı.Hiç bir şey yapma deyince kapağı kapatıyotum indirme devam ediyor
  • canım kardeşim senin derdin laptop un açık yani ışık yaymasını engellemek ama işleme devam etmek değil mi?
    o zaman ihtiyacın olan turn off lcd programı indir bunu kur tıkladığında sadece lcd yi kapatır, masaüstü pc lerde monitörü düğmeden kapatma gibi bu kadar.

güç seçeneklerini ayarla ama. yinede kapanmasın.
  • Kesinlikle bilgisayar monitor kapatma butonu gibi monitor kapanir ama kasa calisir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.