Şimdi Ara

YAV YETER 2 YILDIR TRANSFER YAPMIYORUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi diego oda bonservis vermeden yeter bıktım aynı oyunculardan ruhsuz oyundan. göbekli sowdan, bitmiş emenikeden, 2 maçta bir sakatlanan emreden, ne oynadığı belli olmayan meirelesden, karşımızda sağlam rakip olsa ligde 3-4. oluruz. rakipler kötü diye transfer yapılmıyor.
    seneye en az 3-4 transfer yapılmaz cl gruplarında yine sıfır çekeriz kardeş.

şu takımda bi alper bi de canere nazar degmesin gerisi çöp

• Bu kadroyla CL'de gol atamayız. En az 6-7 transfer şart.
  • Her şey tamam da Meireles gayet iyi be abi. Ona takıldım evet
  • En çok ağrıma giden de günlerce düznineyle isim anılıp,transfer konusunda sürüsüyle duyum okuyup bir tane bile adam alamamız, Neymiş Fenerbahçe'nin kadrosu Şampiyonluk için yetermiş ulan olmuşuz dünyanın en yaşlı takımı,Forvetlerin performans yerlerde,takımda alternatifsiz adam çok,Hoca desen etkisiz eleman,onu geçtim heyecan istiyorum cidden Trabzonu gördükçe sinirden kafayı yiyecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: VECIH karşımızda sağlam rakip olsa ligde 3-4. oluruz. rakipler kötü diye transfer yapılmıyor.

Kötü ve sağlam olmayan rakip
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

quote:

Orijinalden alıntı: VECIH karşımızda sağlam rakip olsa ligde 3-4. oluruz. rakipler kötü diye transfer yapılmıyor.

Kötü ve sağlam olmayan rakip

şu berbat halimizle yine lider bitirdik rakipler çok mu iyi yani

• La Allah ryzasy için transfer yapyn 2 senedir kurudu takym, çöptür,bidondur farketmez,Gekas gelse havalara uçacam o derece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Her konuda yaziyorum yine yazayim.

Emenike
    Sow
    Webo(iyi ama cok yaslandi)
    Kuyt(stoch geri gelcek zaten ve alperde var)
    Alves(hain)
    Emre
    Selcuk
    Topuz
    Meirelles
    Kadlec

Gonderilmelidir sezon sonu.Yukarida bj tek selcuk gitmez aziz yuzunden.Gerisi kesin gider talipleri cikar.

2 as yabanci 1 yerli yedek stoper.
    1 as yabanci(emre yerine) 1 yerli yedek orta saha
    Stoch geri cagrilmali
    1 yerli yedek sag bek
    1 as 1 yedek yabanci veya yerli sag sol acik
    1 as 1 yedek yabanci 1 yerli yedek forvet
    ---------Volkan---------
    Gg transfer transfer caner

-topal transfer alper(trnsfer)

Transfer(alper) ------stoch

---------Transfer--------

Sag acik alinmayacaksa alper oraya gecmeli.alinacaksa o.saha topal alper ve transfer olmalidir.

Stoch artik geri cagrilip sol acikta oynatilmali disipline edilerek.Zaten sozlesme uzatildi sezon sonu kesin donecek bize bunun isareti.

Adam akilli yabanci as ve yedek forvet lazim.1 Tane de yerli yedek lazim 3 forvetle sezona baslamaliyiz.

Son olarak kaliteli bir td getirtilmeli.

Kesinlikle koklu degisim sart.Artik yeni kan ve genc ac oyunculara ihtiyac var.Bu yas ortalamasiyla ve bayatlamis kadroyla avrupada bi cacik olmaz bizden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

CL'ye gidemeyeceğiniz için 1-2 transfer yeter fazla abartmayın.

Siz ön elemeyi geçebilirseniz ona şükür bizi fazla düşünme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olacağı yok ama insan bekliyor işte

• Ben zannetmiyorum cl kalsak bile en fazla 2 tane 10 mlik adam alırlar para harcamıyorlar kemeri sıka sıka bir hal oldular

• Aziz Yıldırım en güzelini yapıyor şuan. Sezon sonu iyi bir teknik adam üstüne gerekli görülen yerlere el bolluğuyla transfer yapıp CL'de ses getirmek istiyordur bence.
  • Ben size sezon arası + Sezon sonu olacakları yazayım.

-Stoch döner
    -Diegonun performansı alınacak ortasahanın niteliğini belirler
    -Emenike ve Sow'un performansı gelecek forvetin niteliğini belirler. Ama yüksek ihtimal kafa toplarına hakim yüksek bir forvet alınacak.
    -Egemen kalır , Alvesin durumuna göre kalırsa serdar gider yerine iyi bir yedek gelir giderse kadlec kalır iyi bir adam alınabilir (vidic,ranocchia belki vlaar)

Onun dışında yedek oyuncular alınır. T.d konusunda ise aziz yıldırım löw veya lucescuyu ikna idarsa ismaili küller yoksa takımımızın adamı ayağına yatıp geçer. Ama oda biliyordur ve çalışmalar yapıyordur herhalde cl de kartalla olmayacağnı.
  • Sezon sonunda şampiyon olunur ve CL gidilirse en az 5-6 transfer yapılır. 2 senedir Avrupa ve uzun zamandır da özellikle Şampiyonlar Ligine gidilmemesi sebebi ile az transfer yaptık o sebeple bunun acısını gelecek sezon çıkarırlar.
  • Öyle acayip insanlar var ki şu forumda. Dünya'nın en yaşlı takımı olmuşuz da vs. Arkadaş transfer için bütçe gerekir bu kulüp kaç yıldır Avrupa'ya gitmiyor buna ek olarak bu yıl sponsor yok + oyuncular stadda boş tribünlere oynuyorlar. Siz şimdi transfer yaparsanız içeri girersiniz. Yok 6-7 transfer yok o yok bu. Birinci sınıf kulüpler hariç hiçbir büyük kulüp önemli 6-7 futbolcuyu bir anda almaz. Ek olarak takım iki kulvarda çok gereksiz olur.
  • Bu ligde kadro, oyun onemli degil ne yazik ki. Gobekli bile olsa sirtinda Fenerbahce formasi varsa 1-0 onde basliyor maca. Aziz Yildirim gercekleri gormezden gelip seneye de transfer yapmazsa avrupa arenasinda buyuk hezimetlerle karsilasir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfere hasret kaldık valla

• Transfersizlikten elimiz ayağımız titredi
  • Aklı başında hangi futbolcu düzenini bozar da bize gelir ki? Mafya bir başkan/teknik direktör. Antrenmanları yaptıran yardımcısı futbolcu eskisi İsmail. İsmail'in karşılarında hazırola geçtiği Emre ve Volkan. Bir bakacak tribünde 10.000 kişi var. Neden kimse izlemiyor bu takımı diye sorunca alacağı cevap bunlar olur. Bir de maça gelen taraftara köpekler, hepinizi kovacağım bu stattan diye elinde bağıran bir teknik direktör.
  • sezon sonunu bekliyor başkan bence transfer yapmaması daha iyi şuanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.