< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuzminRahTs?z! -- 5 Şubat 2025; 9:47:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yatırım Fonları+BES Fonları [ANA KONU] (731. sayfa)
-
-
evet. fonu bozdurunca orada görünen kardan düşüyor stopaj miktarı.
-
Ortak %46 veya Anadolubank %50 ile kıyaslandığında BGP gibi ppf mi bunlar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Düne göre 600 TL ekside bugün fon yatırımım.
-
Dolu dolu bir yanıt olmuş çok teşekkürler. Hepsini inceleyeceğim.
-
Cuma günü stopaj artışından etkilenmeyeyim diye günlük mevduattan ppf ye geçtim ama geçtiğimden beri sürünüyor bunlar. Günlük mevduata geri dönsem mi bilemedim. Ppf getirileri artar mı, biraz daha beklesem mi, bu işlerden anlayan arkadaşlar ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dün bir arkadaş tahvil faizleri düşüşte ppflere olumlu etki yapar dedi ancak herhangibir etkisini göremedim bugünde az getirdi , bugün mevduata geçiyorum
-
Hocam bence bizim mevduata geri dönmemizi bekliyorlar. Biz geçelim yine geçen haftaki gibi günlük 0.16 0.18 getiri ile şov yapmaya başlayacaklar gibi hissediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ppf lerde eksi yazan hiç yok yine buralar ağlama duvarına dönmüş.
sıfır risk isteyen bankaya gitsin dükkanın önünü kapatmasın 1risk bile size fazla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir önceki gün uzunlar %3,27 çıktı dün %0,07 düştü. Ben çıkış beklemiyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengizzr_87 -- 5 Şubat 2025; 9:48:35 > -
Merhaba arkadaşlar. yapıkredinin YHT fonu bugün eksi 0,06 getirdi. bu fonun eksi yazması tahvil faizlerinin yükselmesinden mi kaynaklanıyor. Zira enflasyon yüksek gelince faizler zıpladı ve fon getirileri düştü, diye mi düşüneceğiz. Elimde var tutuyorum ilerleyen günlerde faizlerin gerileyeceğini ve fon getirisinin yükseliceğini düşünüyorum. Düşüncem doğru mu değil mi sizinle paylaşmak istedim. Hepinize selamlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozbey08şimdi ben sana midastaki arbitraj fon portföyümü gösterelim. diğerleri n kolayda
örnek bu fortföyde dün mut ve mgh ufak çaplı zarar etmiş. 57bin tlciğim sadece bu iki fonda olsa dün arbitraj işinden para kazanamamış olacaktım.
ama diğer arbitraj fonları iyi kazandırdığı için ortalaması %0,22
şimdi yarın bugün en çok kazandırmış fon olan hda zarar eder,zarar eden mut ve hmg fonları kar eder yine %0,10 civarı kazandırır.
ne demişsek o
-
öyle deme, kızıyorlar hocam.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen tamamen abd tarafına geçmemiş miydin hocam :)
-
bu kart borcunun parası ayın 20 sine kadar bu fonlarda duracak
-
Tahvil fonu alan arkadaşlar , mutlu musunuz ?
Durumlar nedir ?
-
Bgp ye geçtik stopajdan etkilenmeyelim diye, geçtiğimiz günden beri süründürüyorlar. Bugün bir kısmını bonoya çevireceğim.
-
Arbitrajlari nasıl alicaz hocam , gecenki mesajıma cevap vermediniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
bir yukarı bir aşağı, yerinde sayıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ehyuman -- 5 Şubat 2025; 11:44:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X