Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ REHBERİ [SSS] (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.850
Cevap
147
Favori
679.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar hocam. Önlisans bölümü okuyorum, geçen sene sınıfta kaldım, bu sene 1. sınıfı okuyorum. Bu dönem de bitince, AGNO'm 3.5/4 olursa başka üniversiteye Yatay Geçiş yapabilir miyim? Yani ilk sene sınıfta kalmam bunu etkiler mi? Alttan kalan hiç dersim yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rooyke -- 7 Haziran 2021; 19:22:15 >
  • bu puanı yapıp yerleştim bir bilgisayar müh bölümüne. ancak dili türkçe ben dili ingilizce olan bir develt üniye yatay geçiş yapmak istiyorum.

    Puanım 3.75-3.5 arası Hangi üniler denk gelebilir birisi yazabilir mi.

  • bir de benim bölümüm /30 türkçe olduu için tam ingilizce olmuyr bunun için sınavlara girmek gerekior sanırım sınavları geçemezsem okulun hazılrık sınıfından mı başlıyorum yoksa kayıt bile olmaıyor muyum

  • Arkadaşlar yatay geçiş hakkında anlamlı bir sonuç elde edemediğim bir sorunum var. Ben 2016 yılında bir üniversite lisans programına kayıt yaptım ve şuanda 3. Sınıfa kadar olan derslerim başarılmış durumda. Bu şekilde yatay geçiş yapılabilirmi aceba bilgisi olan varmı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı sayfalar Türkçe bölümden ingilizceye geçiş yapılamaz diyor ama geçen senenin yerleşenlerinde (tıp için ) yapan çok var. Bilgisi olan var mı ?

  • SDÜ/Ankara/Gülhane başvurmayı düşünen var mı?

  • TheDeviLofDark kullanıcısına yanıt

    hangi bölüm hocam?

  • grana granum tilakoid G kullanıcısına yanıt
    Eczacılık hocam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba konuyu hortlatıyorum bana bir yardımcı olabilir misiniz? Şimdi ben yatay geçiş için gerekli belgeleri topluyorum geriye sadece 2 belge kaldı ve bütün belgeler bana pdf olarak lazım malum öyle istiyorlar. Şimdi öğrenci işleriyle konuştum bana mail olarak 2 belgeyi göndermemişler bu belgeleri fakültenizden alacaksınız dediler. 2 belge ders içerik belgesi ve ders planı bunlar sadece şimdi okul uzakta bir de oraya kadar gitmeli miyim?


    Fakülte sorumlusuna mail attım bana şunu dedi.



    Okul şunu yayımlamış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sunuyerme -- 29 Temmuz 2021; 19:20:11 >




  • arkadaşlar merhaba ben bu gün yök ü aradım soruma cevap bulamadım..

    şimdi ben bu seneki sınava girdim ve idare edecek bir puan aldım...

    2017 de de sınavı kazandım ve kayıtlıyım şuan üniye..

    bu seneki puanımla yerleştim ama kayıt yapmadı...

    şimdi ben bu seneki puanımla yatay geçiş yapa bilirmiyim yoksa illa 2017 deki puanımla mı yapmmak zorundayım bu sene kayıt olmadığım için cevaplar için teşekkürler

  • Arkadaşlar, ben başka bir okula ve bölüme yatay geçiş yapmak istiyorum; fakat Erasmus sınavına girdim ve yüksek bir puan alırsam Erasmus yapacağım. Erasmus'u gelecek yıl başka bir okulun başka bir bölümünde yapabilir miyim, tekrar sınava falan girmeden?

  • anton chigurh1 A kullanıcısına yanıt
    üniversiteye kayıt olduğun puanla yatay geçiş yapabilirsin
  • merhaba arkadaşlar, resmi olarak 2 kere yatay geçmiş yapmış ve sayısız kere de başvuruda bulunmuş biri olarak yatay geçişle ilgili sorularınızı sorabilirsiniz.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yatay geçiş başvurusu esnasında ders içeriğini de veriyoruz. Bu ders içeriği üzerinde ıslak ya da elektronik imza olması gerekiyor mu acaba?

  • kimanuel kullanıcısına yanıt

    Merkezi puan ile yatay geçiş yapacağım fakat girdiğim sene, o bölüm üniversite tarafından açılmamış. Açıldığı seneki puanım tutuyorsa girebiliyor muyum anlayamadım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurutulmus Domates kullanıcısına yanıt
    Bu pek rastlanan bir durum değil o yüzden sana kesin bir cevap veremem, ama onun harici bence girmeyi istediğin okul için geçiş belgelerini şimdiden hazır tutmanı ve başvurular açılınca da başvurunu yapabiliyorsan direkt yapmanı öneririm. Hatta şimdiden geçmeyi istediğin okuldaki bölüm sekreterliğine ve öğrenci işlerine de bu durumu mail atarak bir danış ve aklındaki soruları gider, onlar yardımcı olamasa bile en kötü sen bunu geçiş zamanı gelince başvurmayı deneyip tecrübe edersin. Bol şanslar :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Back to Black B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam genelde ikisini de kabul ediyorlar, ama ıslak imza en garantili yolu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Giresun Üniversitesinde ön lisans bölümünde okuyorum ve birinci sınıf bitti , ikinci sınıfa eylül ayında başlayacağım. Giresun Üniversitesi stajımı güz dönemi (eylül ayı -4 ay-) yapacaksın diyor, staj belgelerini üniversiteye ağustos ayına kadar teslim etmelisin diyor. Ancak bildiğiniz gibi kurumlar arası yatay geçiş başvuru tarihleri ağustos ayında ( benim istediğim üniversiteler 12 ağustos 17 ağustos) sonuçların ilanı ise eylülün ortalarına doğru uzuyor. Eğer staj yeri ayarlayıp belgeleri Giresun Üniversitesine yollarsam ve eylül ayında yatay geçişim kabul olursa staj ayarladığım şirkete gidemeyeceğim çünkü yatay geçiş yapmak istediğim üniversiteler yaz döneminde staj yaptırıyor. Yani staj ayarladığım şirkete gidemeyeceğim ve boşu boşuna staj yeri ayarlamış olacağım ve bunu hiç bir şirket istemez diye düşünüyorum. Bölüm başkanlığına ve danışman hocama yazdım yapabilecek bir şey yok dediler. Ne yapmalıyım? Umarım anlatabilmişimdir.





  • İngilizce öğretmenliğinde yatay geçiş yapan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 üniversiteye yatay geçiş başvurusunda bulunacağım. X üniversitesi sonuçların açıklanış tarihi 24.08.2022 Y üniversitesi sonuçların açıklanış tarihi 8.09.2022 Z üniversitesi sonuçların açıklanış tarihi 22.08.2022. Kesin kayıt tarihleri X üniversitesi 02.09.2022 Y üniversitesi 15.09.2022 Z üniversitesi 02.09.2022. Başvuru tarihleri ve kesin kayıt tarihleri çakıştığı için kafam karışık. Mesela X üniversitesine yatay geçiş hakkını kazanmışım diyelim , X üniversitesine kayıt oluyorum daha sonra Y üniversitesi yatay geçiş hakkımı kazandığımı açıklıyor. X üniversitesine kayıt yaptırmışken kaydımı sildirip Y üniversitesine geçebilir miyim? Umarım anlatabilmişimdir. Kesin kayıt tarihleri çakışıyor yani.

  • 
Sayfa: önceki 139140141142143
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.