Şimdi Ara

Yatay geçiş, ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul ü-cerrahpasa bilmuh(20k) geldi son tercihten. Üstüne hazırlık sınavında kalıp 1 dönem online hazırlık okudum. 2. dönem de irregular olarak başladım. Deprem yüzünden o da online oldu. Şu anda da daha tam kesin olmamakla birlikte yaklaşık 3+ gano ile dönem bitti.

Şimdi de gerek kampüsün büyük kısmının inşaatta olması gerekse taban sıralamasıyla benim sıralamam arasında neredeyse 2 kat fark olduğundan daha iyi bir üni için yatay geçiş düşünüyorum.

Bu gano ve sıralama ile marmara veya gtu gelir mi bilmiyorum ama MYP ile yatay geçişle ege(14k) veya ankara(12k) cenge gidebiliyorum. Hangisi daha iyi olur daha tam karar veremedim ama şu an merak ettiğim yatay geçiş yaptığımda nerden başlarım? 1den mı? Yoksa alttan alarak 2den mi?

Aldığım dersler ve kredileri:

Calculus 2 / 4

Fizik 2 / 4

Linear Algebra / 4

İntroduction to Programing / 3

Türk dili / 2

İnkılap / 2

Bilişim etiği / 2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben de iüc ee deyim
    Tavsiye ederim bölümü

• Geçmeyi düşündüğün okulların çok farkı yok bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • hvl00 kullanıcısına yanıt

Ege ve Ankara'nın arasında bilmem ama İstanbul'dan iyidir ikiside herhalde. En azından doğru düzgün kampüsleri var, ayrıca akrediteler ve %100 ingler

• Düşünenadamsmith D kullanıcısına yanıt
    Bir kere İstanbul’da olman avantaj. Ha oralar da iyi. Eğitim olarak hangisi önde bilmiyorum. İngilizceyi derslerden ayrı öğrenmek daha iyi. Eğer yapılabilecekse.

İÜ kampüse çok ihtiyacı yok yani şehrin içi direk.

İyi değerlendir. Bence ha onlar ha bu çok farkı yok bölüm aynı kaldıkça.

• Yalnız o sıralamayla İTÜ Kıbrıs yazma fırsatını kaçırman kötü olmuş

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Reis bu sıralamaya tıpa geç bence

• sıralamaya yazık etmişsin 

• Ortalama ile geçemezsin ama 1 dönem okuyup

• Bildiğin kadarıyla gittiğin okulda tekrar İngilizce muafiyet sınavına gireceksin. Orada gördüğün ders ile yeni gittiğin üniversitede ders içeriği uyuşuyorsa sıkıntı olmaz. Muaf olursun. Gideceğin üniversite ile görüşmen en mantıklısı. Şahsen benimde o puanım olsa istanbul cerrahpaşa değilde başta Ege üniversitesi bilgisayar mühendisliği (İngilizce) olmak üzere Ankara bilgisayar mühendisliği ( İngilizce) hatta bu listeye Dokuz Eylül Üniversitesi bilgisayar mühendisliği (İngilizce) eklerim. Ama MYP puanın çok iyi olduğundan ilk tercihine girersin diye düşünüyorum. İnşallah gönlünce olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehdem0123 -- 14 Temmuz 2023; 12:11:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.