Şimdi Ara

Yatay Çizgili Işıklar ve Ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aorus Rx 580 kartımı Amazon Comdan yaklaşık alalı birbuçuk yıl oldu kartımda şöyle bir sorun oluştu hatalı bir oc işlemi sonucunda anakartın bios pilini sökmem gerekti ve biraz aceleyle ekran kartını çıkardım taktım tam bios logosu geçtikten sonra ekran kartından gırr diye ses gelip yatay çizgiler çıkıyor birkaç saniyeliğine ha bugün geçer ha yarın geçer derken geçmedi bu dediğim olay Dp bağlantısında oluyor saniyelik çıkan yatay çizgilerin boyutlarinda değişiklik olabiliyor yine sesdede Amazon ilk Gigabyte ile görüş dedi görüştum adamlarda aldığın yerle görüş diyorlar en son olayı Amazon coma ilettim onlarda iade ediniz dediler zar zorda olsa bu gırr ve yatay çizgi nedir 3 5 kuruşluk bir tamir masrafıysa yaptırayım 2 çeşit dp kablosu denendi iksindede aynı durum var bunu belirteyim ? Siz olsanız ne yaparsınız ? Normalde çalışan ürün iade edip firmaları zarara uğratmayi sevmem ama ileride kart elimde kalırmı demedende edemiyorum.
    Yatay Çizgili Işıklar ve Ses

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kart elimizde ikinci yılın şafağınde elimde patlarmı yokmu tahmin düşünce yüretecek cengaver bahadır forum üyeleri ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milyonda bir çıkan ihtimal benim başımamı geldi yoksa :-/ bu çizgiler ve ses neyin nesi yokmu fikri olan ?
  • sapphire almazsan böyle olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: b0Ni

    sapphire almazsan böyle olur
    bumudur yani cevap ? iyide ben oyundayken falan hata almıyorum sadece açılışta böyle bir şey oluyor bu neyin nesi.
  • @ saygıdeğer b0Ni sapphire rx 480 8 gb ekran kartı garantisi biter bitmez, oynamadığım halde bozuldu.https://forum.donanimhaber.com/rx480-siyah-ekran-yardim-edin--141153242

    MogolKhan kardeşim overclock mantık işi değil. ben hiç overclock yapmadığım halde bozuldu, birde overclock yapsam sanırım 1 yıl gitmezdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumdonanimci111 -- 29 Aralık 2019; 1:28:32 >
  • forumdonanimci111 F kullanıcısına yanıt
    Sanki saatini ayarlamışlar eğer firmalar bunu kasıtlı yapiyorsalar kár yerine zarar edeceklerinin farkında değiller şahsen beni pişman eden bir markaya kolay kolay bulaşmam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MogoLKhan

    Sanki saatini ayarlamışlar eğer firmalar bunu kasıtlı yapiyorsalar kár yerine zarar edeceklerinin farkında değiller şahsen beni pişman eden bir markaya kolay kolay bulaşmam.
    kardeşim seni bilmem ama benim fazla bir canım kalmadı. bayağı rezil olaylar yaşadım, maddi manevi çöküntüye uğradım.

    bak 2017 yılı haziran gibi toplamıştım pc'yi. araya koca bir yaz girdi sıcaktan zaten pc ile uğraşamadım. hastalığımdan dolayı ancak kışın oyun oynayabildim.
    mesela tropico 5 biraz oynadım sildim. daha sonra gta5 ara ara açıp kapatıyordum. bir tek call of duty ww2 midir nedir onu tam bitirdim. genelde film izliyorum. ilan sitelerinde ilan bakıyordum böyle vakit geçiyordu, en son bu yaz çok kötü olaylar yaşadığım için neredeyse hiç bilgisayarı açmamıştım bile,
    bir gün tropico 6 oynayım dedim bu ekran kapanma sorunuyla karşılaştım. daha sonra driver güncelleme falan derken yine aynısını yaptı, gta5'i deneyim dedim ordada kapandı. neredeyse tüm oyunlarda yapmaya başladı. artık videolardada internette gezinirken de yapıyor. sanırım ekran kartı + psu gitti.

    bence gönderebiliyorsan garantiye gönder. onlara acıma. zaten 3 ay sonra garantisi bitince benim durumuma düşersen daha çok üzülürsün.




  • forumdonanimci111 F kullanıcısına yanıt
    inşallah iyi günleri görürsün görünüşe göre ekran kartınızı yıpratmadığınız halde bozulmuş.
  • Arkadaşlar kartı gönderdim 17 ocak teslim edildi deniyor Amazona soruyorum bize gelmedi diyorlar ptt le gönderdim koli değilde zarf mektup muş gibi ayarlattım Abd ye yaklaşık 135₺ tuttu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.