Şimdi Ara

YATARAK ASKERLİK YAPTIM DİYEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BAŞKA ?
    305 KD GÖKÇEADA
    BİLGİSAYAR TMİRCİSİ

• Şansınamı öyle oldu yoksa sen söyledin onlar haa işimize yararsın öyleyse diyerekmi yaptılar.

İş olarak ne yapıyordun tam olaraky yani nasıl çalışıyordun? Günün kaç saati bu işi yapıyordun? Bellimi olur bizede öyle bir görev verirler bakarsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 13 Temmuz 2008; 14:53:11 >
  • önce sen öğretmenlik yapacan dediler
    sonra da pc biliyom deyince bilgisayar tamircisi yaptıl
    9 dan 12 ye kadar bir de 2 den 5 e kadar mesai vardı.. gerisi boş vakit
    ama heryerde olur mu bilemem
  • 321 K/D şu anda iskenderun orduevinde müzisyen olarak askerlik yapmaktayım. şu ana kadar akşamları 2 saat müzik yapmaktan başka bisey yapmadım. btün gün kafama göre takılıorm. sürekli çarsının icindeyim ztn. hearlde genelkurmay baskanının oglu olsam bu kdr rahat edemezdim
  • şöfördüm yatmadım çok çalıştım ama çok zevkliydi.. turizm beldesindeyseniz birde
  • ben de çok yattım ama sonuçta askerlik görevimi de layıkıyla yerine getirdim. sonuçta silah alıp terörist peşinde koşmadık ama verilen görevleri layıkıyla yerine getirdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacmanx -- 15 Temmuz 2008; 10:38:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pacmanx

ben de çok yattım ama sonuçta askerlik görevimi de layıkıyla yerine getirdim. sonuçta silah alıp terörist peşinde koşmadık ama verilen görevleri layıkıyla yerine getirdik.

Güzel bir cevap olmuş Kardeş.

dedelerimiz.Hayırlısıyla biz de 323. olarak gidiyoruz.allah bizimde yardımcımız olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende kısadönem yaptım ama 319ların şansımıdır nedir yapmadığımız iş ve amelelik kalmadı neredeyse
  • 319 Kd olarak her türlü eğitime katılmış olup 4 denetleme vererek askerliğimizi tamamladık.. Ne yatması.. Kısa dönemler askerlik yapmıyor demeyin düştüğün yere bağlı öyle bir yaparsınız ki feleğiniz şaşar..
  • 2 hafta önce askeri kamptaydım(babamdan) fastfood bölümünde fiş kestiriyorsunuz size bir numara veriliyor o numara yazınca gidip alıyorsunuz. herneyse ben numaramı aldım benden sonra başka bir adam aldı. sıra bana gelmeden başka bir adam geldi bağırdı çağırdı askeri azarladı 2 keredir burdan hoşnutsuz ayrılıyorum adam gibi çalışın felan dedi ver benim hamburgerleri dedi önünde 2 kişi olduğunu bilmeden.

bir de hatırlıyorum çok küçüktüm babam tuncelide çalışıyordu tatilde onu görmeye gitmiştik asker kamyon sürüyormuş benzin deposunu küçük direklere mi ne çarpmış babam bi bağırdı çok tırstım Allahtan askere vurmadı ama asker ağlıyacak gibiydi.
  • 15 ay askerligin 2 ayını acemilik (475,uaştırma hafif oto tab) hariç 13 ay 66,zırhlı tugay 1,mekanize piyade tab santral operatorlügü yaptım iştima spor egitim vs görmdim çok rahattı çok
  • ben 319. kısa donem, muş hava meydanda uçuş kulesinde yaptım desem. süper bi olay......
  • Arkadaşlar LOJİSTİK ve Mühimmat yazan yerler hep amelelik ile geçiyor ben onu biliyorum..
  • 319. K.D. Devrelerime selamlar

Dağın başında 15 kişilik karakolda gece çavuşuydum... 18:00 - 08:00 Saatleri arası görev yaptım, ayrıca 6 saat nöbetim vardı günde. Mevzilerde köy korucularıyla birlikte nöbet tutuyorduk. Yemekler başka karakolda yapıldığı için soğuk ve tatsız tuzsuz yemeklerle karnımızı doyurmaya çalıştık. Akşam yediğimizle sabaha kadar duruyorduk... Çarşı deseniz çarşı diye birşey yoktu hiç çıkmadık. Zaten şehir merkezine 150 km uzaktaydık. Kantinde olmadığı için gün geldi aç kaldık, sabahlara kadar su içtik sadece. Bunun haricinde ayda bir çıktığım yaya devriyelerede (narkotik gezi) değinmeden geçemeyeceğim her defasında enaz 30 km yol yürüdük sıcağın alnında tam 7 saat. 12'de çıkardık devriyeye 6 - 7 de karakoldaydık. Ondan sonra sabaha kadar aynen göreve devam. Yani 8-12 arası uyuduğumuz 4 saat uyku ile.

Bunları zor şartlar altında askerlik yaptığım için anlatmıyor, gocunmuyorum, Nasılsa HERŞEY VATAN İÇİN...

Eminimki daha bizden ne zorluklarla askerlik yapan kardeşlerimiz vardır. Hepsine Allah sabır versin, Allah Yardımcıları olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istihbarat -- 2 Ağustos 2008; 13:51:05 >

• 300 milyar sermayeli içinde pizza pizza nında olduğu bi kantinde sporsuz eğitimsiz içtimasız askerlik

tabi onunda gerektirdiği zor yönler vardı ama genele bakarsanız çok rahattı nöbet vardı ama yok gibi bişeydi kantinin içinde nöbet 2 günde bir sabit ekmk poğça gelcek sonrasında devriye çavuşu yataktan kaldırmazlar zaten güzeldi ya
  • BEN eğitimlerde yerden kalkmadık hep yattık süründükhalada devam ediyor
  • 80 gün acemilk 25 gün usta birliğinde göğsüm yerden kalkmadı. habire istikamet habire istikabet.
    yat sürün. :D şınav vaziyeti al. allahtan operasyon sezonu açıldıda rahata erdik.
    bende rahat bi askerlik yapıyorum. dağda bol bol yatma şansızmız oluyor :D:D

şemdinliden sevgilerle
  • Arazi olmak en büyük gururundu, aferin Utku Kaletürk
  • Valla şuanda yardırarak yapıyoruz alt devreyiz torunlar gelsinde bizde iç hizmete geçelim bu saatten sonra benmi günde 11 saat nöbet tutayım
  • 275 kd olarak yaptım.. çok rahattı
    bölük yazıcısıyız, 11 kişilik çekirdek bölüğün günlük 25 dakikalık işi vardı ve onu da 4 kişi yapıyorduk
    nöbet bile tutamadım
    yemekler çok güzeldi
    askere 58 kilo gittim 72 kilo geldim
    Keşke böyle rahat askerlik yapmasaydım
    devletin milletin ekmeğini yedim ama yediğim yemeği hak etmediğimi düşünüyorum..

belki bazıları rahat etmek kaytarmak için araya torpil koymaya çalışır.. böyle düşünenler bana hak vermeyecekler, bunu da biliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.