< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2020 de 1000 ₺ ye Indivani Basel 160 x 200 cm Ortopedik Kuştüyü Yatak yatak almıştım. 6 sene olmuş ne çökme var ne eskime var rahatlığına diyecek sözüm yok. Pek bilinmeyen bir marka olmasına rağmen bu kadar kaliteli yatak olmasına şaşırdım doğrusu. şuanda üretimi yok ama şöyle bir durum var yılda bir kaç kez hepsiburada,trendyol gibi pazaryerlerinde sınırlı stokla satış açıyorlar denk geldim çünkü. 5-6 ay önce hepsiburada vardı mesela 10 bin ₺ olmuştu fiyatı. akakce ve epeyde bu başlık altında çıkıyor zaman zaman. Benim 6 yıllık kullanıma göre fikrim bir çok yatak markasına bin basar. Böyle giderse 5-6 yıl daha çok rahat gidecek gibi duruyor. Just a moment... https://www.akakce.com/yatak/en-ucuz-indivani-basel-full-ortopedik-kustuyu-160-x-200-cm-fiyati,1016110336.html< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfcameL -- 19 Şubat 2026; 21:55:25 > |
|
Merhaba arkadaşlar, 3 hafta önce bel fıtığından ameliyat oldum ameliyattan sonra doktoruma nasıl bir yatakta yatmalıyım diye sorduğumda sert yatak önerdi bende tavsiye edebileceğiniz marka model varmıdır diye sorunca yataş prestige prime olabilir dedi. bende hafta sonu maskoya giderek birçok marka yatağa baktım öncelikle yataş prestige prime yatağı denedim sert değil bildiğiniz taş, beton gibi bana aşırı sert geldi. işbir, bambi, yataş , yatsan, bellona istikbal idaş konfor.... birçok yatağa baktım kafam acayip karışık. hepsine bakınca sanki hiçbir fark yok gibi gelmeye başlıyor hepsi aynı gibi. idaş boston latex ve milenyum yatakları iyi gibi geldi mira coil yay var dedi satıcı boston üst katman latex dedi iyi gibi de geldi. bide yatsan da yatsan switzerland premium plus beğendim diğerleri yumuşak gibi geldi konuda serta majesty yatak baya bahsi geçiyor ama bana yumuşak gibi geldi. sonuç olarak kafam çok karışık bonel yaymı olması lazım paket mi mira coil mi bilemedim. miracoil öneriliyor ama çift kişilik yatakta salınım felan eş rahatsız olur diyorlar. üstadlar sizce hangisini almalıyım tavsiyeniz nedir 160x200 çiftkişilk ben 80 85 kg eşim de 60 65 kg tavsiyelerinizi bekliyorum... teşekkürler |
|
|
|
|
|
120 KG Bel fıtığım var. İdaş yatak almıştım ortası yüksekdi yatakta dönmek işkence sabah bel ağrılarıyla uyanıyorum. Biraz yürüyünce belim açılıyor. 160*200 hangi yatağı önerirsiniz. |
|
Yatsan Sealy Lovel denemenizi tavsiye ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makrotek -- 26 Mart 2026; 23:35:4 > |
Arkadaşlar 120x200 ölçülerinde güncel hangi yatağı önerirsiniz ? Orta sertlikte skolyoz için daha iyi olduğu söyleniyor. 40-45k ya kadar bütçem var. 10-15 derecelik hafif skolyozum var. Yataş Zero Gravity ve Sealy Woodlake arasındayım. Esasında Zeroyu sipariş ettim ama iptal edip woodlake alacağım sanırım bunların dışında önerdiğiniz başka tavsiyeler var mı ? Birde bu Yatsan'daki Sealy modellerinin hiç biri Sealy sitesinde yok bu ürünler gerçekten orjinal ABD üretimi Sealy mi bu konuda da tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncdtkrts -- 27 Mart 2026; 4:54:24 > |
|
MSI GAMING M7 | INTEL i7 6700K | MSI GTX 970 4G | KINGSTON HYPERX SAVAGE 2X8GB 2666 MHZ | SAMSUNG 850 EVO 250 GB | SEAGATE 1 TB 7200 RPM | SEASONIC SEA-M12II 620W 80 | CORSAIR H100i GTX | CORSAIR 780T FULL TOWER | DELL ULTRASHARP 24" U2414H | LOGITECH Z623 | XBOX 360 GAMEPAD |