Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: burak.ozer Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
7.488
Cevap
344
Favori
2.197.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
26 oy
Sayfa: önceki 1...187...372373374375
Sayfaya Git
Git
Giriş

Mağazada denesende anlamıyorsun ki hocam mağaza şartlarıyla 5 dakikada nasıl anlayacaksın? Ben de seçim arefesindeyim vesselam çok çorba bir konu yataş zero gravity sipariş ettim akşam gündüzünde iptal ettirmeye çalışıyorum şuan. Bakalım Sealy Serta birşeyler alacaz herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI GAMING M7 | INTEL i7 6700K | MSI GTX 970 4G | KINGSTON HYPERX SAVAGE 2X8GB 2666 MHZ | SAMSUNG 850 EVO 250 GB | SEAGATE 1 TB 7200 RPM | SEASONIC SEA-M12II 620W 80 | CORSAIR H100i GTX | CORSAIR 780T FULL TOWER | DELL ULTRASHARP 24" U2414H | LOGITECH Z623 | XBOX 360 GAMEPAD

• Bambu örtülü iki model beğendim

Uykucu Fresh Bliss 28yükseklik ve Switzerland premium plus 34 yükseklik.

Çok fark yoksa uykucu daha uygun, onu alırım gibi.

Sonra yatsana gittim. Hem burada konuşulan hem araştırdığım tüm modelleri denedim. Daha önceden alışveriş yaptığım bir yer olduğu ve sakin olduğu için en son ikiye düşürdüğüm
    -Sealy Posturepedic
    -King coil amethyste
    arasında kaldım ve her birini yarım saatten fazla deneyerek kararımı verdim ve king coil aldım.
    Aslında bel fıtığına sert yatak tavsiye ederler ama sorun şu uyurken deli gibi dönenler (genellikle benim gibi burunda kemik eğriliği ve et olup uyku apnesi olanlar) sert yatakta dengesiz kaldıklarında sabahları ağrı ile uyanırlar. Bende buna dikkat ederek sabah kalktığımda var olan her pozisyonumu denedim 😎
    Sealy iyi yatak ama dengesiz dönüşlerde beli kavraması o kadar iyi gelmedi ve baskı hissettim. King coil o konuda daha iyi.
    Yatak çok yüksek ve heybetli 160x200 aldım ama hiçbir lastikli çarşaf olmadı allahtan satıcı 180x200 verdi kuruduğunda onu geçirecem. Her türlü pozisyonda vücudu dengelediğini hissettiriyor.
    Yatağı alalı daha bir gün oldu. Ve ilk gece alışma evresi geçene kadar birşey söylemem yalan olur. Ama öyle bulutlardaydım nasıl deliksiz uyudum gibi bir his oluşmadı 😎
    Zaman geçtikçe yorumumu editlerim. Merak edenler okur.
    Not: serta veya switzerland dan birini alırım diye gitmiştim. Ama ikisi de bir süre yattıktan sonra dengesiz pozisyonlarda rahat hissettirmiyor.

CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250

• Enola kullanıcısına yanıt

Sealy Woodlake mıydı incelediğiniz ?

MSI GAMING M7 | INTEL i7 6700K | MSI GTX 970 4G | KINGSTON HYPERX SAVAGE 2X8GB 2666 MHZ | SAMSUNG 850 EVO 250 GB | SEAGATE 1 TB 7200 RPM | SEASONIC SEA-M12II 620W 80 | CORSAIR H100i GTX | CORSAIR 780T FULL TOWER | DELL ULTRASHARP 24" U2414H | LOGITECH Z623 | XBOX 360 GAMEPAD

• izengel kullanıcısına yanıt
    Kampanya vardı uykucu bliss de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Evet 👍. İncelerken vakit bulursanız kesinlikle en az 10 dakika yatın ve her yatış pozisyonunuzu deneyin.

CORE i7 920 - Gigabyte EX58-UD7 - 3*2GB Corsair Dominator GT 1600Mhz CL8 - **ASUS GTX 570 Direct CU II** - 2*1TB WD Caviar Black - High Power Absolute 1000W - Cooler Master RC690 - Logitech G5 Mouse - SAMSUNG P2250
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

160*200 olanı 25.200 lira görünüyor uykucu

Sealy Posturepedic Lovell olanı da 28 bin lira

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.