Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.488
Cevap
344
Favori
2.197.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
26 oy
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buhar Abi

    %40 alıştım yatağa. Artık başkasının evinde yatıyorum gibi gelmiyor. Daha yeni yeni konforunu hissediyorum cidden. %100 alışında bambaşka bir uyku çekeceğim kesin. Uykuya dalma sürende yüksekti düştü. Alışıyoruz inşallah bakalım :)
    %50 alıştım :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • speedman kullanıcısına yanıt

    Ha bendeki 29 cm yazıyor ama 24 cm.

    _____________________________
    Viva la barca!
  • merhaba. 1 yaşında oğlum için 90x190 yatak almak istiyorum. yanında anne baba da yatabilecek. tek önem verdiğim şey oğlumun sağlığı ve gelişimi. araştırmalarım lateks e götürdü beni. fakat blok lateks yataklar çok pahalı. ya da olumsuz yorumları çok. yatsan new breeze kullanan var mı? ne kadar üstünde ve altındaki 3 cm latekse 34100 vermek koysa da daha içime sineni ben bulamadım

    _____________________________
  • Aynı ölçüde yatak 6 yaşındaki oğlum için bakıyorum , 2 sene önce normal bir mobilyacıdan yatak seti aldık, set ile gelen yatak inanılmaz sert geliyor. Bu aralar sabah uyanınca bizim yatağa geliyor ufaklık ve sizin yatağınız ne kadar güzel yumuşacık ben burda uyumak istiyorum dedi. Resmen içim gitti bu dediğine , yorumu yazan arkadaşada banada lütfen bir öneride bulunun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maTeryaL. -- 6 Şubat 2026; 22:31:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Buhar Abi

    Bugün yataştan aşağıdaki ürünleri aldık. Yanında çeyiz seti hediyesi ile.. Yatak gayet güzeldi deneyimlediğimizde. Darısı eve geldiğinde artık.

    ÇİFT KİŞİLİK HARLOW İNFİNİTY SET - İNDİGO ( HEDİYE ÇEYİZ SETİ)

    160X200 ORTHOPEDİC SUPPORT POCKET YAYLI YATAK

    160X200 LENTO BAZA KREM

    SUPREME SLEEP BAŞLIK

    BAMBU SIVI GEÇİRMEZ ALEZ

    Hepsi 41.490,90₺ tuttu.
    Mevcut aldıklarımdan çok memnunuz eşimle ben yatağa ise %80 alıştım. Düşünenlere tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • arkadaşlar 11 sene önce bellonadan aldığım eko yatak ARTIK BARİZ şekilde belimi ağrıtmaya başlayıp yayları belirgin hale geldi.SORUNUM ŞU YATARKEN BELİM AĞRIYOR kalktığımda normale dönüyorum...sizlerden bir yatak tavsiyesi bekliyorum.teşekkürler

    _____________________________
  • Serta Perfect Sleeper Twin yatağı 1 aydır kullanıyoruz. İlk olarak visco tarafını kullandık. Gömülme hissi çok fazlaydı 2 hafta dayanabildik. Lateks tarafa geçtik ama visco taraf kadar olmasada gömülme hissi var. Özellikle eşim rahat edemedi. %25 kesinti olacak ama iade edeceğiz. Ne alacağımızı bilemedik. 70-78 kg çiftiz. Yatsandan ne önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaos7 -- 10 Şubat 2026; 0:49:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mustafaos7

    Serta Perfect Sleeper Twin yatağı 1 aydır kullanıyoruz. İlk olarak visco tarafını kullandık. Gömülme hissi çok fazlaydı 2 hafta dayanabildik. Lateks tarafa geçtik ama visco taraf kadar olmasada gömülme hissi var. Özellikle eşim rahat edemedi. %25 kesinti olacak ama iade edeceğiz. Ne alacağımızı bilemedik. 70-78 kg çiftiz. Yatsandan ne önerirsiniz?
    Majesty.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anexi

    merhaba. 1 yaşında oğlum için 90x190 yatak almak istiyorum. yanında anne baba da yatabilecek. tek önem verdiğim şey oğlumun sağlığı ve gelişimi. araştırmalarım lateks e götürdü beni. fakat blok lateks yataklar çok pahalı. ya da olumsuz yorumları çok. yatsan new breeze kullanan var mı? ne kadar üstünde ve altındaki 3 cm latekse 34100 vermek koysa da daha içime sineni ben bulamadım

    Son 30 40 sayfayı okudum. Anladığım Yatak işi çok göreceli. Alanların bir çoğuda klasik forumdaş geri dönüp yorum yapmamış. Sui sleep doa jr kullanan var mıdır? 9 taksit yapınca Yatsan new breeze göre daha çok aklıma yattı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anexi

    Son 30 40 sayfayı okudum. Anladığım Yatak işi çok göreceli. Alanların bir çoğuda klasik forumdaş geri dönüp yorum yapmamış. Sui sleep doa jr kullanan var mıdır? 9 taksit yapınca Yatsan new breeze göre daha çok aklıma yattı.

    Alıntıları Göster
    İnnova bedding kullanan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • Yatsan dan 2 ay önce 36000 civarında fiyat ile switzerland premium plus yatak aldım. Sert bir yatak gerçekten. 2 aydır düzenli kullanıyorum 183 cm boy ve 90 kiloyum günlük uyku sürem 6-7 saat arası oluyor. Bende bel fıtıgı var ameliyatlık bir durum değil ama önceki yatakta sabahları kalktığımda ağrılarım oluyordu. Bu yatağı yorumları okuyarak tercih ettim çoğu kişi memnun olduğunu ağrılarının geçtiğini söylüyordu. Ama sanırım kişiye göre değişiyor bu durum benim ağrılarım geçmedi hala sabah kalktığımda ağrılarım oluyor. Hatta eşim 60-65 kilo civarı bu yatakta onun bel ağrıları başladı. Yani büyük umutlarla aldığım yatak bende hayal kırıklığı yarattı.

    _____________________________
  • %100 alıştım yeni yatağa valla daha önce yerde yatıyormuşum resmen.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • kimyageray K kullanıcısına yanıt

    Bende de swirzerland var bende üç ay oldu tam alışamadım hala belimin üzerindeki ağrı geçmedi bu yatakla mı benle mi alakalı onu da çözemedim kararsızım iade konusunda


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
    Viva la barca!
  • özket kullanıcısına yanıt

    Bende de ağrı geçmedi. Değiştirsem ne alacağımı da bilmiyorum. Bunun gibi sert bir yataktan ziya de belki orta sert bir yatak alırım

    _____________________________
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkoobLaze

    Merhaba arkadaşlar 2 yaş bebegim için yatak arayisindayim. 120×200 olsun tek kisilik yatağa geçtiğinde de kullansın, kaliteli olsun düşüncesindeyim. Blok doğal lateks hakkinda tavsiyesi olan var mı?

    Merhaba arkadaşlar, uzunca bir süre 1.5 yaş bebeğimiz için doğal lateks yatak arayışındaydık. Yaptığım araştırmalarda bunu doğrulayan en katı iki sertifikanın QUL ALMANYA sertifikası (%100 doğal lateks için en katı sertifika) ve ECO INSTITUT CERTİCİFATE (%100 doğal kauçuk olduğunu doğrular) bulunmasının şart olduğunu tespit ettim. Bu sertifikaları sunan firmaları araştırdım tüm satıcıların internet sitelerinde sertifikalarım başlığı altında üretici firma adına sertifika paylaştıklarını gördüm. Ancak herkes bir internet sitesi açıp üretici firmanın sertifikalarının fotosunu sitesine ekleyip sertifikalıyız diyebilirdi, bu yüzden üretici firmanın da bu firmayı yetkili olarak belirlediğine dair yetki belgesini aradım. Bu yetkiyi sadece Suisleep ve Wellmatt sitelerinde buldum. Ancak bunların da fiyatları aşırı yüksekti, araştırmaya devam ettiğimde lateksel.com adresine denk geldim. Suisleep ve Wellmatt'da bile olmayan QUL ALMANYA dahil bir çok sertifikaya ve üretici firmanın yetki belgesine sahip olduğunu internet sitelerinde paylaşmışlardı, fiyatları da diğer ikiliye göre uygundu. Ancak mesleki deformasyon (avukat olmam) sebebiyle olacak, buna da güvenemeyip lateksel'in üretici firması olan Gomma Gomma (İtalya) firmasına mail atıp Lateksel'in (Matterassi Letto) firmasına verdikleri yetki belgesini de gönderip teyit aldım. Yetkili satıcı olduklarını da doğruladılar. Sonunda lateksel.com adresinden Matterassi Letto markalı Gomma Gomma üreticili yatağı sipariş ettim. 2 aydır kullanıyoruz, memnunuz.


    Sonuç olarak: lateksel.com (Matterassi Letto) firmasının hem sertifikaları ve yetki belgeleri tam, hem de fiyatları uygun olması sebebiyle sipariş verdim. Satıcı firma da bayağı ilgiliydi, kargoya vermeden fotoğraflarını gönderdi. Kargo teslim edilince arayıp problem olup olmadığını sordu. 1 ay sonra yine arayıp memnun olup olmadığımı sordu.

    Suisleep ve Wellmatt sitelerinde QUL sertifikası olmasa da diğer sertifikalara ve en önemlisi üretici firmadan alınmış yetki belgesine sahipler. O iki firmadan da fiyatları uygun olsa gönül rahatlığıyla sipariş verebilirdim açıkçası.


    Gomma Gomma'nın matterassi Letto (lateksel) yetki belgesini teyit ettiği mail cevabını ekliyorum.



    Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU]




    Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU]


    Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU]
    _____________________________




  • İşbir Yatak, Relax Visco yatak almıştım bir hafta geçti aşırı berbat kimyasal kokuyor. Bütün ev bu koku doldu. Koku yapmayan farklı bir yatak markası var mı kullandığınız?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • blackcemre kullanıcısına yanıt

    idaş mira coil aldık yakın zamanda, koku moku olmadı hiç. işbir geri alıyor mu yatağı? belki değişim verir.

    _____________________________
  • Katz. K kullanıcısına yanıt

    Sadece değişim yapıyor. Baza alacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • blackcemre kullanıcısına yanıt
    Ben yataştan aldım baza başlık yatak set. Başlık bir kokuyor akla ziyan sabırsın fabrikasındasın. Baya azaldı şuan ama yine ara ara kokuyor. Zamanla geçecek muhtemelen. Ömür boyu kokmasının imkanı yok :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • 1-2 ay içinde koku geçiyor

    _____________________________
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.