Şimdi Ara

Yatak örtüsü takımı alıcam sizce hanğisini alayım tavsiyelerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikler forumda yeniyim herkeze merhaba.
    Konuyla alaklı forumda yer bulamadığım için burda paylaştım

Konudada yazmış olduğum gibi yatak örtüsü takımı alıcam ama bir türlü karar veremedim.
    Örnek olması adına bir kaç tane örnek fotoğraf göstereyim

Mesala bu Berra Sultan
    1. tercihim olabilir.

Buda olabilir ama sade geldi biraz

buda gezele benziyor

bunun ğibi birkaç model daha var

http://www.pierrecardinkeyap.com/urunler3/Yatak-%C3%96rt%C3%BCleri?cID-21

burdada sadece fotografların olduğu kısım var burdanda bakarak tavsiyede verebilirseniz sevinirm.

Şimdiden Teşekkürler.

• 1. olan her türlü alır
  • 1. ci olanı almak için odayına ona göre dekore etmek lazım
    Gerçi hepsi beni al dercesine duruyor :)

tavsiyen için tşkler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi restan60 -- 15 Mart 2012; 12:46:08 >
  •  Yatak örtüsü takımı alıcam sizce hanğisini alayım tavsiyelerinizi bekliyorum

Bunlar daha hoş geldi bana hocam.

• Alternatifler için tşk.ler de seçenek artıkça karar zorlaşıyor. :)
    buradada 2.ci sıradaki hoş duruyor
  • Bayan olduğunuzu tahmin ederek, çeyiz hazırlığı olduğunu düşünüyorum Önemli olan evdeki renk tonlarıyla uyacak olması ve içinize sinmesi.
  • Ev daha çok ağır fakat canlı renklerde. 1.ci sıradakı renklere yakın fakat hepsi bu şekilde olursa boğuk bir havamı olur, yoksa tamemen renk uyumumu olur karar veremediğim için görüşlerinize baş vurdum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı önerisi istiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bayan misin?
    elleriniovusturansariseytan.gif
  • quote:

Orijinalden alıntı: restant

Ev daha çok ağır fakat canlı renklerde. 1.ci sıradakı renklere yakın fakat hepsi bu şekilde olursa boğuk bir havamı olur, yoksa tamemen renk uyumumu olur karar veremediğim için görüşlerinize baş vurdum.

Enişte beyin görüşlerini aldın mı bilmiyorum.Ancak öncelikle kendi içine hangisi siniyorsa onu al O ev senin çünkü
  • bence hepsi çohoş :D

Ama bu bambaşka bence... Yerinizde olsam kesinlikle bunu tercih ederdim ve odamıda bu renklere göre dekore ederdim. Zaten genelde mobilyalar bu renklerde olduğu için fazla zorlanmazsınız diye tahmin ediyorum ama eniştenin de fikirlerini alın derim

• Haklısın seçim tamamen bana ait 1.ci olabilir diye düşündüm fakat dışarıdan görüş almak istedim tşk. ediyorrum şimdiden galiba 1.ciyi alıcam :)
  • Evde daha çok ağır renkler hakim senın tavsiye ettiğini alırsam bi canlılık mı ğelir diyosun ?
  • quote:

Haklısın seçim tamamen bana ait 1.ci olabilir diye düşündüm fakat dışarıdan görüş almak istedim tşk. ediyorrum şimdiden galiba 1.ciyi alıcam :)

Pierre Cardin ismi yetiyor zaten Burası ümraniye/dudullu tarafindeki keyap çarşısında sanırım. bende oralarda oturuyorum. Ürünler dikkatimi çekti, bi ara eşimi alıp bir bakmaya gideyim

• quote:

Orijinalden alıntı: cashr00t

quote:

Haklısın seçim tamamen bana ait 1.ci olabilir diye düşündüm fakat dışarıdan görüş almak istedim tşk. ediyorrum şimdiden galiba 1.ciyi alıcam :)

Pierre Cardin ismi yetiyor zaten Burası ümraniye/dudullu tarafindeki keyap çarşısında sanırım. bende oralarda oturuyorum. Ürünler dikkatimi çekti, bi ara eşimi alıp bir bakmaya gideyim

Ben henüz mağazalarını ziyaret edemedım belkı yakından görmek fikrimi değiştirebilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Böyle yatak mı kaldı yahu, yatak örtüsünden önce güzel bir yatak seçin bence. "Divan" gibi yatak bunlar, bana göre köylü işi, alaturka...

Yere yakın yataklardan bakın derim, modern olsun..

Size göre..

• quote:

Böyle yatak mı kaldı yahu, yatak örtüsünden önce güzel bir yatak seçin bence. "Divan" gibi yatak bunlar, bana göre köylü işi, alaturka...

:( yatak aldım ama. şuan dekora uygun yatak örtüsü seti bakıyorum.

yinede tavsiyen için tşkler.

• quote:

Hayırlısı olsun siz bana bakmayın, siz beğeniyorsanız bana bir şey demek düşmez. Güle güle kullanın.

Tşkler.
  • quote:

Aynen katılıyorum o nedir la öyle kaynanamın zamanından kalma yataklar hele ki o ilk resimler....

Kimse kusura bakmasın ama bana göre çok iğrenç hepsi... Adamın bu sade bulduğu için burun kıvırdığı resim bile çok abartılı bana göre...

Senin koyduğun resim harika... Ev dediğin böyle olmalı... Öyle allı güllü süslü yaldızlı şeylerden tiksiniyorum...

Bir de evdeki eşyaların orasına burasına dantel işleri konulmasından... Yıl : 2012 yahu

• 2. güzel hocam diğerleri abartılı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KötüKediŞero

quote:

Aynen katılıyorum o nedir la öyle kaynanamın zamanından kalma yataklar hele ki o ilk resimler....

Kimse kusura bakmasın ama bana göre çok iğrenç hepsi... Adamın bu sade bulduğu için burun kıvırdığı resim bile çok abartılı bana göre...

Senin koyduğun resim harika... Ev dediğin böyle olmalı... Öyle allı güllü süslü yaldızlı şeylerden tiksiniyorum...

Bir de evdeki eşyaların orasına burasına dantel işleri konulmasından... Yıl : 2012 yahu

Sonuçta zevk meselesi olduğu için göz zevkı yüksek kişilerden tavsiye almak istedim.
    Herkesin düşencesine saygım var ama dediğim ğibi yatak alındı artık sadece örtü seçimi kaldı bundan sonra artık bişey almadan önce danışırız size :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.