Romanya Vatandaşı İle Türkiye'de Evlilik
Merhaba,
Türk vatandaşıyım ve İstanbul'da yaşıyorum. Evlenmek üzere olduğum kız arkadaşımın 2 vatandaşlığı var. Bunlar Romanya vatandaşlığı ve Türk vatandaşlığı. Kendisi şu an Almanya'da yaşıyor. Kız arkadaşımla Türkiye'de nikah kıyabilmemiz için bize neler gerekecek ? Bekarlık belgesi, doğum belgesi vs internetten biraz bilgi aldım ama hep parça parça. Kız arkadaşım da şu an Almanya'da olduğu için çok araştıramıyor. Ben burada bunu kime sorabilirim ? Veya bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ?
Hepinize teşekkür ederim
Asus B450 Anakart Usb Problemi
Merhabalar,
Problemimin anakarttan olduğunu düşünüyorum. Klavye ve mouse soketlerini hangi girişe takarsam takayım, pc yi biraz kullandıktan sonra sürekli usb bağlantısı kopup tekrar geliyor. Çoğu zaman kabloyu söküp takmadığım sürece tekrar algılamıyor. Aynı mouse klavyeyi başka pclerde çalıştırabiliyorum. Bu problem yüzünden çok sevdiğim bir klavyemi bozuldu sanıp parçalara ayırdım. Meğersem sorun pcdeymiş. Sonra gittim yeni klavye aldım
Daha önce bu anakartla aynı problemi yaşayıp çözen arkadaşlar var mı ?
Bir dizi vardı adını unuttum. Yardım
Merhaba arkadaşlar,
Unuttuğum dizinin konusu şu şekildeydi; Bir adam bir kadın vardı. Bunlar evliydi. Adam gurmeydi. Evde yeni yemek tarifleri bulup bunları restorantlara satıyordu. Karısı çocuğunu kaybettiği için biraz sıyırmıştı. Sonra oyuncak bir bebeği kendi çocuğu zannetmeye başlamıştı. Adam da karısına o bebeğin oyuncak olduğunu çaktırmıyordu çünkü kadın oyuncak bebek ile çok mutluydu. Sonra evlerine oyuncak bebeğe bakması için bir hizmetçi almaya karar verdiler. Hizmetçi de bebeğin gerçek olduğunu savununca bu sefer adam acaba ben mi oyuncak olarak görüyorum triplerine falan girmişti.
Var mı bu diziyi hatırlayan babayiğitler..
Epoksinin Hızlı Kuruması İçin Ne Yapılır ?
Epoksi Kurutma Cihazı
Epoksi öncesi zeminin hazırlanabilmesi için ortamdaki nemin dengelenmesi gerekmektedir. Eğer ıslak bir zemin üzerine parke yapılırsa, zamanla parkeler şişecek ve size ekstra iş masrafı çıkartacaktır.
Epoksi Kurutma Cihazı Ne İşe Yarar ?
Epoksi kurutma cihazlarımız ortamdaki nemi minimuma indirerek, betonun ve şapın hızlı kurumasını sağlar. Hızlı kurutmakla birlikte aynı zamanda sağlıklı kurumasını da sağlamaktadır. Epoksi kurutma cihazlarımıza kiralık ve satılık olmak üzere iki türlü sahip olabilirsiniz. Üretici firma olduğumuz için en kaliteli epoksi kurutma cihazlarına en uygun fiyat garantisi ile sahip olabilirsiniz.
Ortamdaki nemi kurutan sanayi tipi nem kurutma cihazlarının satışını ve kiralamasını yapıyoruz. Tüm cihazlarımız kendi üretimimizdir ve 2 yıl garantilidir. https://www.nemkurutma.com
Şu Diziyi-Filmi Bulalım Artık Yardım Edin
|
|
|
|
AMD RADEON CRİMSON GÜÇ ETKİNLİĞİ NE İŞE YARAR ?
Meslek: Web Master & Grafiker
İlgi Alanları: Black Desert
Web Master
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 925
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 37.529 (Bu ay: 1.032)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 45 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic