Şimdi Ara

yasuo w

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • braum'un e yeteneği gibi olsa olmaz mı? belli bir hasarı yedikten sonra kırılsa. kanser etti bugün. kogmaw oynuyorum çok temiz pozisyon almışım gelene geçene tükürüyorum bir baktım benim böceği salyalar gitmiyor. sonra bir baktım yasuo w sonra pozisyon değiştirmeye çalışırken flashladı kesti beni

• Balgam atsaydın geçerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yasuo o duvarı açtığında tüm yetenekleri içine almalı

• Ağla lol

• Demekki çok temiz pozisyon alamamışsın dostum.
  • banla sende
  • Menzilli şampiyonlar için ciddi eziyet bu yasuo. TF'de hadi neysede birebir de pasifden gelen kalkana vurdum kalkan kırıldı, W açtı bitsin diye bekledim derken, kalkanı geri açılıyor, sonra tekrar W falan.

Adamla takasa girmek bildiğin işkence. Takaslarda hep önde çıkıyor. Eee girme o zaman diyeceksiniz. Girmeyincede safe oynamak zorunda kalıp minyonda geri düşüyorsunuz.

Çok yüksek eloda takım Yasuo'nun önünü tabii keser ama plat ve altında ortalama bir yasuo oyuncusu alıp başını gider...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yasuo kanser
  • Yasuo zaten oyundaki en op champ. Potansiyelinin bi sınırı yok, kolu tutan bi yasuo midde her matchup ı kazanır. Oyunu da taşır. Fiora, Usta yi, Xin maho alın karşısına öyle ezebilirsiniz anca.

• duvarı değilde şu pasifinin zırt pırt gelme olayına bir çözüm bulmalı. Süresini falan arttırsalar keşke
  • Top lane karşıma geldiğinde , fiora alıp içinden geçiyorum yasuonun.
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    O eloda istisnasiz hepsi feedler.

Yasuo ile takasta cogu kisinin dikkat etmedigi sey kalkan varken skillerin hepsini harciyor. Sonra dogal olarak geride cikiyor.

• Cdsi çok fazla atackspeed kasınca azalsın bence.

• MrCleanse M kullanıcısına yanıt
    O zaman bir fighta 2 yada 3 kez açabilir çok dengesiz olur

• Bence yasuo'nun op skilli W'su değil E'si. Balık gibi ordan oraya kayıp duruyor skillshot tutturmak imkansız. Olur da tutturmaya yaklaştın diyelim o anda W devreye giriyor.

• bence sadece w değil, pasif dahil 5 skill de sorunlu.
  • IntZTü kullanıcısına yanıt
    Şakaydı zaten bana kalsa w pasifle tetiklenebilsin mesela pasif kalkan vereceğine ,dolduğu zaman w açabilsin boşken açamasın.

• Yasuo'yu sağ click yapabilen her Yi,Try,Xin oyuncusu,eli kolu biraz tutan her Darius,Garen,Fiora,Graves,Camille,Riven,Jayce oyuncusu matchupı kazanır bana göre.İyi oynayan bazıları istisna tabii ki,onlar heronun tüm bugları dahil her şeyinden faydalanıp oyun içinden geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theh3rkul3s -- 16 Mart 2017; 14:50:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.