Nedir bunun prosedürü Amac rusyaya kalıcı olarak yerlesmek e 20 lik cıtır bayanlada evlenemeyecegimize göre Şöyle turist olarak türkiyeye gelen 60 70 li yaşlarda ekmeği yenmiş bir bayanla evlensem bu planim tutar mi? Hadi diyelim ki bu kadinla evlendim ve rusyaya yerlestim kadın 1 sene olmadan hakka intikal ederse beni sınırdışı ederler mi? Konuya hakim arkadaslar yardimci olursa sevinirim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yaşlı bir rus kadınla evlenip rusyaya yerleşebilir miyim?

-
-
Neden bir iş bulup iş sebebiyle oturum izni almayı düşünmüyorsun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CheerfulfootNeden bir iş bulup iş sebebiyle oturum izni almayı düşünmüyorsun?
Malın tekiyim hocam elimden bir iş gelmiyor
Ben kısa yoldan voleyi vurmayı planliyorum
rusya ne ya. onlar da ekonomik olarak iyi değil ki. zaten rusyadakiler türkiyeye yerleşme peşinde. git akdenize bir sürü rus çalışan var.
sen de tersine göç etmek istiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 26 Temmuz 2020; 11:22:16 > -
Arkadaşım ingilterede yaşayan romanyalı bir kadınla evlendi kendisi 29 kadın 40 yaşında. 2 senedir beraberler dönmedi TR ye.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7
Arkadaşım ingilterede yaşayan romanyalı bir kadınla evlendi kendisi 29 kadın 40 yaşında. 2 senedir beraberler dönmedi TR ye.Romanya da olur hocam
Allah rizasi icin arkadasini arasana yasli dul tanidigi var mi
Ben talipim
Yerleşemen
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalyrusya ne ya. onlar da ekonomik olarak iyi değil ki. zaten rusyadakiler türkiyeye yerleşme peşinde. git akdenize bir sürü rus çalışan var.
sen de tersine göç etmek istiyorsun.
Hocam amac bu ülkeden kurtulmak
Rusyayi da kizlari guzel diye dedim yani macaristan da olabilir hollanda da
Gecerli bir sebep söyle hocamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Yerleşemen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Gecerli bir sebep söyle hocam
Alıntıları GösterO işin mafyası var sana bırakmazlar
-
70 yasinda burusuk nineye mafya mı cokecekquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5O işin mafyası var sana bırakmazlar
Alıntıları Göster
Hadi oradan joseff
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
70 yasinda burusuk nineye mafya mı cokecek
Hadi oradan joseff
Alıntıları GösterSen öyle diyince Joseff diye yaşlı karının bağırdığı bir çizgi film vardı neydi ya o
-
Josefin intikamıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-1F943E7C5Sen öyle diyince Joseff diye yaşlı karının bağırdığı bir çizgi film vardı neydi ya o
Alıntıları Göster
İkna edecek kadın bulursan olur hocam. Zaten türklerle evlenmeye meraklı bir çuval rus var.
antalya da tatil yap bol bol orada tanışıp işleri yürütmüşler. çok fazla geliyor antalya ya illa düşer.
-
Avrupadan olmak şartıyla ben de merak ediyorum
-
Tertip biraz para biriktiriyom sonra antalyaya akacamquote:
Orijinalden alıntı: baltalimanı seks ofisi
İkna edecek kadın bulursan olur hocam. Zaten türklerle evlenmeye meraklı bir çuval rus var.
Papaz pesinde kosacam 7 24
Rusyaya bi kapak atsam valla baska birsey istemiyom
Rusya dandik bir ülke. Silah gücü dışında bir gücü yok, ekonomisi filan kötü. Yine de buradan ıyıdır.
-
rusya için değmez en iyisi amerika anna ve mürsel gibi 90 günlük k-1 vizesi alıyosun o 90 gün içinde evlenmen lazım sonra oturum iznin h.o
avrupa için zor evlenip bi süre evli kalman lazım sonra 1 yıllık oturum iznine başvurucaksın bazı ülkelerde yaş kısıtlaması var 24 yaş altına vermiyo ve vatandaşlık yani eu pasaportu almak imkansız gibi
-
kadını öldürüp mirasına konacagını biliyorum uyarı mesajı attım
En Beğenilen Yanıtlar

Malın tekiyim hocam elimden bir iş gelmiyor Ben kısa yoldan voleyi vurmayı planliyorum |
Rusya dandik bir ülke. Silah gücü dışında bir gücü yok, ekonomisi filan kötü. Yine de buradan ıyıdır. |
Benzer içerikler
- pimi çekilmiş el bombası gibiyim ne demek
- tefeci nerden bulurum
- thiocilline dudağa sürülür mü
- uçak korkusu için ilaç
- domuz yağı lekesi
- sodyum iyon batarya
- dc açıldı mı
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X