Şimdi Ara

yaşıtlarımdan utanıyorum yahu. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
10
Favori
6.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: çivilisopa

quote:

Orijinalden alıntı: ash2ash dust2dust

ne güzel ortammış lan okadar yadırgamazdım ben olsam hatta bir ısırık ta ben alırdım.Korkmayın arkadaşım bulaşıcı değil sadece abartıya kaçmadan ayak uydur sonra sen de alışırsın zamanla seversin( meme ısırma,elleme,mıncıklama ortamı için konuşmuyorum gerçi zamanla sen de yaşayacaksın böyle şeyler ama ısırık alır mısın orasından emin değilim )

böyle ortamlara ihtiyacım yok ki benim kardeş.zaten buna yakın bir ortamım vardı eskiden.kızlara şakayla karışık seks bile teklif ettim.ama nereye kadar.hayat böyle geçmez ki yahu.bu gün gördüm ki bu işin sonu iyi değil lisede doğru düzgün birilerini bulamazsam bunlar gibi olacağımın farkına vardım.ayrıca benim namusum,terbiyem cinsel ihtiyaçlarımdan önce gelir ben bu yüzden rahatsız oldum o ortamdan.yoksa benim yaptığım geyik muhabbetini bizim okulda kimse yapamazdı yani

nabza göre şerbet veriniz efenim her ortama uygun bi karakteriniz olsun dediğim gibi hani abartıya kaçmadan ayak uydur bak o zaman sen de seveceksin takılma bukadar namus terbiye falan ayaklarına hayır sana illa git kızların üstüne atla ısır falan demiyoruz ama öğren yani kenks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ash2ash dust2dust -- 19 Ağustos 2013; 2:49:32 >

• biraz benim gibi olun boşverin ortamı DH neyinize yetmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu gün bir arkadaşımla onun tanıdıklarından oluşan bir grupla yarım saat kadar oturmak zorunda kaldık.fakat beş dakika geçmeden oradan ayrılmak istedim.çünkü kızlar benim biilmeidğim küfürleri ediyor,erkeklerse kızlara kardeşim deyip orasını burasını ellemeye çalışıyordu.15 yaşında olmalarına rağmen sigaranın birini bitirip öbürünü yakıyorlardı.bir erkek sevgilisinin kucağında otururken memesini ısrıdı yahu.hiç utanma arlanma kalmamış bunlarda.bir tanesi elini kızın göğsine soktu çaktırmadan.hayatımda öyle pis bir ortama girmemiştim.kızın biriyle yalnız kalınca hemen yan taraftaki bir çocuk eliyle cinsel münasebet işareti yaptı.indir lan elini kolunu terbiyesiz herif dedim ben de.ama herkes bunu normal karşılamıştı ben anlatınca.bu sene iyi bir anadolu lisesine gideceğim ama oradaki öğrenciler bunlar gibi olmaz inşallah.gerçi kayıt yaptırıken askılı tişörtünün üstünde jack daniels resmi olan,şapkasını ters çeviren tipler gördüm.e haliyle insan böyleleriyle konuşmak bile istemiyor sonra da asosyal deniyor benim gibilere.bu güne kadar arkadaşlarımın yüzüne güldüm ortama ayak uydurdum ama artık yeter.olmadığım bir insan gibi davranmayacağım ve istemediğim ortamlarda bulunmayacağım.anlatacak kimsem yoktu rahatladım yahu.

her zaman çevreye uyumlu ol dostum hızlı adaptasyon geçir ve GEÇİR. anladın sen

• quote:

quote:

quote:

ne güzel ortammış lan okadar yadırgamazdım ben olsam hatta bir ısırık ta ben alırdım.Korkmayın arkadaşım bulaşıcı değil sadece abartıya kaçmadan ayak uydur sonra sen de alışırsın zamanla seversin( meme ısırma,elleme,mıncıklama ortamı için konuşmuyorum gerçi zamanla sen de yaşayacaksın böyle şeyler ama ısırık alır mısın orasından emin değilim )

böyle ortamlara ihtiyacım yok ki benim kardeş.zaten buna yakın bir ortamım vardı eskiden.kızlara şakayla karışık seks bile teklif ettim.ama nereye kadar.hayat böyle geçmez ki yahu.bu gün gördüm ki bu işin sonu iyi değil lisede doğru düzgün birilerini bulamazsam bunlar gibi olacağımın farkına vardım.ayrıca benim namusum,terbiyem cinsel ihtiyaçlarımdan önce gelir ben bu yüzden rahatsız oldum o ortamdan.yoksa benim yaptığım geyik muhabbetini bizim okulda kimse yapamazdı yani

nabza göre şerbet veriniz efenim her ortama uygun bi karakteriniz olsun dediğim gibi hani abartıya kaçmadan ayak uydur bak o zaman sen de seveceksin takılma bukadar namus terbiye falan ayaklarına hayır sana illa git kızların üstüne atla ısır falan demiyoruz ama öğren yani kenks

işte bundan bahsediyorum.nabza göre şerbet vermek

• quote:

Orijinalden alıntı: OutSecT

biraz benim gibi olun boşverin ortamı DH neyinize yetmiyor

o kadar da değil yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: VIPERBOLD2

quote:

bu gün bir arkadaşımla onun tanıdıklarından oluşan bir grupla yarım saat kadar oturmak zorunda kaldık.fakat beş dakika geçmeden oradan ayrılmak istedim.çünkü kızlar benim biilmeidğim küfürleri ediyor,erkeklerse kızlara kardeşim deyip orasını burasını ellemeye çalışıyordu.15 yaşında olmalarına rağmen sigaranın birini bitirip öbürünü yakıyorlardı.bir erkek sevgilisinin kucağında otururken memesini ısrıdı yahu.hiç utanma arlanma kalmamış bunlarda.bir tanesi elini kızın göğsine soktu çaktırmadan.hayatımda öyle pis bir ortama girmemiştim.kızın biriyle yalnız kalınca hemen yan taraftaki bir çocuk eliyle cinsel münasebet işareti yaptı.indir lan elini kolunu terbiyesiz herif dedim ben de.ama herkes bunu normal karşılamıştı ben anlatınca.bu sene iyi bir anadolu lisesine gideceğim ama oradaki öğrenciler bunlar gibi olmaz inşallah.gerçi kayıt yaptırıken askılı tişörtünün üstünde jack daniels resmi olan,şapkasını ters çeviren tipler gördüm.e haliyle insan böyleleriyle konuşmak bile istemiyor sonra da asosyal deniyor benim gibilere.bu güne kadar arkadaşlarımın yüzüne güldüm ortama ayak uydurdum ama artık yeter.olmadığım bir insan gibi davranmayacağım ve istemediğim ortamlarda bulunmayacağım.anlatacak kimsem yoktu rahatladım yahu.

her zaman çevreye uyumlu ol dostum hızlı adaptasyon geçir ve GEÇİR. anladın sen

gece gece kahkaha attım yahu

• Lise bitti ben oyle ortam gormedim iyikide gormedim..aslinda sinifda vardi da ben hep soguk davrandim boylesi daha iyidir..

• 8-10 sene sonra sen istediğin üniversiteyi kazanıp mezun olunca onlar "Nerden mezunsun?" sorusuna "hayat okulu xd xd" diye cevap verecekler.
    Kendi hayatını düşün rotanı pna göre belirle.

• quote:

Orijinalden alıntı: omer25

Lise bitti ben oyle ortam gormedim iyikide gormedim..aslinda sinifda vardi da ben hep soguk davrandim boylesi daha iyidir..

kesinlikle
  • Maalesef yeni nesil boyle, ben de 15 yasindayim pek arkadasim yoktur cunku yasitlarim hep senin anlattigin gibi. Tek tük duzgun arkadasim var

• Boşver öyle ortamları daha kalitelisini bulursun . Ot bonzai kubar bunlar boş iş , rakı + üzüm şarabı varken kim ne yapsın læ böyle meretleri . Lisede her tipten adam var illa bulursun kafa dengi olmadı kursa yazıl spor salonuna yazıl hem yaparsın hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Truvativ

Maalesef yeni nesil boyle, ben de 15 yasindayim pek arkadasim yoktur cunku yasitlarim hep senin anlattigin gibi. Tek tük duzgun arkadasim var

bizim neslimizi popüler kültür ve özellikle de televizyonun bozduğunu düşünüyorum.
  • quote:

quote:

asosyal olmanın faydaları lise 2 ye gdçtim daha öyle ortama girmedim

asosyal değilim kesinlikle kardeşim ama bu gidişle öyle olacağım çünkü izmirdeki yaşıtlarımın büyük bölümü böyle.geri kalanlarıda bana denk gelmiyor herhalde.

İzmir'de isen çok normal
  • quote:

asosyal olmanın faydaları lise 2 ye gdçtim daha öyle ortama girmedim

+1 Asosyalim, bu tür ortamlara girmem kafam rahat
  • Kişilik olarak ailen güzel yetiştirmiş.Ama sana abi tavsiyesi ortamlardan kaçma yani ortama uy sigara iç , karı kızla seviş demiyorum.Sadece çevreni geniş tut herkesle muhabbetin olsun.Zaten kafa dengi insanlarla karşılaştıkça en yakın arkadaşlarının yeri ayrı olur.Bu arada bende 4 yıl önce gürçeşme lisesinden mezun oldum.Yani bizim lisenin ortamı az çok duyulmuştur.Her tarzda insan vardı.Torbacısı ,gaspçısı vb tarzı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • noolcaktı memikto bu ısırılır tabi
  • kızları em çocukları çöpe at,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Kişilik olarak ailen güzel yetiştirmiş.Ama sana abi tavsiyesi ortamlardan kaçma yani ortama uy sigara iç , karı kızla seviş demiyorum.Sadece çevreni geniş tut herkesle muhabbetin olsun.Zaten kafa dengi insanlarla karşılaştıkça en yakın arkadaşlarının yeri ayrı olur.Bu arada bende 4 yıl önce gürçeşme lisesinden mezun oldum.Yani bizim lisenin ortamı az çok duyulmuştur.Her tarzda insan vardı.Torbacısı ,gaspçısı vb tarzı..

kesinlikle,benim söylemek istediğim;işime gelmeyen,sevemediğim ortama girmeyeceğim hepsi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Illuminn

kızları em çocukları çöpe at,

tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

terbiyesizler ya anaları babaları nasıl ses çıkarmıyor hayret bi karşıma çıksalar keşke... klavye delikanlısı demeyin arkadaşlar
    kolaynya döküp yakacan kollarını

Ya sen neden rahatsız oldun, birde yakalım demişsin? Alan razı veren razı. Bende hiç sevmem böyle tipleri ama kız razıysı bize bir şey demek düşmez çok açık ortamda yapmadıkları sürece. Anası, babası ilgilensin.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.