Şimdi Ara

Yaşım 17 Saçlarım acaip şekilde dökülüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
14.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar konu başlığındada belirttiğim gibi saçlarım çok dökülüyor vede kafamın ust kısmı cok seyrek gunluk 200 teli gecıyordur dökülmesi yardım edebılıcek olsan varsa yorumlarını beklıyorum... :(

• Doktora gittim kan değerlerime baktı demir eksikti onuda kullanıyorum fakat hıc bır sekılde azalma olmadı tersıne arttı :(
  • bende 17 yaşındayım benim de dökülmüyodu şimdi günde 50 tel falan gidiyodur :D bilen varsa söylesin :D ayrıca mastürbasyonla alakası nedir?
  • benimde o yaşlarda dokulmustu bi dönem. beslenme ve stres çok etkiliyor. 16-17 yaşlarında berbere gidince adam makinayla zor kesiyordu şimdi eskiye oranla seyreldi, alın köşeleri açıldı biraz fakat 1 yıl dökülme normal seviyelere indi. dokulenler geri gelmedi ne yazıkki.
    beslenmene dikkat ettiğin halde durduramiyorsan yapacak birsey yok bu iş genetik ve o çok çok ilerlemiş tıp hala bu soruna bir cozum bulamadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğiniz gibi giden saç geri gelmiyor beslenmem duzenlı ama malesefkı saç dökülmemde herhangi bı durma yok doktora gıttığımde bna saç dokulmesı icın şampuan vermıstı saçımda hem kepek hemde dokulmeyı cok arttırdı bundan once clear kullanıyordum bu kadr cok deıldı dokulmem
  • Aynı, takip.

• şampuan kullanma kardeş benimde dökülüyor benimde seyrek ama benim ki genetik yapcak bişey yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saçım Dökülüyor (yaş: 16)
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fotoğraflarımı attım yorumlarınızı beklıyorum
     Yaşım 17 Saçlarım acaip şekilde dökülüyor Yaşım 17 Saçlarım acaip şekilde dökülüyor Yaşım 17 Saçlarım acaip şekilde dökülüyor

• Up benimde saçlarım dökülüyor tepesi açıldı yanlarda çok hafif seyrelme var.

• O yaşlarda saçım normaldi çok dökülürdü. Şimdi saçlarım omzumu geçti az dökülüyo. Kafanıza taktığınız şeylerden olabilir. Bir doktora gidin en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Direk doktora git.

• Genetiktir. Ne yapsan boş.

• Benimde dökülüyordu.aktardan isirgan özlü sampuan aldım.yaninda sac dokulmesine karşı losyon da vardı.ilk yikamadan sonra fark etti yani dökülme azaldı.(yada ben görmüyorum.ama sabah kalktığımda yastıkta ki saclarda azalma var.)gerçi saçı taranmaz hale getiriyor biraz ama o da sonradan geciyor.sana tavsiyem aktardan sampuan, defne sabunu, zeytinyağlı sabun alabilirsin. Zaten onlar yardımcı oluyorlar.genetikse yapacak birşey yok.

• doktora gittim hiç bi faydasını göremedim :(
  • Jole Fön filan yapıyorsan ondandır bende çok kullanıyordum öncede dökülüyordu hergün okula giderken fön filan çekiyorsan saçına şekil veriyorsan ondandır
  • Kardesim ben de 17 yasindayim ayni dertten muzdaripim psikolojim bozuldu artik napsam hic bilmiyorum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheRad67 kullanıcısına yanıt
    her sabah saçımı yıkıyorum fırçayla fazla uğraşmadan şekl verıyorum ama bu kadr dokulme olmaması lazım saçıma ne zamn elımı atsam en az 5 tel saç gıdıyor saçımı yıkarkende aynı şekilde yaş 20 ye vurmadan kel kalcam herhalde :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyup977

her sabah saçımı yıkıyorum fırçayla fazla uğraşmadan şekl verıyorum ama bu kadr dokulme olmaması lazım saçıma ne zamn elımı atsam en az 5 tel saç gıdıyor saçımı yıkarkende aynı şekilde yaş 20 ye vurmadan kel kalcam herhalde :(

Her sabah yikama. Sacin dinlensin. Surekli yikaman sacina zarar verir.

• savaskerem37 kullanıcısına yanıt
    yıkamadığımda saçımda acaip bı sekılde kaşıntı ve yağlanma vede kepeklenme oluyor mecbur yıkamak zorunda kalıyorumm :(
  • eyup977 E kullanıcısına yanıt
    Hersabah bende yıkıyorum dökülmenin onunla alakası yok genetiktir doktora git

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.